Reviews van deze auteur

Pas op... Bedrijf betaald niet uit. Komt met smoezen

Review over Yops

Beste...

Sinds een aantal maanden werk ik voor Yops. In het begin geen enkel probleem gehad ook niet met uitbetalingen. Echter vandaag heb ik geen uitbetaling ontvangen en heb ze uiteraard een mail gestuurd. Ik kreeg een mail terug met daarin dat ik een tussentijdse betaling had ontvangen op Donderdag en daarom vandaag ( maandag ) geen uitbetaling ontving. terwijl ik de dagen na de tussentijdse uitbetaling gewoon had gewerkt en ik dus gewoon recht heb op uitbetaling. Ik had al gelezen op een andere forum dat er meerdere mensen ? OPS waren die vandaag ook niet zijn uitbetaald en of opeens hun instellingen per pardon op opeens uitbetalingen grens van 50 of 100 stonden. Terwijl ze dit niet zelf hadden gedaan omdat ze dus wekelijks altijd betaald werden. Let wel je kan vanaf 20,- al uitbetaald worden bij Yops.

Nu maakte ik me zorgen en dacht ik mail gewoon om te kijken waar mijn geld blijft. Maar nu kreeg ik dus het antwoord ik had een tussentijdse betaling gehad en dus vandaag geen recht op uitbetaling over mijn andere gewerkte dagen. Wat natuurlijk niet klopt.

Ik krijg hier zelf ook een ontzettend raar gevoel over. Op mijn tweede mail word niet gereageerd waarin ik zeg dat ik dus gewoon had gewerkt en ik dus mijn gewerkt centjes uitbetaald wil hebben. Ik heb daar gewoon recht op.

( UPDATE ) inmiddels op de tweede mail is gereageerd. Nu zeggen ze dus omdat ik dus een tussentijdse uitbetaling heb ontvangen ik dus geen uitbetaling ontvang op maandag want mijn bedrag is 20 euro. Uitbetaling VANAF 20 euro. Dus sowieso heb ik recht op mijn geld. Nu weet ik dat dit BULLSHIT is want ik heb vanaf het begin al tussentijdse betalingen ontvangen en ik heb dan ook wel eens gehad dat ik op de maandag maar 14 euro had uitbetaald gekregen omdat ik dus die donderdag er voor een tussentijds betaling had ontvangen. Het ziet er naar uit dat er geen uitbetaling zal plaats vinden!!!!

IK raad dit bedrijf voor nu niet aan. Laatste reviews zijn al niet echt positief over yops. Dit geval was dus ook met Zubar zo. precies zo. Geen uitbetalingen/ smoezen over uitbetalingen.



*****LET OP*** GA NIET VOOR DIT BEDRIJF WERKEN. ZE BETALEN NIET UIT EN KOMEN MET ALLEMAAL SMOESJES AAN ZETTEN..******

Sterke punten
Lees slechte punten!!

Zwakke punten
*****LET OP*** GA NIET VOOR DIT BEDRIJF WERKEN. ZE BETALEN NIET UIT EN KOMEN MET ALLEMAAL SMOESJES AAN ZETTEN..******

reacties:

Review: niet reageren op mijn berichten!

@ Ikke.

Het gaat niet zo heel goed met Yops. Op het andere forum van Riley Parks, kun je lezen dat je niet de enige bent die soms echter wel dagen lang op een antwoord moet wachten.

Het schijnt na het boek van Riley Parks dat studio's zoals Yops. die werkzaam zijn bij chat's zoals FP onder vuur liggen. FP lapt tegenwoordig al hun eigen opgelegde regels aan hun laars. Je weet misschien wel.. GEEN MISLEIDING MAAR VERLEIDING? Het boek van Riley Parks geeft weer wat er speelt. Er is al toegezegd dat er onderzoek word gedaan naar FAKE dating/sex sites. ( was immers verboden in 2018) door het boek van Riley Parks is het weer in onderzoek/ opspraak geraakt. Ze geeft mannen dan ook het advies om aangifte te doen van sites waar FP achter zit. Bedrijven die accounts af nemen voor hun Operators worden daardoor dus ook onder de loep genomen.

Meesten vrezen dus dat het al snel gedaan is met Yops.
En met chat's als FP. De enige chat die zich echt streng aan de regels houd is de OD chat. Misleid dus klanten door hun zogenaamde Misleidende Teasers en Pokes. Strafbaar dus en kan je daar dus aangifte tegen doen. Veel mannen hebben dit inmiddels al gedaan.

Review: Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

Oh god. Lees toch eerst de reacties voordat je wat zegt.

Standaard betaling op Maandag. ZE HEEFTR HAAR VERDIENSTEN NIET OP MAANDAG UIT BETAALD GEKREGEN. DAT HEEFT DUS NIETS TE MAKEN TROL MET DE UITBETALING OP WOENSDAG. GOSSIE LEER TOCH LEZEN PAUL! OF WIE JE NU OOK MAAR WEER BENT.

