Reviews van deze auteur

Klote berdrijf. Houdt zich niet aan hun eigen regels en laten operators er voor op draaien!

Review over Yops

Ben sinds een paar weken aan het werk voor dit bedrijf maar man wat wou ik dat verschillende forums over dit bedrijf en hun aangesloten chats eerder had ontdekt. Wat een Rot bedrijf zeg! Ik werd natuurlijk ook op de flirtpanel gezet om te tikken. Man oh man wat een flut chat. Regels en regels maar zich er zelf niet aan houden natuurlijk. Zelf gooien ze inderdaad die misleidende teasers eruit en date gerichte berichten. Waar gewoon geen onbuiging meer mogelijk is. Krijg je een controle dat je het idee wekt dat er er date gemaakt kan worden. Terwijl dus die klant binnen komt op die date gerichte teaser berichten. Ombuigen kan dus niet meer want player geeft dus zelf aan binnen een uur af te kunnen spreken.

Mensen Ga niet voor yops werken want ze zoeken dus mensen voor de flirtpanel chat en waarom ze mensen zoeken voor deze chat is omdat hun alle oude operators niet meer inloggen omdat ze op de flirtpanel niet meer die date gerichte teasers om kunnen buigen die de chat er zelf uit gooit. ( lees verschillende forums hierover). Zoek dus inderdaad een STUDIO die niet meer aangesloten is op de flirtpanel chat!! Gewoon niet doen. Het is het niet waard om voor Yops te werken!! Ze luisteren blijkbaar niet wat hun operators aangeven en volgens sommige operators geven ze al jaren aan dat Flirtpanel deze misleiding eruit moet halen en keer op keer krijg je dus het zelfde antwoord terug en is die misleiding meer aan wezig dan ooit daarvoor.

Zoek verder naar een andere studio en ga niet voor Yops werken!!!

Sterke punten
Netjes op tijd uitbetaald.
Geen coaches.

Zwakke punten
*** Je komt te werken op Flirt panel chat*** Daar werven ze momenteel operators voor***
***Ze Luisteren niet naar de operators die ze in dienst hebben en wimpelen ze af met dezefde smoezen** ( dit gebeurd al vanaf 2019 volgens oude Yop operators)
*** Geen avond en nacht bonus ***
**** Best wel slecht betaald***

Het is denk is denk ik bijna over en uit met Yops.

Review over Yops

Tjonge tjonge wat gaat het slecht met deze studio. Ik werk sinds 2018 voor deze chat en het lijkt een einde aan te komen. Op de MM chat is het niet te doen, te rustig dus heb ik ook de FP chat er bij open staat maar helaas daar is het ook uitgestorven. Van yops krijg je de smoes te horen dat het wel druk is in de chat's maar dat er TE VEEL operators online zijn. Nou sorry mensen maar als slechts nog maar 20 berichten per uur te verwerken valt dan gaat er iets mis want. Snap echter ook niet waarom ze zo veel operators hebben aangenomen als je geen eens werk kunt garanderen. Maar ook het feit dat ze de sollicitaties hebben uitgeschakeld doordat er te weinig berichten stroom is blijkt dus wel dat Yops liegt over het feit dat er te weinig berichten te verwerken valt. Want dat staat er dus ook duidelijk er zijn te weinig inkomende berichten! Met twee chats open haal ik mijn uur target nog geen eens. Ik verwerk normaal berichten tussen de 75 en 80 berichten per uur nu amper 30 en dat is met twee chats die ik open heb staan!!
Sinds deze week lijkt het erger te zijn met de inkomende berichten. Maar inderdaad ook deels doordat er zoveel 'misleidende berichten van de chat zelf uit gaan " Berichten die bevatten datum en plaats waar de dame klant wil ontmoeten. Het gaat te ver en wij als operators roepen nu al twee jaar lang van het gaat fout en haal die misleiding er uit maar inderdaad continue dezelfde regels. FP chat is er mee bezig of we hebben jouw melding doorgezet naar de chat. Meer als antwoord krijg je niet van yops. Nou twee jaar later en het is bijna gedaan met ze. Echt jammer hadden ze maar moeten luisteren naar hun operators.

Sterke punten
Prima uitbetaling.

Zwakke punten
Te veel momenteel.
Luisteren niet naar wat hun operators al jaren roepen.
Gaan niet goed in op de berichten van de operators die ze krijgen. Wimpelen de operators af met standaard zinnen.
Ontzettend slecht betaald.
Te rustig, haast geen berichten meer om te verwerken op geen 1 van hun chat's waar ze aan gekoppeld zijn.
Doen hun operators voorhouden dat het goed gaat en dat er te veel operators in de chat zitten daar ze anders op hun site vermelden als je je solliciteert.
Operators er voor op laten draaien wanneer de Chats zelf misleidende berichten er uitgooit.
Ik raad het af om voor dit bedrijf te werken. Zeker als je een ervaren operator bent en je meer dan 75 per uur verwerkt dan zit je nu meer dan een half uur niks te doen zelfs met meerdere chat's open te hebben staan

VLUT BEDRIJF!

Review over Yops

Beste mensen die in deze tijden een (bij)baan zoeken ga absoluut NIET voor deze VLUT bedrijf werken.

Ze verliezen chat's waar de contracten per direct worden beëindigt. Je wordt op een chat geplaatst waar al meerdere operators aan het werk zijn dus je eigenlijk maar 9 berichten per half uur zit te verwerken. Niet te doen dus! Je komt op een chat te zitten die in HUN ogen de drukste chat is maar 9 berichten per half uur verwerken kun je geen drukke chat noemen.

Daarbij vind JUIST op deze chat ellende en pure misleiding plaats. Je wordt als operator aangesproken op de door hun eigen gemaakte fouten. Ik heb het dus over de Flirtpanel chat waar deze chat zelf letterlijk hun eigen regels NIET hanteren en YOPS gaat er in mee helaas. Vanuit die chat wordt er dus letterlijk dates gemaakt die jij als operator dus moet weten zien om te buigen en de klant aan het lijntje moet zien te houden wat natuurlijk onmogelijk is. Want waarom zouden die klanten blijven mailen als je dus zelf aangeeft dat je dan en dan wilt afspreken?

Wanneer je Yops er op aan spreekt moet je ten eerste uren lang soms een dag wachten op antwoord. Dan krijgt je maar 1 zinnetje terug van we hebben je bericht door gezet naar de chat. Pff zo moe van deze bedrijf.

Ik werk nog maar net op de Flirtpanel chat omdat ze dus contracten kwijt zijn bij twee andere chats. Waar ik dus ook op tikte dus noodgedwongen op deze chat terecht gekomen maar gatver wat een k*t chat.

Ik kom dus sowieso 1 chat te kort en die kunnen ze niet aanvullen.

Vreselijk deze studio en de chat's waar ze nu nog contracten bij hebben.Nee... Mensen ga opzoek naar een ander studio en ook 1 waar het goed verdient want je krijgt echt SLECHT betaald en ook geen avond en nachtbonus op deze chat/ studio. En ook 1 waar het lekker druk is en waar ze de contracten wel weten te behouden!!!

Sterke punten
Ze betalen op tijd uit!

Zwakke punten
-Slechte verdiensten

- Geen avond en of nacht bonussen.

- Niet druk, enkel 9 berichten te verwerken in 30 minuten tijd. Niet te doen zo. Zonde van je tijd ook.

- Ze verliezen contracten bij verschillende chats dus dat zegt al genoeg.

- Duurt veel te lang voordat je antwoord krijgt op je vraag/ mail.

- Ik zie meer uitbetaal mogelijkheden zoals inderdaad ook maandelijkse betaling.

- Ik mis een extra chat waarop ik dus op twee verschillende chats werken en ik alleen de Flirtpanel chat er voor terug heb gekregen waar het niet druk is. Dus ik mis inkomsten want werken op deze chat is niet haalbaar omdat het te rustig is. Omdat er dus te veel misleiding plaats vind waar niks aan gedaan wordt dus klanten blijven weg!

