Reviews van deze auteur

Heel lag gratis chatten

Review over Internet Modelling

Ik heb jaren geleden ook voor Internet Modelling gewerkt. Erg lang heb ik het niet gedaan. Mijn ervaring was dat je heel erg lang gratis het pubiek moest animeren voordat er een betaalde chatter voor je was. Ik zat er rustig een uur lang voor niks. En heel veel gezeur aan je hoofd van mannen die om blote tieten/kont/poesje vragen. Na zo'n uur had ik het dan wel weer gehad! Dan had er gewoon geen zin meer in.

Je moest heel lang gratis opzitten en mooi zijn en chatten voordat je eens een betaalde chat kreeg en wat verdiende. Als ik IM vroeg om tips zeiden ze: Je moet die mannen een beetje teasen en verleiden. Nou dat deed ik dan, uren lang! Maar betalen ho maar! Voor veel kerels is die freechat gewoon een gratis aftrekshow.

reacties:

Review: wel goed alleen jammer van die procenten op je prestatie

Weet iemand of je bij dit bedrijf bij elke sms ook een logboek/profiel moet invullen? Moet je veel terug lezen? Wat bedoelt Voice Master met de kwaliteitseisen waar je aan moet voldoen?

En wat als je minder dan 81% respons krijgt op de sms-jes? Krijg je dan nog wel iets uitbetaald? Of verdien je dan helemaal niets?

Ik hoop dat er iemand meeleest die ervaring heeft met dit bedrijf en het antwoord weet.

Review: OperatorGezocht - Fijne werkgever

Het klinkt leuk. Maar wat moet je allemaal doen om een berichtje terug te kunnen sturen?
- Moet je eerst hele lappen tekst terug lezen van oude berichten die door de man en collega's zijn geschreven?
- Moet je nog veel gegevens in het profiel aanvullen?
- Hoeveel tekst moet je terug schrijven? Een tekst ter grootte van een sms-je of ter grootte van een e-mail?

Kortom: Hoe lang ben je als operator bezig voordat je een berichtje twv € 0,11 bruto terug kunt sturen? Daar zou ik graag eerst wat meer informatie over willen. Zou je die ervaring hier willen delen Annemiek?

Review: OperatorGezocht - Fijne werkgever

Dank je voor je antwoord Annemiek!

Ik vind het erg knap dat je 115 berichten per uur kunt sturen. Ben je niet veel tijd kwijt met het teruglezen van oude gesprekshistorie en het aanvullen van de profielgegevens?

Ooit heb ik ergens gewerkt als chat-operator.
Ik moest de laatste 10 mails teruglezen en het profiel van de heer + dame aanvullen als er iets was gemaild wat van belang was. Vervolgens moest ik nog een mailtje van minimaal 6 regels tekst terugsturen. Ik was serieus wel 3 minuten verder voordat ik eens eens berichtje van € 0,10 bruto had verstuurd. Regelmatig kreeg ik waarschuwende mails van dat bedrijf over andere dames die wel eens iets waren vergeten in te vullen in het profiel. Of die werd verweten iets te vragen wat al eens eerder was gevraagd in de gesprekshistorie. Die dames vlogen er dan uit. Om alles correct en naar wens in te vullen en te beantwoorden moest ik er zoveel tijd aan besteden dat ik maar 20 berichten per uur kon versturen wat mij het "riante" salaris opleverde van € 2,00 bruto per uur! Vandaar dat ik graag wil weten wat er allemaal gedaan moet worden. 75 tekens vind ik persoonlijk niet veel hoor!

Review: OperatorGezocht - Fijne werkgever

Hey Gerard, dank je wel voor je reactie hier! Dat klinkt in ieder geval heel hoopgevend!

Review: stilte

Hier loopt het ook geen storm meer. Maar dat verbaast me niet omdat er steeds meer dames online staan. Soms wel meer dan 60 dames. De concurrentie wordt ook groter. Mannen houden de laatste jaren hun hand ook meer op de knip vanwege de crisis. Dan snijdt het mes gewoon van 2 kanten: meer concurrentie en minder klanten. Dan gaat het hard. Spreiden over meerdere sites is het enige wat nog werkt.