ALTIJD WANNEER ER 1 SLECHTE REVIEW KOMT KOMEN ER TWEE ZOGENAAMDE POSITIEVE REVIEWS...IEMAND AL EENS OPGEVALLEN??? ZUBAR TREKJES AL OVER... EN BETER KIJKEN. WANNEER IEMAND ERGENS OP REAGEERT KOMT ER AUTOMATISCHE DAT ONDER JE NAAM TE STAAN. JE IP ADRES STAAT BOVEN AAN HET BERCIHT ZELF MAFKLAPPER. ZO KAN JE DUS ZIEN VAN WELKE IP ADRES HET WORD GESTUURD. ZO ALS JULLIE ZOGENAAMDE FAKE ANTWOORDEN NA IEDERE SLECHTE REVIEW. WIST JE ZEKER NOG NIET? VOORTAAN BETER KIJKEN VOORDAT JE IEMAND BESCHULDIGD DAT IEMAND DE ANDER PERSOON IS INDIEN JE NIET WEET WAAR JE NAAR MOET KIJKEN TROL.

Let op: standaard uitbetaling op Maandag, indien je wilt ook op Donderdag. Vaste uitbetaling dag op Maandag. Dus ze heeft haar verdiensten niet uit betaald gekregen op de vaste uitbetaal dag.

Let op: review's die na een slechte review worden geplaatst zijn trols die betaald krijgen om de reviews op te krikken.

Review: Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

@ Dylan209

Yep. Dat is het forum waar iedereen het over heeft . Het is de forum van Riley Parks. Daar kan je alles vinden en per Studio een review achter laten. Ook dus van Yops.

Je maakt gratis een account aan en als je IP adres word goedgekeurd dan mag je gewoon mee praten over onder andere Yops of een andere studio en of de chat Platforms zoals OD chat etc.

Let op je mag je alleen dus alleen maar 1 malig aanmelden. Verlies je je inlog dan kom je niet meer op het forum. Maar daar mag je gewoon vrij uit spreken en zie je niet iemand ( zoals hier dus, na elke slechte review opeens een positieve bericht geplaatst worden) Riley Parks houd dus je IP adres bij zodat je dus geweerd kan worden. ( indien ze er achter komt dat je dus voor een studio een zogenaamde positieve bericht plaats) Zoals je hier dus ziet.

Je kan daar ook ideeën en of hulp vragen als je ergens niet uit kom ( denk hieraan bij een bericht waar je even op vast loopt).

Review: Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

Let op:
Julia28 (66704) IPAdress () -> is ook TEUN...

Och Teun, wat een zielig figuur ben je toch ook! Zoek hulp!!! Mensen als jij brengen bedrijven als Yops alleen nog maar meer naar beneden. Gaat opvallen hoor.... Iedere slechte review een post plaatsen.
Nu opeens ben je weer Julia28 ??? Je bent een lachertje.

Ik zal je gedrag en IP adres eens aankaarten op het andere forum. Ben benieuwd wat er nog meer naar boven komt. ( dat zal ik dan zeker hier gaan posten)

Hallo Teun!!!!!! Trol!!!!

Review: Na 2 spelfouten dreigen met account te sluiten en bakken kritiek

@ Paul.

Hoeveel krijg je nu betaald om zulke berichten te plaatsen? Gaat op vallen hoor!! Je IP adres staat namelijk boven aan je post. Dus naast je naam zodra je een bericht plaats... Wist je niet hé?

Je moet ophouden om na iedere slechte review dit soort ongein te plaatsen. Je staat op het andere Forum bekend als BoerTrol.

@basil - Stuur mij even een berichtje. Dan geef ik je de Link van het Forum van Riley Parks. Daar kan je alles vinden wat je maar wilt. Het is ook een forum waar mensen zoals jij en ik en andere vrij uit kunnen praten en meningen kunnen delen zonder dat je dus zoals hier opeens van die ( zogenaamde positieve reviews ) krijgt.

Deel je mening vrij uit en je krijgt binnen een aantal minuten altijd antwoord van mensen die je kunnen helpen.

Ik denk ook niet meer dat Yops en of de chat's waar ze voor werken lang meer zal bestaan. Riley Parks haar boek komt uit, en in de WDD is dit onderwerp in Januari 2019 besproken. Daarom ook dat veel mensen ( Operators) op dat forum actief zijn. Want daar kan je gewoon vrij uit de mening geven zonder dat Trollen zoals Paul proberen alles glad te strijken.

Stuur me een bericht. Ik stuur je de link door.

Review: Pas op... Bedrijf betaald niet uit. Komt met smoezen

Beste MIKE ( medewerker YOPS)

Mijn uitbetalings bedrag betrefte destijds nog 160 euro!!! Op de maandag! Dus ik heb dan meer dan RECHT op mijn geld ook al heb ik een tussentijdse uitbetaling op Donderdag ontvangen! Ik heb dus ruimschoots mijn uitbetaling limiet van 20 euro bereikt. Intussen wel uitbetaald gekregen want ja, ik had gewoon gelijk! Sinds dien besloten om niet meer te werken voor jullie! Ik raad anderen dan ook aan om niet voor jullie te gaan werken. Meerdere Operators klagen al hierover. Een paar op deze site. Onzin is het zeker niet. Jullie horen mensen gewoon uit te betalen. Oude Zubar trekjes komen gewoon weer boven! Ik denk dan ook niet dan dit bedrijf Yops nog lang zal bestaan als jullie steeds meer en meer mensen niet uitbetalen en met maar domme smoesjes aan komen zetten!