Reviews van deze auteur

Heeft iemand vandaag uitbetaald gekregen?

Review over Yops

Vandaag zou er als iedere maandag een uitbetaling plaatsvinden echter heb ik nog niks mogen ontvangen en het is inmiddels 18.51 uur en wacht nog steeds op mijn geld en reageren doen ze ook niet. Heb vanmiddag een mail gestuurd maar ze reageren niet terug? Wie heeft ook niet uitbetaald gekregen?

Sterke punten
Geen vervelende coaches. Normaal gesproken vlotte uitbetaling maar sinds vandaag geen uitbetaling en ook geen reacties op mijn mail over mijn betaling dat niet uitbetaald is.

Zwakke punten
Geen uit betaling ontvangen en ook geen reactie terug op mijn mail. Krijg er een naar gevoel bij!

Houden zich niet aan hun eigen chat regels. Vreselijke chat om voor te werken. Niet doen dus!

Review over Yops

Dat een studio en of chat regels hanteert is totaal niet erg, maar laten ze zich er dan ook zelf aan houden! Ik ben werkzaam voor Yops en dan wel op de Flirtsoftware chat voorheen dus Flirtpanel. Jeetje wat vind daar een misleiding plaats zeg. Gesprekken vallen niet meer om te buigen op die manier. Er worden gewoon vanuit de Flirtsoftware chat date;s gemaakt wat gewoon tegen alle regels in is. Melden heeft geen zin, ik meld al berichten zowel in de chat zelfs al aan OP4 als aan yops en niks helpt en dat al vanaf 2019. Als operator krijg je er allemaal maar regels bij waar je je aan moet houden, klanten melden, teasers melden, niet te ver in gaan op date gerichte berichten, gesprekken ombuigen. Geen misleiding terwijl de chat zelf zich daarmee bezig houdt. Jij als operator word daar op aan gesproken terwijl jij die misleiding er niet in hebt gegooid maar die chat zelf. Sinds 2018 werkzaam te zijn op deze chat en voor yops heb ik vandaag mijn account op gezegd want die misleiding die plaats vind op deze chat is gewoon niet normaal meer en niet meer te doen!!! Ik zeg ook zoek een andere chat die niet aangesloten is op Flirtsoftware en of tussenkomst studio. Na vier maanden op de wachtlijst te hebben gestaan voor Eternity chat ben ik eindelijk in Augustus aangenomen en het bevalt me daar echt enorm goed. De misleiding is daar niet meer te vinden en seks gesprekken ( misleiding dus) Is totaal van de baan! Zo hoort het ook. Jij als operator mag daar geen eens zelf over zelf seks beginnen indien de klant daar niet over praat. Laat ik zeggen dat er van de 100% nog maar 25 % sekstalk is en voor de rest gaat het over de normale dagelijkse dingen. Heerlijk werken daar en geen extreme klanten te woord staan de afkomen op vreselijke profiele van players. Klanten die Flirtsoftware aantrekken zijn soms gewoon eng te noemen en krijg je vaak te maken met hele gore foto's! Ik zeg laat je inschrijven op een andere chat zoals Eternity chat en of Lovely chat en merk het verschil.

Sterke punten
*Netjes op tijd betaald.
*Geen coaches die lopen te zeiken.

Zwakke punten
* Houden zich niet aan de eigen op gelegde regels*
* Ze zijn werkzaam op de Flirtsoftware chat waar alleen maar misleiding plaats vind / dates worden gemaakt vanuit de chat zelf.
* Slecht uit betaald. Je kan alleen maar tot 13 cent verdienen dit geld ook voor die lange berichten die je moet verwerken. Gaat dus niet op en verlies je daar zeker inkomsten op.
* Lullige 1 cent aan avond/nacht bonus meer als operator ben je niet waard voor deze studio. wat nog maar geld tot eind september dit jaar.
* Krijgt controles op fouten die de chat zelf maken. Jij bent daar dus als operator het dupe van.
* Hele slechte communicatie. Vaak krijg je een dag later antwoord op je bericht.
En dan is het ook gewoon nog een standaard antwoord.

reacties: