Reviews van deze auteur

In het begin goed

Review over ChatMaster

In het begin leuk gewerkt, waren ook veel berichten, totdat dit enorm afvlakte. Ze stoppen de samenwerking met een zoals ik het opvat niet gegronde reden, heb ik ze op gewezen, bleek opeens de verklaring die ik had ondertekend waarin staat wanneer de samenwerking gestopt kan worden (de desbetreffende reden stond er niet in), totaal niet relevant te zijn. Krijg je verwijten naar je hoofd van de eigenaar, die naar mijn mening kant nog wal slaan. De coach vertelde weer een heel ander verhaal over het be�«indigen van de samenwerking. Ik ervoer de laatste gang van zaken als onbetrouwbaar.

Sterke punten
Goede uitbetaling, in de nacht van zondag op maandag al op je rekening. Ze doen niet moeilijk als je een keer de weekstaffel niet haalt. Goede ondersteuning en duidelijke controle. Coach makkelijk te bereiken door de hele dag door.

Zwakke punten
Stoppen de samenwerking met een niet gegronde reden. Soms meer dan 12 uur op de site moeten zitten om de 500 respectabel aantal berichten te krijgen.

Goede ervaring

Review over ChatMaster

Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

Sterke punten
Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
veel berichten
fantastische staffel :)

Zwakke punten
Ik ken ze niet :-(

reacties: