Reviews van deze auteur

Word jij onze nieuwe collega?

Review over ChatForce

Wij zijn nog dringend op zoek naar enkele ervaren operators die vooral in de avonden en weekenden kunnen en willen werken. Heb je belangstelling, dan kan je op onze site Chatforce.nl ons sollicitatieformulier invullen en zodra we dat binnen hebben, komen we er zo spoedig mogelijk op terug. Tot snel?

Sterke punten
Fijne werksfeer, wekelijkse uitbetaling vanaf 50 euro, fijn platform om op te werken.

Ervaren operators gezocht

Review over ChatForce

Hallo allemaal. Wij van Chatforce kunnen nog wel een paar goede operators gebruiken die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken, geen verplichte aantallen per week hoeven te halen, geen ellenlange berichten hoeven te tikken en geen A4tjes vol met regeltjes wat er allemaal niet mag. Wekelijkse betalingen en een leuke sfeer om in te werken. Wat wij vragen is goede kwaliteit berichten en een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Mocht je interesse hebben, dan kan je solliciteren via onze site.

Leuk en relaxed werken

Review over ChatForce

Hallo. Wij van Chatforce zijn nog op zoek naar een paar goede, ervaren operators die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken. Geen A4tjes vol met regels wat wel en niet mag, vrije inlog, geen verplichte aantallen halen per week en er wordt met onze operators omgegaan als mens en niet als nummer. Je hoeft bij ons ook geen ellenlange berichten te tikken en de staffels gaan snel omhoog.
Het enige wat we vragen is dat er goede kwaliteit berichten worden verstuurd en dat je inzet toont.
Zoek je dus nog een bedrijf, waar je als mens behandeld word en waar genoeg werk is, vul dan het sollicitatieformulier in op onze site.

Sterke punten
Elke week uitbetaald vanaf 50 euro. Geen ellenlange berichten hoeven te tikken. Goede begeleiding. Extraatjes voor operators die zich ook echt inzetten. Je wordt behandeld als mens en niet als nummer. Genoeg berichten om te verwerken.

Zwakke punten
Die zullen er vast wel zijn, alleen weet ik ze niet te noemen.

Geen antwoord

Review over ChatFabriek

Helaas, na 3x een sollicitatieformulier te hebben ingevuld, weken geleden, gewoon helemaal geen antwoord krijgen. Jammer, erg netjes is zoiets niet

Sterke punten
Onbekend

Zwakke punten
Totaal geen respons geven

reacties:

Review: Sollicitatie

Als je sollicitatie slecht is en er veel woorden ontbreken in zinnen die je maakt, waardoor het hele kromme zinnen worden en de kwaliteit van de antwoorden op de vragen ook nog eens slecht is, zoals in jouw sollicitatie, dan krijg je inderdaad zo'n mail, dat klopt. Je kunt dan wel denken dat het niet aan je antwoorden lag, zoals je in de mail terug stuurde, omdat je ervaring hebt. Maar ervaring hebben betekent niet meteen dat je ook kwalitatief goede berichten terug stuurt. En als je in heel veel zinnen woorden vergeet, waardoor het rare zinnen worden, dan kan je dat toch niet echt bestempelen als kwaliteit lijkt me. Ik zal je nog even een tip meegeven, lees als je ergens solliciteert, hetgeen wat je hebt ingevuld nog even na, dan voorkom je misschien een afwijzing. Rest me verder alleen nog je veel succes te wensen bij verdere sollicitaties.

Review: Sollicitatie

Ik ga nergens heen Subzero.. Misschien zou je jouw feedback beter zelf kunnen uitvoeren? Dan houden we het in ieder geval beschaafd.

Review: Geen betere chat dan Chatforce!

Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij ons Vienna. Wij zijn ook blij met jou hoor. En de tijd dat je gewoon vrij kan inloggen, komt ook nog wel. Je weet onze werkwijze, zorgen dat er voor iedereen genoeg werk is en blijft, maar het zal zeker een keer komen. En de weekenden kan je natuurlijk ook gewoon overdag inloggen

Review: Geen betere chat dan Chatforce!

