Reviews van deze auteur

Niet doen

Review over ClubSense

Zo, zoals beloofd een review. Als je hier pedofielen wilt melden doen ze er niks mee. Maar als je gestalkt word, en je wilt je account opzeggen, om vervolgens een andere naam, en fotos neer te zetten weigeren ze dit te doen onder het mom: betalingsproblemen. Ook kan een klant verzinnen dat je hun nummer vraagt, en zo een klacht indienen waardoor jij gewaarschuwd word. Al met al, klant is koning, jij als webcam dame bent niks. Ook gebruiken neppe profielen, foto's en advertentie teksten van echte profielen, wees dus gewaarschuwd met je foto! Ik heb hier nooit echt met plezier gewerkt, mede omdat klant koning is, en wij dames maar een beetje op de achterlijn worden geschoven. Geld is hier koning! Als je een leuk team wilt, adviseer ik je verder te kijken.

Sterke punten
Betalen op tijd

Zwakke punten
Klanten service, profielen niet checken, pedofielen/incest/dieren misbruikers kunnen hier ongestoord hun gang gaan

Slecht

Review over IsLive.nl

Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
alles

Leuk maaar....

Review over IsLive.nl

Het is leuk om hier te werken echter ben ik het niet eens met de prijzen die de modellen krijgen per minuut namelijk 18 cent. Hier komt geen verandering in. En dat terwijl mannen zich blauw betalen. Ook heb ik een opmerking betreft de uitbetaling, vind ze vrij vaak erg laat.. Waar een ander bedrijf om 8uur smorgens de betalingen verwerkt, kunnen hun het soms pas na 16uur doen.. Gelukkig deel ik dezelfde rekening, maar zelfs dan duurt het nog lang... Dat is dan wel een minpunt.. Verder is het wel oke, je krijgt altijd netjes antwoord op je vragen.

Sterke punten
Goede reclame Meerdere chatbezoekers mogelijk

Zwakke punten
Lage salaris Overal te vinden op internet