Reviews van deze auteur

Veel te veel EGO

Review over Yops

Ik had gisteren gesolliciteerd bij yops echter duurde het uren voordat ik mail terug kreeg en had ondertussen al bij meerdere studio's gesolliciteerd vandaag waar ik na een korte inwerk afspraak met complimenten over mijn werk en antwoorden gelijk aan de slag kon. Vanavond kreeg ik eindelijk dan een reactie van Yops dat ik niet aan hun eisen voldeed. Echter heb ik ze laten weten dat ik inmiddels een chat had gevonden en zei mij maar wel al te graag wouden hebben en het dus hun verlies was. Ga niet voor deze chat werken want deze hebben een te groot ego en had ik maar eerdere deze reviews gelezen dan had ik ook zeker niet gesolliciteerd! Zelf weten ze blijkbaar ook niet aan hun eigen eisen te houden en is het inderdaad een trieste studio om voor te werken. Ben blij dat ik via een andere chat op de Flirtsoftware kan werken en niet via Yops. Bij de andere studio kun je trouwens ook meer verdienen dan bij yops ;-) voor die gene die dat nog niet wisten!

Sterke punten
Geen!

Zwakke punten
1-Het duurt echt te lang voordat je antwoord krijgt waardoor je gaat solliciteren bij andere studio's en dan wel gelijk aan de slag kan.


2- Hanteren eisen aan operators maar houden zich er zelf niet aan!
3- Slechte uitbetaling want bij de studio waar ik nu voor mag werken betaald veel beter beter verwerkte mail.

reacties:

Review: Eisen

Klopt, ik had ook gesolliciteerd en blijkbaar voldeed ik ook niet aan hun eisen daar ik bij een andere studio wel volop complimenten kreeg en gewoon per direct al aan de slag kon op de zelfde chat als waar yops mensen voor zoeken. Deze chat is de klus kwijt denk ik en heeft een te groot ego.