Heb je nou echt geen leven Dirk? Ik zou bijna medelijden met je krijgen

Review: Geen betere chat dan Chatforce!

Dan zit je zeker in je baas zijn tijd op internet in plaats van te werken Dirk.> Ik werk niet voor een oplichter en ik heb een normale baan. Je moet niet oordelen over dingen of sites waar je niets van weet. Maar jij zal wel zo iemand zijn die altijd een uitgestoken wijsvinger heeft naar iedereen behalve naar jezelf. Veel plezier verder met het zoeken naar "oplichters" . Ik hoop dat je baas het je niet kwalijk neemt als je andere dingen aan het doen bent op je werk dan je met je werk bezig houden. Verdere reactie krijg je niet van me hoor, dus bespaar je de moeite.

Review: Sollicitatie procedure

Beste grapje zeker?,
Je maakt een grapje zeker?
Als je goed hebt gelezen, dan kan je zien dat die advertentie hier, van 5 maart is geweest. Je bent niet de enige die gesolliciteerd heeft en de oudste sollicitaties die wachten, komen het eerst aan de beurt, dat is wel zo eerlijk.
Er zijn intussen ook al nieuwe mensen die dezelfde mail hebben gehad als jij, aan het werk bij ons.
Wij werken niet met een overschot aan operators, zoals de meeste anderen wel doen, om te zorgen dat er altijd genoeg werk is voor iedereen en de mensen gewoon zonder wachten,lekker door kunnen werken.
Het is jammer dat je niet even je naam erbij doorgeeft, want dan hadden we je sollicitatie kunnen verwijderen. Ik neem aan dat je niet graag zou willen werken bij een bedrijf dat je maar 1 ster waard vind.
Succes in ieder geval verder.
Groetjes,
Rona

Review: indrukwekkend platform & coaches!

We zijn blij om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij ons Stefan.

Review: Ervaren operators gezocht

Hallo Hendrikus,
Je kunt op onze site Chatforce.nl een sollicitatieformulier invullen. Zodra wij dat binnen hebben,komen we er via de mail zo spoedig mogelijk op terug. Krijg je niets binnen op je mail,kijk dan ook even in ongewenst op spam,want het wil nog wel eens gebeuren dat het daar terecht komt namelijk.
Mvg,
Rona

Review: Goede coaching

Welkom bij het team Kim. Wij vinden het leuk je erbij te hebben. Fijn dat je het zo ervaren hebt.

Review: Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Marielle, ik zal je zeker niet afbranden,dat laat ik wel aan jou over, maar ga wel even vertellen hoe het werkelijk in elkaar zit. Je weet waarschijnlijk zelf heel goed dat je verhaal niet klopt.
Je hebt eerst bij herbenaderingen berichten gekopieerd en geplakt, wat nergens wordt toegestaan. Na een waarschuwing daarover, heb je het daarna gewoon weer gedaan, dit keer bij de gestopte berichten, waardoor die berichten dan ook gesloten werden voor je. Dit zinde je niet, waardoor je me ging bestoken met berichten dat je de gestopte weer open wilde hebben, wat zelfs bijna op stalken leek af en toe, want als er binnen een minuut niet op je app gereageerd werd, kwam er gelijk een skype bericht achteraan. Jij was degene die dan blafte en zelfs ging bijten. Nadat je van mij niet accepteerde dat nee nee was ben je je beklag gaan doen bij de baas,die er hetzelfde over dacht als ik. Omdat ik je gedrag zat was, is er afgesproken dat je voortaan met dingen bij de baas aan kon kloppen en niet meer bij mij hoefde te zijn. Wij hebben daarna ook geen contact meer gehad met elkaar!
Helaas voor jou kreeg je daar ook niet gedaan wat je wilde en ben je bij hem hetzelfde gedrag gaan vertonen, wat hij heeft genegeerd, omdat hij ook niet van dat gedrag gediend was en het zinloos was om op kinderachtige apps van jou te reageren.Die apps zijn ook de reden geweest, waarom hij je op inactief heeft gezet en je uiteindelijk heeft ontslagen. Zo is het gegaan en niet anders.
Het kerstpakket en het etentje, was als dank voor je inzet, die in die tijd nog gewoon heel goed was, maar op een gegeven moment niet meer werkte, door dat dwanggedrag van je. Gelukkig hebben onze andere operators, dit gebaar wel gewaardeerd en ook gemerkt dat er niets voor werd terug gevraagd.
Geen enkele operator is gevraagd om een review te plaatsen hier, dat hebben ze gewoon zelf gedaan. En het enige bericht van mij hier is de oproep dat we nog operators kunnen gebruiken.
Dat je dit dus durft te beweren zegt wel genoeg over hoe je iets zoekt om wraakzuchtig te kunnen zijn.
Fijn dat je een chat gevonden hebt waar je het dan nu wel naar je zin hebt, maar misschien is het handig om je daar anders op te stellen als dat je bij ons deed.
We wensen je daar in ieder geval veel succes.

Review: Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Je laat jezelf nu wel heel erg in de kaart kijken Marielle. Je laat nu dus gelijk zien wat voor soort apps je stuurde en waarom je ontslagen bent. Met dit bericht lever je wel gelijk het bewijs hiervan. Je kan om je heen gaan slaan door nu weer te reageren en het persoonlijk te maken, dit getuigt er alleen maar van hoe je bent en hoe je je gedragen hebt bij ons.
Verder laat ik het hierbij en wordt je door ons nu ook gewoon weer genegeerd. Dus bespaar je de moeite verder, je krijgt hierna geen reactie meer terug.
Nogmaals succes bij de nieuwe chat.

Review: Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

Lief van je Naomi. Dank je wel voor je steun. Maar we weten hoe het in elkaar zit en haar reacties spreken voor zich. Daarmee bevestigt ze alleen maar wie de waarheid spreekt.

Review: Het is het niet meer waard

Jan lul, jouw grammatica is ook niet zoals het zijn moet, het is namelijk jouw grammatica i.p.v. jou grammatica. Dus als je iemand beoordeeld op spelfouten, maak ze dan zelf niet, Dat komt wat intelligenter over namelijk.

Review: Met plezier chatten!

Fijn dat je je zo thuis voelt bij ons Linda. Wij zijn ook erg blij met jou in ons team

Review: Leuk en relaxed werken

Je wordt een beetje zielig intussen Dirk. Je bent zelf een enorm zwak punt inmiddels. Niet over dingen praten waar je geen verstand van hebt.

Review: Leuk en relaxed werken

Je wordt echt steeds sneuer Dirk. Zielig hoor dat je niets anders te doen hebt dan de hele dag op deze site te kijken. Ga toch lekker leven, dan doe je wat nuttigs.

Review: Leuk en relaxed werken

Waarom zou ik inhoudelijk moeten reageren op iets wat niet inhoudelijk is. Kap hier nu maar mee Dirk, ga lekker op een dating site zitten. Dan scoor je misschien nog. Hier niet meer in ieder geval want ik ga niet meer op je onzin in. Get a life Dirk

Review: Super chat

En wij zijn blij met jou Kelly

Review: Hele fijne chat

Fijn dat je het zo naar je zin hebt Jolanda. We hebben een leuk team zo

Review: Super leuk bedrijf

Ik hoefde er weinig voor te doen Sonja. Je hebt het gewoon in je vingers. Het lijkt wel alsof je dit werk al jaren doet. We zijn blij met je

Review: Eindelijk gevonden wat ik zocht

We zijn met jou ook blij Claudio. Ik moet vaak lachen om de humor in je berichten.Keep up the good work

Review: Betaalt niet meer uit

Als je nog werk zoekt, kijk dan eens op chatforce.nl . Leuke chat, snelle staffels en betalen keurig op tijd uit