Reviews van deze auteur

indrukwekkend platform & coaches!

Review over ChatForce

Ik heb bij verschillende chats gewerkt en ik moet zeggen dat chatforce toch netjes boven de rest uit piekt met heel wat punten.

Dit is daarbovenop de eerste chat operator waar ik niet het gevoel heb dat ik "maar een nummertje" ben, je kan het doodleuk met de grote beheerder en coach over alles en nog wat hebben.

Het volume van inkomende chats ligt hoog genoeg om de hele tijd bezig te zijn, het is namelijk zo dat deze netjes afwisselend verspreid worden over het aantal online operators, je bent jouw chats dus niet kwijt als je eventjes afgemeld bent.

Hoe netjes de site opgemaakt is om te loggen, te chatten en informatie terug te vinden is te belachelijk voor woorden, nog nooit heb ik zo'n heerlijk overzichtelijke en duidelijke site gezien. Tevens zie je jouw progressie wanneer je naar de volgende staffel, heel motiverend om door te blijven chatten (en verslavend :D).

Dankjewel Deo en Rona!
Petje af nogmaals voor hoe goed de site geprogrammeerd is!

Sterke punten
- overzichtelijkheid van site
- vriendelijkheid van coach en beheerder
- goede verdiensten
- uitbetaling is op tijd

Zwakke punten
- geen, als je normaal werkt en geen domme dingen doet kan ik me geen situatie inbeelden waarin je in problemen zou komen met Deo of Rona!

Top!

Review over ContentMods

Ik heb hier nu een tijdje gewerkt, echter niet heel lang vermits omstandigheden er voor zorgden dat ik het thuiswerken dien op te geven.

De betalingen zijn tip top in orde, steeds op tijd ontvangen (ook al woon ik in het buitenland).
Ik zie hier de mensen coach Eef door het slijk halen, mijn eerste impressie was ook niet top maar zoals iedereen heeft hij ook zijn drukke momenten en achteraf gebleken lijkt het een van de leukste coaches te zijn die je kan hebben, als je hem op het juiste moment benadert natuurlijk :D. Hij staat er ook voor open om even gebeld te worden via skype indien je met vragen zit. Hij geeft jou bijkomende tips met de nodige dosis humor om het leuk te houden.

Sterke punten
- zo goed als altijd iets te doen
- betaling is op tijd
- het niveau van de mannen waarmee je chat is aanzienlijk hoger dan bij de meeste andere sites (viel me eigenlijk nu enorm hard op)

Enorm tevreden

Review over ChatMaster

Boven alle verwachtingen, op elk vlak.

Ze betalen enorm goed, zeker in vergelijking met de meest populaire chats die je hier ziet.

Ze hebben hun staffels niet gepubliceerd dus ik zal dit zelf ook niet openbaar maken.

Nu wat betreft coaching, dit is ook altijd een gevoelig thema, de ene chatoperator gaat op jou zeiken voor elk detail, de andere chatoperator verwacht dat je per bericht een boek schrijft of je hebt zelfs chatoperators die jou geen feedback geven en plots jouw account sluiten terwijl je zelf proactief hebt nagevraagd of er een probleem is. Pas als het te laat is melden ze je het.

Bij chatmaster ben ik onder toezicht van Maartje. Zij is enorm persoonlijk in de zin van, ze vraagt of je tevreden bent van de factuur, verteld extra details en geeft tips. Als je haar 100 vragen stelt, misschien dat ze wel aan de andere kant van het scherm haar ogen verdraaid maar ze blijft altijd heel leuk en netjes in het beantwoorden van deze vragen.

Wat betreft fouten maken en hun actie hierop - je krijgt verdorie zelfs een pop up terwijl je werkt. Dit zorgt er voor dat je netjes op de hoogte gesteld wordt als je een fout maakt, je moet deze eerst wegklikken vooraleer je verder kan. In vergelijking met andere operators, wordt je gewoon niet op de hoogte gesteld of je krijgt alle gezeik in één lange tekst waarbij je dan denkt van, wat kan ik hier nog wel goed bij doen.

Ik heb hier niets op aan te merken.

Sterke punten
- mooie uitbetaling en stipte uitbetaling
- je krijgt een extra tijdens specifieke uren
- ik ben opgezadeld met een leuke coach

Zwakke punten
- coach is opgezadeld met iemand zoals ik
- niets

Zeer tevreden

Review over Operating4u

Kijk, het is hier een heel gedoe van 'Carlos en Petra slecht' en 'Coach Harold slecht'. Ik heb lastige vragen gehad wat betreft mijn uitbetaling (woon in Bulgarije en de betaling duurde wat langer), op het moment wanneer ik de support op skype aansprak heb ik een heel gedetailleerd antwoord ontvangen van Carlos, screenshot erbij en een halve dag later ook mijn geld ontvangen, dus paniek langs mijn kant voor niets. Zeer vriendelijke zelfs grappige support. Vroeg ook aan coach Harold wanneer ik betaald zou worden, hij vond het nodig me een hartaanval te bezorgen door te zeggen 'volgens mij krijg je niets', bleek een 1 april mop te zijn. Kijk, dit is een coach en support die je nodig hebt, het zijn ommes ook geen robotten aan de andere kant, ze hebben ook hun dagelijkse stress en andere dingen aan hun hoofd, het komt er op aan hoe je ze aanschrijft, en als ze stressig zijn, doe net zoals jij behandeld zou willen worden - vraag het later of doe niet nog olie bovenop het vuur. Coach Harold is soms druk maar als die tijd heeft kan je gewoon de vraag van de klant doorgeven en hij bereid je een mooie tekst voor, simpel toch?

Sterke punten
- betaling netjes op tijd (eigen schuld dikke bult dat ik in het buitenland leef en dat het iets langer duurt dan wanneer je in NL zou wonen)
- coaching is fking handig
- geen gezeik over smileys, xxx, woord liefje (wat bij sommige operators een doorn in het oog is)
- support grotendeels 24/7 te bereiken
- op 1 van hun chats heb je de mogelijkheid om de sexuele interesses te zien van de klanten, wat heel handig is om het gesprek op gang te houden of van onderwerp te switchen als de klant lastig doet

Zwakke punten
- Harold, als je dit leest, je hebt me bijna een hartaanval bezorgt met jouw 1 april grap
- niets

reacties:

Review: indrukwekkend platform & coaches!

Hey Danny, vertel me eens, als jij je ergens registreert waar staat "je zal de dames niet ontmoeten" en de dame heeft met jou als klant een fijn gesprek maar je wordt boos omdat er geen afspraakje van komt, wie is dan de dommerik/boosdoener? De dame of de klant? Als de klant zijn ogen opentrekt dan weet die aan wat dat hij begint.

Als je alles zo eerlijk wil doen Danny, ga je niet ver geraken in het leven dus uhm, in de tussentijd, als je mijn hamburgertje klaarmaakt, zonder uitjes aub. Dankjewel