Reviews van deze auteur

Een hele fijne werkplek

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Als ik naar mezelf kijk ben ik al jaren actief als beldame.rnDiverse sites die deze dienst aanboden heb ik geprobeerd, zoals clubsense en crystal entertainment.rnWat een verandeming is zelfvoorhetzeggen na deze twee bedrijven, bij clubsense was er continue gedonder en werd je zonder pardon geblokkeerd als je niet braaf deed wat zij van je eisten en bij crystal entertainment was het veel te rustig om rendabel te zijn voor de beldames.rnSinds ik werk bij zelfvoorhetzeggen heb ik een zeer constante klantenkring opgebouwd.rnHet blijft nooit lang stil op de lijn en de verdiensten zijn de hoogste van alle beldiensten, zo krijg je na 22.00 al 35 cent per minuut, dat tikt lekker aan als je een lange beller hebt.rnDe medewerkers van zelfvoorhetzeggen zijn zeer vriendelijk en correct en geven je het gevoel dat je niet alleen maar een nummer bent.rnNaar problemen wordt zeer serieus gekeken.rnIk raad iedereen die ook wil bellen of cammen zelfvoorhetzeggen aan.

Sterke punten
Altijd drukrngoede verdienstenrnzeer vriendelijke mederwerkersrn

reacties:

Review: Oplichters bij operating4you

Dusdat, het is ook niet de bedoeling dat je na een kwartier weer uitlogt als je niet het door jou gewenste aantal berichten meteen voor je hebt. Er werken honderden, zo niet duizenden mensen bij het platform dus zo gek is het niet als je in het begin even moet wachten op berichten. Als jij leuk, vriendelijk en creatief reageert krijg je negen van de tien keer meteen een bericht terug van de betreffende klant en op die manier bouw je je eigen klantenkringetje per dag op.
Op dit moment ben ik net drie minuten ingelogd en ik kreeg al een berichtje binnen van een man die ik zes dagen geleden gesproken heb. Die reageert nu pas maar dat is wel weer centen in the pocket. Je hebt je eigen verdiensten helemaal zelf in de hand.
500 tot 800 berichten per dag is haalbaar en te doen.
Wat de nieuwe aanmeldingen betreft: de regels zijn duidelijk. Je nieuwe aanmelding moet minimaal 5000 berichten verwerken, anders krijg je niet uitbetaald. Ben jij op het moment van de 5000 berichten niet meer in dienst van operating4you krijg je ook niets. Het lijkt mij volkomen logisch maar zoals ik het nu lees ben je gewoon niet geschikt voor dit vak en kan je beter wat anders gaan doen.