Reviews van deze auteur

In het begin goed

Review over ChatMaster

In het begin leuk gewerkt, waren ook veel berichten, totdat dit enorm afvlakte. Ze stoppen de samenwerking met een zoals ik het opvat niet gegronde reden, heb ik ze op gewezen, bleek opeens de verklaring die ik had ondertekend waarin staat wanneer de samenwerking gestopt kan worden (de desbetreffende reden stond er niet in), totaal niet relevant te zijn. Krijg je verwijten naar je hoofd van de eigenaar, die naar mijn mening kant nog wal slaan. De coach vertelde weer een heel ander verhaal over het be�«indigen van de samenwerking. Ik ervoer de laatste gang van zaken als onbetrouwbaar.

Sterke punten
Goede uitbetaling, in de nacht van zondag op maandag al op je rekening. Ze doen niet moeilijk als je een keer de weekstaffel niet haalt. Goede ondersteuning en duidelijke controle. Coach makkelijk te bereiken door de hele dag door.

Zwakke punten
Stoppen de samenwerking met een niet gegronde reden. Soms meer dan 12 uur op de site moeten zitten om de 500 respectabel aantal berichten te krijgen.

Goede ervaring

Review over ChatMaster

Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

Sterke punten
Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
veel berichten
fantastische staffel :)

Zwakke punten
Ik ken ze niet :-(

reacties:

Review: Pas op. Ga NIET werken voor YOPS!!!

Nergens op gebaseerd dit. navraag bij ACM gedaan, weten van niets. Onzin dus

Review: Pas op. Ga NIET werken voor YOPS!!!

Nou milou van mij mogen ze weet ik wat voor fraude onderzoeken, ik vind alleen het zo jammer dat je zonder bewijzen komt. Je hebt het over het onderzoek van de ACM, ik heb op hun nieuwsfeed gekeken en zie alleen onderstaande van februari terug:

https://www.acm.nl/nl/publicaties/datingwebsites-moeten-stoppen-met-misleiden-met-nepprofielen

Daarin staat "De ACM heeft vastgesteld dat de bedrijven zich aan de gemaakte afspraken hebben gehouden. De ACM zal hierop toezicht blijven houden", daarna staat er niets meer op de website van ACM hierover. Je hebt het erover dat de politie hier onderzoek naar doet? En op het nieuws? Waar dan Milou? Laat het zien.... Ik wil je graag geloven, maar als jij ongefundeerd zonder eventuele bewijzen met wat komt, dan wil ik het weten waar het staat. Op de monitor staat wel iets, maar daar staat ook dat er al verwezen is naar een uitzending dus dat is het ook niet. Ik wil je graag geloven, maar alles wat jij neerzet snijdt geen hout :)