Reviews van deze auteur

NIET WERKEN HIER!

Review over ModOps

Ze sturen minimaal 1 x per maand deze mail naar alle operators:

Hallo allemaal,

Zoals jullie wel gemerkt hebben, wordt het weer drukker en drukker. Wij zijn ontzettend blij met jullie hulp en we hopen dat jullie het nog even vol kunnen houden. Wij zijn achter de schermen nu in de spagaat aan het proberen zowel de klanten op de chat te houden, als nieuwe operators in ons team te krijgen. Een hele circus act, dat kan ik wel vertellen.

Maar wat ons ook zou helpen zijn positieve reviews op https://www.thuiswerkervaringen.nl/reviews/modops/#Reviews
Veel mensen, zeker ervaren mensen, kijken hier of een bedrijf waardig genoeg is om voor te solliciteren. Voor ons dus best handig als we een beetje positief vermeld staan en dit zal ook zeker meer mensen naar onze website brengen om te solliciteren.

Aan jullie dus de vraag of je een leuke review zou willen schrijven. Dit is NIET verplicht. Als jij het leuk vind om jouw ervaring te delen, dan help jij ons daarmee. Doe jij dat liever niet, dan is dat voor ons ook prima. Jij mag die review anoniem plaatsen als je dat prettig vind.

Mocht jij het leuk vinden dit te doen om ons een extra handje te helpen, hebben wij wel één klein verzoekje. Alles mag in de review, maar laat onze namen alsjeblieft weg. Ook al is jouw review positief, wij zien onze namen liever niet over het internet dwalen. Hopelijk is daar begrip voor.

Hopelijk kunnen we met wat extra positieve reviews meer mensen naar ons team krijgen en hebben we weer meer handjes die kunnen helpen.

Alvast dankjewel.
Groetjes Marloes

P,S,
Heb je al een review geschreven? Dan mag je deze mail als niet verzonden beschouwen.

LEES HET ONDERSTE STUK, LAAT AUB ONZE NAMEN WEG, MARLOES WIL NIET NOG MEER BAGGER OP HAAR NAAM, DAN ZAL ZIJ EENS MENSELIJK MOETEN WORDEN!!!!!

Sterke punten
ze zijn super sterk in mailboxen vullen van operators. Je krijgt meer mails van hun dat dat je berichten krijgt van klanten.

Zwakke punten
Zwak begaaft is Marloes, oh noem ik weer de naam MARLOES.

Slavendrijvers.

Review over ModOps

Betalen zeer slecht, dus ze zijn zeker niet de best betalende chat.
Sturen minimaal 2 x in een uur een mail om bij te springen, of vragen mensen een positieve review te plaatsen op deze site. Alles wat je goed doet, kijken ze niet naar, maak je 1 fout dan krijg je een behandeling van Marloes alsof je een klein kind bent. Gelukkig dat zij alleen maar wilde boskatten thuis heeft en geen kinderen, want die zouden echt in een strafkamp wonen bij haar. Waar ik nu werk is het echt goed verdienen, ik kan nu ook voor mezelf vaste tijden aanhouden om te werken, in de wetenschap dat ik niet doelloos naar een scherm zit te staren, niet is frustrerender dan dat, dat weet iedere operator. Je kunt het nog zo "geweldig" vinden bij Modops, maar je kunt erop wachten dat er een kink in de kabel komt met die slang Marloes. Modops zou qua sfeer fijn zijn als alleen Astrid er zou zitten als coach. Maar dan nog zijn de verdiensten en wat daar tegenover staat 0,0 .

Sterke punten
Zou eigenlijk geen ster willen geven, 1 ster is dan voor Astrid, die moet het ook maar slikken en pikken van Marloes. Astrid is duidelijk het sterke punt.

Zwakke punten
1: Marloes
2: onderbetaald
3: positieve reviews afdwingen
4: ze spammen je mailbox kapot, ook op dagen dat je bijvoorbeeld aangegeven hebt dat je ziek bent, ze gaan gewoon door, terwijl je hun absoluut niet mag storen op hun vrije dagen!!

reacties:

Review: Kleine verdienste, goede sfeer.

Ik heb een tijd gewerkt bij Modops, je wordt ziek van de mails die ze op een dag sturen dat je alsjeblieft kunt inloggen, en Marloes is echt de grootste zeikerd en hater ever. Ik ben blij dat ik daar weg ben. Ik zit nu bij een chat waar ik je gewoon netjes 17 cent per bericht verdiend, en waar je ook een bonus krijgt, daarnaast heb ik al heel snel een andere functie er bij gekregen, waarmee ik een heel mooi salaris verdien wat je niet zult verdienen buiten de deur. Plus er staan altijd over de 300 berichten in de wacht, dus je kunt lekker doortikken, en je krijgt geen spam in je mail of je aub komt inloggen. Heerlijk!

Review: Slavendrijvers.

Dit had mijn review kunnen zijn Kim. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Maar ik sluit mij volledig bij jou aan. Ik ben ook helemaal happy bij mijn huidige baan.

Review: Waardeloos en allemaal oplichterij

Klopt, Marloes doet vies tegen alle operators, zij is zo verrot dat ze mensen kapot wil maken. Behalve als je iets in haar voordeel doet, maar dat is ze snel weer vergeten hoor. Een heel eng wijf, echt ver uit haar buurt, haar emails geblokkeerd, skype ook. Blij dat ik daar vanaf ben.

Review: Modops- een naar en akelig bedrijf om voor te werken

Het is bizar, vooral die Marloes, wat een onmens is dat!! Ze stalken je de hele dag door om "gezellig" bij te springen, maar er is totaal geen gezelligheid. Daar kom je ook niet voor, maar ook niet om als vuil behandeld te worden. Ik ben blij dat ik verder ben gaan kijken, en zit nu ergens waar ik continu door kan tikken, NOOIT naar een leeg scherm aan het staren ben, en waar je echt de hoogste uitbetaling krijgt. Plus lekkere bonussen, 300 berichten in een week wegtikken krijg je 5 euro bonus, 700 berichten, 8 euro bonus etc... Geen lappen tekst, ideaal. Eindelijk waardering voor je werk, dus tik nu echt met plezier.