- Luisteren niet wat de operators aangeven.

Gaat ontzettend slecht met YOPS!!

Review over Yops

Ik geef dit bedrijf nog maar een aantal weken dat ze bestaan. het gaat echt ontzettend slecht!!
Target per dag moeilijk te behalen doordat er haast geen klanten meer zijn en de misleiding er nog steeds niet uit is.

Sterke punten
Ze betalen op tijd uit maar dat is ook het enige goede aan hun momenteel.

Zwakke punten
Er vindt te veel misleiding plaats.
Luisteren totaal niet wat de operators aan geven.
Operators zijn een nummer bij dit bedrijf.
Ontzettende slechte verdiensten operators worden slecht beloond.
Te veel operators aangenomen doordat er voor de operators die langer voor dit bedrijf werken haast geen werk meer is.

Pas op. Ga NIET werken voor YOPS!!!

Review over Yops

In deze tijden willen mensen wat meer gaan bijverdienen, wat prima is. Maar ga niet werken voor YOPS. Waarom niet vraag je?


Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar Flirtpanel, dat is een chat waar yops als studio voor werkt. In 2018 was er al een onderzoek gestart en waren vele datingsites gekoppeld aan de Flirtpanel chat opgerold.

Nu 2020 wordt er wederom een onderzoek gedaan naar Flirtpanel en hun vele nep datingsites.
Maar er wordt nu ook momenteel onderzoeken gedaan naar de studio's die er aan meedoen, dus ook naar YOPS. Onderzoek wordt gedaan door ACM en door de politie.

Mensen die dus nu voor Yops werken en of op de Flirtpanel chat werken kunnen een boete worden opgelegd van 50.000 euro omdat je dus meedoet aan oplichterij als operator.

In 2018 moesten al die nep datingsites beheerder miljoenen terug betalen. Nu zal ook voor de operators een aardig bedrag worden gerekend als je dus meedoet aan oplichting in deze vorm.

het is dus echt niet waard om te werken voor zowel Yops als op de chat Flirtpanel. Je wordt dus al operator al zo slecht betaald. Geen avond bonussen meer, geen nacht bonussen meer, alleen maar regels die je opgelegd krijgt, waar het bedrijf zelf niet aan weet te houden.

Berichten die je weg hebt getikt worden inderdaad soms niet opgeteld en of zijn inderdaad bij het wederom inloggen verdwenen..

Opeens wordt vanuit de Flirtpanel chat gedreigd met dat je als operator moet INLOGGEN omdat je anders je account weg valt. Dit omdat het momenteel erg druk is, ( let wel, vanwege de misleidende teasers ) Maar operators blijven weg omdat : 1 Vanwege de misleidende teasers. Je kunt misleidende teassers die eruit gaan niet meer ombuigen en de tweede redenen is je wordt ontzettend slecht betaald! En 3 Daarbij MOET je perse die vieze foto openen en loggen. Waarom... Je kan onderaan de klant gegevens zien welke foto verstuurt is, dus loggen van een foto is gewoon onzin en het openen ook.

Als je voor Yops gaat werken kom je zeker weten op FP chat te werken. Nogmaals naar deze chat wordt dus momenteel onderzoek naar gedaan. Ga dus niet voor Yops en of FP chat werken. Het is het niet waard.
Andere studio's die in het boek aan bod komen daar worden momenteel ook onderzoek naar gedaan.

Pas dus op en bekijk voor jezelf of je straks 50000 euro aan boete wilt gaan betalen omdat je dus meedoet aan fraude vanuit een chat en studio.

Want vergeet niet Yops heeft al je gegevens bij aanmelding gekregen dus wanneer er een inval zal komen bij Yops zal de politie dus jouw gegevens hebben en dan hang je dus al en zeker in combi met de chat Flirtpanel!!


Sterke punten
Niet!!!

