Reviews van deze auteur

Jammer

Review over ModOps

Jammer dat ze de slechte reviews laten verwijderen..
Dat de goede reviews geschreven zijn door eigen mensen ket verschillende namen en email adrssen ppfff
Wat een nep bedrijf is dit met valse beloftes zoals de meeste chats doen

Sterke punten
Betalen regelmatig

Zwakke punten
Vele mails om te komen werken ondanks het vrije inlog is, kut coach Marloes bah

Prima werkgever

Review over Operating4u

Kan mij haast de klachten niet voorstellen, werk hier al een aantal jaar voor op 2 chats en dat gaat altijd goed. Vragen worden altijd beantwoord en er wordt netjes met factuur betaald.

Mensen zeiken toch al snel als ze niet krijgen wat ze willen.

Doe gewoon je werk, tik je berichten en je kan leuk bijverdienen.

Sterke punten
Altijd op tijd betalen, Altijd antwoord, Altijd berichten

Zwakke punten
Soms wat lange berichten, logboeken worden niet goed bijgehouden door operators

reacties:

Review: Geweldig bijbaantje

Wat een nep review!
Weinig berichten en verdiensten naar beneden.
Wat een onzin de boxen zijn hele dagen leeg en bijna niets te tikken.
Geld staat er niet altijd op tijd op dus lieg niet!
Dit is een zelf geschreven review door eigen mensen!
Doei

Review: Jammer

Wat een lul koek, jij bent iemand die daar werkzaam is! de boxen zijn heel vaak leeg zoveel is er niet te tikken, als je vrije inlog hebt dan heb je volledige vrije inlog een eis van 250 berichten per week zou niet eens mogen, dat is alleen maar zodat ze zekerheid hebben van eigen inkomsten, daarbij zijn ze niet met de hoogste uitbetaling, ik werk nu op een chat waarbij ze 20ct betalen die is zeker de hoogte uitbetaling plus het klopt altijd. nooit meer modops en raadt het zeker niet aan, wat een kut coachen stop nog meer veren in je reet zou ik zeggen met dat geslijm, en ja het mag openbaar want iedereen mag weten dat het niet koek en ei is, er zijn maar weinig chats waar alles op rolletjes loopt ze denken alleen aan hun eigen geld, dan nog die lange berichten ja natuurlijk tik ik met gemak 500 berichten op een avond maar met 500 tekens haal je de 300 niet eens als je pech hebt, zeker niet als het zo rustig is en weinig nieuwe klanten of profielen die te nep overkomen, laat ze dat eerst verbeteren en mensen met respect behandelen, iedereen weet dat modops hartenliefde is en die staan beide slecht aangeschreven deze reviews worden allemaal door eigen mensen geschreven bah!

Review: raar gedrag

Ah George wat zielig ben je zeg! Jij was er ontslagen geloof ik omdat jij je niet aan de regels houdt? Een vriendinnetje lastig vallen en zeggen dat ze talent had en haar prive benaderen of ze voor jou wilde werken, je grote bek en mensen uitschelden? Haar carlo en petra niet door het slijk heen, als er iemand eerlijk is en betrouwbaar is hij het wel!