Reviews van deze auteur

Top bedrijf

Review over ChatMaster

Ik doe dit werk al heel wat jaartjes, maar hier ben ik pas net begonnen. De verdiensten zijn super, en dat heb je niet bij alle bedrijven waar ze dit werk aanbieden. Het is niet moeilijk, als je er maar niet met de pet naar gooit. De vorige werkgever (Ik noem nu nog geen namen, daar was het echt jan met de pet en verdien je in het begin goed en daarna naaien ze je waar je bijstaat, en dan maakt het niet uit hoelang je er werkt) Hier gaat alles lekker soepel en je hebt geen stress, en werkdruk meer zoals voorheen. De target is makkelijk haalbaar, en je verdiend er genoeg in zeer korte tijd, en je kunt ook nog je eigen dingen doen zonder dat er op je huid word gezeten door de coach. Deze coach is een toppertje en je kunt er altijd bij terecht als er iets is, en alles is bespreekbaar. Dus overweeg je om dit werk te gaan doen? Dan zou ik zeker dit bedrijf aanraden. Je verdiend leuk, en ook de extra staffels in de avond en weekenden is super goed. Ik zal nog wel iets vergeten zijn, maar je kunt niet alles hebben in het leven ;)

Sterke punten
Goede verdiensten. Geen werkdruk en of stress. Goede coach die er altijd voor je is als je ze nodig hebt. Alles is bespreekbaar.

Zwakke punten
Niet gevonden.

Contentmods - Prima in alles!

Review over ContentMods

Ik werk nu 3 jaar voor deze mensen en het zijn geweldige werkgevers die met hart en ziel alles er aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. De coaches zijn perfect en als je vragen hebt of andere dingen ze staan dag en nacht voor je klaar! Natuurlijk heb je op iedere werkplek rotte appels en die worden er dan ook gelijk uit gehaald, na een aantal waarschuwingen. Dit heb je bij iedere werkgever! En als zij dan hun beklag doen via een site als deze is dan weer erg jammer.
Ik wil deze coaches Eef en Lynn daarom ook een hele dikke pluim geven voor wat ze doen want alles loopt al lange tijd perfect en dat is niet in al die 3 jaar zo geweest!
Het is de motivatie die je er zelf insteekt dan pas kun je zeggen ik heb mijn best gedaan!

Sterke punten
Altijd werk
Snel en makkelijk verdiend
Goede verdiensten
Leuke coaches die dag en nacht voor je klaar staan
Altijd op tijd betalingen binnen

Zwakke punten
Niet voor deze site of coaches! Wel voor diegene die er een zootje van maken en hun collega's met de rotzooi opzadelen.

reacties:

Review: Het is het niet meer waard

Ik moet even lachen om deze berichten, wat zijn jullie domme mensen zeg! Alleen al het stukje je moet veel moeite doen om 250 berichten te halen, wat een dom gelul die haal je in 1 dag nog! Je mag best wat doen om iets te verdienen en je zit anders de hele dag op je luie reet en maar klagen! En daarbij vallen jullie coaches persoonlijk aan zelfs met naam dat is absurd! Coaches moeten ook hun werk doen om alles van goede kwaliteit te voorzien, en als jij het dan niet goed doet dan hebben hun het ineens gedaan? Je moet jezelf eens achter de oren krabben of je dan zelf wel zo geschikt bent voor dit werk, wellicht hebben ze in een sociale werkplaats nog iets voor je te doen! Als je dit al niet kan dan ben je de maatschappij niet nut! De coaches van nu zijn 10x beter dan de coaches die hiervoor bezig waren! Er is veel meer werk en terug kerend werk en dat was voorheen wel anders! Jullie moeten je doodschamen om dit te plaatsen, wel profiteren maar als er kritiek komt waarschijnlijk zeer terecht, dan gaan jullie janken. Ik ben geen coach maar werk al een aantal jaar voor deze mensen en nog steeds met veel plezier! Ga wat met je leven doen in plaats van altijd maar zeiken! Jullie zijn vast ontslagen en dat zal wel met jullie typwerk te maken hebben goedemiddag! En Dirk zwakbegaafd mannetje dat je er bent je strooit met een ziekte waarvan je waarschijnlijk niet eens weet wat het is, nou ik hoop dat je het zelf krijgt dan piep je wel anders!!!

Review: Het is het niet meer waard

Goede werker (tenminste zo noem je jezelf)
Ik moet lachen om je bericht wat ben jij een treurwilg zeg!
Ik geloof er niets van dat jij pas iets hebt gehoord toen je je target niet haalde, aan jou grammatica te zien zou je er niet eens aan moeten beginnen om dit soort werk te gaan doen! Hahaha je moet je eigen tekst eens terug lezen, geen wonder dat klanten dan niet meer terug komen. Er is niets van te volgen! Jullie zijn allemaal stuk voor stuk treurwilgen die beter op een kachel terecht hadden kunnen komen, dan was het nog afgelopen met een sisser!