Zwakke punten
Word momenteel onderzoek naar gedaan door de politie en ook naar de chats waar yops dus al studio voor werkt. Je komt waarschijnlijk op de FP chat te werken, maar nogmaals er wordt onderzoek naar gedaan door de ACM en door de politie. Vergeet dus niet dat je bij aanmelding je gegevens aan Yops hebt moeten doorgeven dus je als operator ben je ook schuldig aan oplichting en deze boetes zijn extreem hoog. Hou er dus rekening mee of je dit waard vind.

Onderzoek gestart naar Flirtpanel chat en YOPS. Ga niet werken voor deze chat en bedrijf{ Pas OP!

Review over Yops

Het is weer zo ver mensen. Politie heeft nadat er undercover onderzoek is gedaan op de Chat Flirtpanel en Yops een onderzoek herstart. Het is ook gebleken dat YOPS onder andere categorie ingeschreven staat bij de KVK wat niet mag en dus fraude is. Dit is naar boven gekomen door Riley Parks, die in het nieuw is geweest ( vorige week vrijdag) maar ook door het ACM die wederom gedupeerden gaat helpen om hun geld terug te krijgen. Flirtpanel is als eerste aan de beurt, deze chat wordt dus ook genoemd in het Boek 'In de ban van een faker" en mede door de screenshots van de chat en de werkwijze wat is vast gelegd in het boek is het onderzoek heropend. Let wel, nu het onderzoek is geopend kun jij als operator nu ook een boete opgelegd krijgen want je doet mee aan het oplichting vanuit een bedrijf.
Ga niet werken voor de chat Flirtpanel; ( daar word nu heden onderzoek naar gedaan ) en voor yops. Nu de onderzoeken weer helemaal openstaan wil je hier zeker niet als operator bij betrokken raken. De bedragen voor je medewerking aan oplichting kan oplopen tot 50.000 euro. Hou er dus rekening mee als je dus voor dit bedrijf of voor de chat Flirtpanel gaat werken. Lees/bekijk zelf maar het boek, je zult zien wat van screenshots getoond en gedeeld worden. Het boek is een bewijs van hoe ze te werk gaan en hoe deze oplichting tot stand komt. Niet te vergeten dat je zich ook schuldig maken aan het stelen van iemand zijn identiteit door middel van foto's van vrouwen te gebruiken die hier helemaal geen toestemming voor hebben gegeven.

Sterke punten
NIET!

Zwakke punten
OPLICHTERS!
WORD heden ONDERZOEK NAAR GEDAAN DOOR ACM EN DE POLITIE! PAS DUS OP MET HET AANMELDEN.

Het gaat slecht met Yops en de chats Dankzij Riley Parks

Review over Yops

Zoals vele wel is opgevallen is het extreem rustig op de chats zoals FP, MM, AD, XLCLUB etc, dit ook dankzij de misleidende teasers die ze er uit gooien wat alles gewoon ongeloofwaardig maakt maar ook dankzij het feit dat Dankzij Auteur en Journalist Riley Parks undercover is geweest op vele nep datingsites en op verschillende chats en deze met haar boeken heeft ontmaskerd zodat ze met haar twee boeken als _ Nep datingsites_ En met haar boek ." In de ban van een faker ". De mannen advies heeft kunnen geven om waarop te letten als je date met een faker. Dankzij haar heeft het tv programma Moderator en het ACM weer het onderzoek van 2018 heropend in Februari 2020. Riley Parks haar boeken zijn goed verkocht en heeft dus al vele mannen laten zien waar ze zoal op moeten letten als ze met een dame in contact zijn.

Daarom is het dus momenteel erg rustig en is er gewoon niks tot haast niks meer te doen. Vele hebben dit ook al bij yops neergelegd dat het zo rustig is en dat de pokes en teaser al anders moesten maar iedereen krijgt standaard het vaste mailtje terug met we hebben het naar de chat gestuurd en ze zijn er mee bezig om het te veranderen en dit roepen ze al vanaf Juli 2018.

