Reviews van deze auteur

Waardeloos en allemaal oplichterij

Review over ModOps

Zeer slechte ervaring met marloes. Er wordt beweert dat er niet aan oplichterij wordt gedaan. Terwijl het duidelijk op hun website staat, zie hier de citaat van hun pagina "Als operator ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van (erotische) berichten. Jij hebt als operator de taak om klanten aan de praat te houden en een leuke tijd te bezorgen. Je wilt als operator natuurlijk zoveel mogelijk berichten beantwoorden, maar om ervoor te zorgen dat de berichten blijven komen zal je er als operator voor moeten zorgen dat klanten in gesprek blijven."

Dat zegt al genoeg. Het is de taak van de moderator om de klant aan het lijntje te houden en hem financieel uit te melken. En dan eist deze marloes dat je abn nederlands moet schrijven, Ja hoor, net alsof de zieligaards fatsoenlijk nederlands schrijven. Het zijn geen sollicitatie gesprekken die je moet hebben hoor. Dus rot toch maar op met je adn nederlands. Daarnaast wordt je account na 3 weken uit het niets geblokkeerd zonder opgave van reden en zonder betaald te worden. Nu mag ik gaan fluiten naar mijn geld. Pas op. Het zijn oplichters.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Marloes is een onfatsoenlijk mens. Het zou mij niet verbazen als zij tegen elke moderator zo vies doet.

Waardeloos en allemaal oplichterij

Review over ModOps

Een paar weken geleden had ik nog een mail gehad van ene Marloes. Ik vroeg of dit een chat platform was waar moderators met fake profielen aan het chatten zijn met klanten. Zij geeft aan van niet terwijl dat wel staat op de website. (eerste redflag) Die zegt dat modops niet aan oplichterij doet. Maar dat is precies waaraan ze doen. Een goede vriend was vroeger een klant van een van de datingsites die onder het beheer was modops was. Tot dat hij erachter kwam dat hij belazerd werd door modops. Ik besloot te solliciteren en werd meteen aangenomen. Toen ik de handlijding en intro doornam realiseerde ik dat het allemaal waar was wat mijn vriend vertelde. Die marloes kan je ook vergelijken als een hond die blaft en die niet goed kan omgaan met mensen.

Sterke punten
Geen. Waardeloos bedrijf en oplichters. Je zal maar moeten fluiten naar je geld als marloes je niet mag.

reacties:

Review: Sollicitatie

Rot toch op met je feedback Rona. Je doet alsof de meeste zieligaards fatsoen nederlands kunnen of willen schrijven. Die zijn allemaal op zoek naar een date. Het doet er niet toe hoe goed je nederlands is. Zolang de intentie duidelijk is. Het is allemaal oplichterij. Die neppe profielen zijn er om die zieligaards van hun zuur verdiende geld te beroven.