Ik ga er van uit dat we weer het zelfde krijgen als in 2018!


Zwakke punten
Het is erg rustig, weinig verdiensten haalbaar,
Luisteren niet echt naar de klachten van hun operators, deze krijgen vaak standaard dezelfde antwoorden terug gestuurd. Operators hebben er nog weinig vertrouwen in.

reacties:

Review: Klote berdrijf. Houdt zich niet aan hun eigen regels en laten operators er voor op draaien!

Mee eens hoor!
Ik werk vanaf het begin al bij yops maar sinds twee maanden log ik ook al niet meer in op de Flirt panel chat. Gewoon al om de redenen dat flirt panel dus zelf die misleiding eruit gooit en dan dood leuk de operators er op aan gaat spreken dat ze niet dingen mogen beloven terwijl dat dus die date al in die teaser bericht is beloofd. Operators draaien er inderdaad voor op. Maar er loopt een politie onderzoek naar Flirt panel vandaar dus ook dat ze die link en naam van flirt panel hebben veranderd. Daarmee denken ze dus blijkbaar dat de politie ze niet meer kunnen vinden ofzo wat natuurlijk onzin is.
Ook proberen ze nu inderdaad operators te werven door die nieuwe operators te laten denken dat ze flirt panel niet zijn en dat ze de layout veranderen maakt het niet minder flirt panel als daarvoor. Triest dat zo'n chat door gaat met deze fouten en misleiding en eigen schuld hoor dat er haast geen operators meer online komen. Dit wordt al meer dan 2 en half jaar gemeld dat die misleiding uit de chat gehaald moet worden maar nee... Dat doen ze niet en gaan gewoon lekker vrolijk door.
De stomme gele balkje onder aan elke bericht slaat ook nergens op want als jij als bedrijf dus niet aan je eigen regels houdt ben je dus zelf al strafbaar en niet je operators!! Want jij als bedrijf misleid dus de klanten door je teaser berichten!

Review: word aan het lijntje gehouden

@ Manon

Klopt, ze gebruiken het ook als test chat. Maar het feit dat het er nu zo rustig is, is dus omdat inderdaad YOPS zelf hun regels aan hun laars lappen. Zoals je weet mag er geen dates gemaakt worden of te misleidend gepraat worden. Dit doet Yops dus wel...In teaser berichten. Vele klanten die dus steeds zo'n teaser bericht krijgt trappen hier op een gegeven moment niet meer in want ze krijgen x op x dus diezelfde teasers toegestuurd.
Ik probeer dus uit te leggen dat het dus zo rustig is omdat ze dus te misleidend werken.
Daarbij gaf de dame aan dat ze er al weken op werkte, echter is het zo na 200 mails verwerkt te hebben je altijd een andere chat aangeboden krijgt. Zei dus niet! Is dus iets wat vreemd is.

Review: Het is denk is denk ik bijna over en uit met Yops.

Dat idee had ik ook al. Ik zit nu ook te wachten op een bericht in de Flirtpanel chat. Het gaat echt slecht met deze studio. Ben het er mee eens hoor dat het hun eigen schuld is. Maar voor die gene die het niet wisten Yops was voorheen dus Zubar en daar ging het op een gegeven moment net zo en toen was opeens Zubar spoorloos verdwenen en was de site offline. Ik vrees dat we het zelfde mogen verwachten met Yops als destijds met Zubar.

Review: Pas op. Ga NIET werken voor YOPS!!!

Cees:
Je kan het zelf terug lezen op hun eigen Twitter feed ( DE GANG VAN ZAKEN ) dat ze het onderzoek hebben heropend met samenwerking De Moderator ( OOK TE VINDEN HET HELE ONDERZOEK OP HUN SITE ) en de politie MAAR UITERAARD DAAR HEB JE DENK IK GEEN NAVRAAG BIJ GEDAAN, BANG DAT ZE JE GELIJK OP PAKKEN? Er wordt zelfs onderzoek gedaan door de politie op de Fp chat. De beelden die ze op het nieuws lieten zien( twee weken ) geleden was toch echt wel Flirtpanel ook al hadden ze nog zo leuk de Flirtpanel naam bovenin geblurd haha. Maar Cees, laat me raden kerel. Jij bent een medewerker van de FP chat of misschien zelfs wel de eigenaar? Probeer je nu op deze manier je operators terug te winnen?

Yops staat onder valse gegevens in geschreven bij de KVK. Fraude dus. FP chat houdt zich bezig met fraude, oplichting en identiteitsfraude ( HET GEBRUIK MAKEN VAN FOTO'S VAN VROUWEN DIE HIER GEEN TOESTEMMING VOOR HEBBEN GEGEVEN) Daar wordt nu onderzoek naar gedaan of je het nu leuk vind Cees of niet. Het is toch echt gaande en iedere man die op zo'n fake datingsite staat ingeschreven en geld er aan uit heeft gegeven MAG AANGIFTE DOEN EN DOE DAT DAN OOK MANNEN!!!! DOE GEWOON AANGIFTE VAN OPLICHTING WANT JE BENT DAN INDERDAAD OPGELICHT DOOR EEN FAKE PROFIEL. HOE MEER AANGIFTES HOE MEER BEWIJZEN ZE OOK HEBBEN VAN DE GEDUPEERDE EN HOE SNELLER ZE ACTIE KUNNEN ONDERNEMEN.

Review: Pas op. Ga NIET werken voor YOPS!!!

DIRK:

Ga even naar de site van de Moderator. Dat is het programma die ook in 2018 het onderzoek heeft geopend en aan het licht heeft gebracht.
Ben je het dupe geworden van deze oplichting en heb je daar ook bewijzen van, screenshots etc? Stuur ze even een persoonlijk berichtje, dan wordt je door verwezen naar de juiste persoon die nu het onderzoek leid.
Daarbij adviseer ik je ook om aangifte te doen wegens online oplichting. Aangifte doen van deze vorm van oplichting kan ook via de online aangifte formulier stuur dan ook de screenshots mee en of de site links van de betreffende nep dating site waar je die dame of dames op hebt aangesproken.

Hoe meer info hoe sneller ze deze vorm van oplichting kunnen aanpakken.'

Luister niet naar mensen zoals Cees, dit is duidelijk een persoon die alles op alles probeert te redden om de chat van ondergang te voorkomen.

Het ACM doet mee aan het onderzoek want zei moeten bijhouden hoeveel gedupeerden er momenteel wederom zijn sinds 2018.
Hoe meer gedupeerden hoe sneller ze dit kunnen voorleggen zodat er onderzoek gedaan kan worden. En daarmee dus wederom weer alle nep dating sites plat leggen en bergen grote boetes opleggen.

Ben je gedupeerd dan kun je dus je geld terug krijgen maar doe dan wel aangifte!! En vergeet niet aan te geven hoeveel geld je er aan kwijt bent geraakt.

Succes!Review: Niet doen

Het klopt wat je zegt. Veel berichten verdwijnen en daarover krijg je niet betaald. Veel operators klagen hier al over en een paar hebben het hier onder al aangegeven. Normaal tik ik tussen de 80 en 90 berichten per uur weg en nu haal ik krap aan 50 berichten in 2 uren tijd! het is gedaan met de chats denk ik en dat hebben ze zelf op hun hals gehaald met hun misleidende teasers. Eigen schuld. Ik ben blij dat ik bij dat ik als promoter bij een andere studio werkt waarbij je gewoon lekker betaald krijgt, gewoon niet meer zelf hoeft te tikken maar als promoter verdienen wat maar twee uurjes per dag kost en waarbij je de profielen zelf aangeleverd krijgt en per profiel betaald krijgt plus nog eens verdienen aan de inkomende berichten. Ideaal!

Review: Het gaat slecht met Yops en de chats Dankzij Riley Parks

Veel eenzame mannen? Je bedoelt veel vreemd gaande mannen zeker? Daar heb ik echter geen moeite mee hoor!