December is traditioneel een goede maand! Zorg dat je er dan bij bent.

@Roos: Waarom ben je weg bij Zelf voor het zeggen?

Review: Waar?

Via zelfvoorhetzeggen kun je je ook inschrijven voor Xmodels. De verdiensten zijn slechts 0,18 per minuut. Maar op rustige uurtjes zet ik Xmodels er wel eens bij aan en dan heb je toch nog een klein extraatje erbij. Dan zit je minder lang te wachten op klanten. Via Zelfvoorhetzeggen kun je ook anoniem cammen op XModels zodat niet heel Nederland gratis livebeelden van jou kan zien. Dat anoniem cammen kost misschien wat klanten maar ik vind het een prettiger idee dat ik niet gratis te kijk zit voor heel Nederland.

Ik weet niet of je je al hebt aangemeld voor XModels? Rijk word je er niet van maar het is een goede site om erbij te splitcammen.

Islive zou je er ook nog naast kunnen zetten. Ook slechts 0,18 per minuut. Maar altijd beter dan niets doen en wachten.

Review: Textbroker weigert te betalen

Als tekstbroker geld heeft overgemaakt naar een verkeerd rekeningnummer dan ontslaat ze dat niet van hun plicht om u te betalen. Dat ze een fout hebben gemaakt met die overboeking is hun eigen probleem. Dat staat los van het feit dat ze u nog moeten uitbetalen.

Vooral aangifte doen! Deze oplichters moeten gestopt worden.

Review: zonder toestemming zomaar iets afsluiten!

Hoe lang is het geleden dat je die verzekering per ongeluk hebt afgesloten/je is opgedrongen? Kun je die niet annuleren? (Vaak kun je aankopen op internet binnen 7 dagen nog annuleren.)

Wat is volgens hun dan het verzekerde object? (welk merk auto en kenteken?) Heb je die gegevens dan ooit wel doorgegeven als je niet eens in het bezit bent van een auto? Een WA-verzekering of een cascoverzekering is altijd gebaseerd op een specifieke auto.

Wat voor autoverzekering is het precies?

Heb je een rechtsbijstandsverzekering? Dan zou ik een jurist inschakelen.
Of als je niet bent verzekerd dan kun je altijd even bellen met het juridisch loket!

Sterkte want dit lijkt me dus echt heel ellendig.

Review: fijn

Ik ben ook blij met de aannamestop voor nieuwe beldames!

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

Hier heb ik sinds februari ook bijna geen telefoontjes meer via ZvhZ! Nu lees ik dat Beldel dat ook heeft. Ik dacht al dat het aan mij lag. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik deze maand niet in de nacht heb kunnen inschakelen. Tussen 23.00 en 03.00 waren mijn beste beltijden.

Wel pijnlijk om te lezen dat ze op de site van Zelf voor het zeggen vol trots vermelden dat het aantal belminuten in januari 25% is toegenomen tov een jaar eerder. Januari 2013 was voor mij juist een dieptepunt met maar weinig verdiensten. De verdiensten per dame kelderen. Daar zou ook eens aan gedacht moeten worden!

Ik hoop dat die reclames via de overgenomen websites snel extra telefoontjes gaan opleveren. Ik heb het bitter hard nodig. Het is nu zo stil!

Ik ben er bang voor dat als dit zo doorgaat we in de toekomst niet meer een fulltime inkomen kunnen verdienen met telefoonsex.

Review: bellen

Ik heb bij Islive het bellen geprobeerd maar ik had weinig succes. Misschien 2 of 3 telefoontjes per week terwijl ik veel inschakelde. Het was zo rustig dat het voor mij niet meer de moeite was om mijn telefoon door te schakelen bij Islive.

Review: Regio heeft een gratis nummer waar je als beldame op in kan bellen.

Ik heb in het verleden ook wel eens gebeld voor Regiotel.

Het probleem voor mij was dat ik in de ochtend of op bv een doordeweekse dinsdagmiddag om 14.00 uur niet veel te doen had. Dan bleef je steeds heel lang in dat bandje hangen met de melding: "We zijn op zoek." En al die tijd dat dat bandje draait verdien je nog niets. Er waren vaak te weinig klanten waardoor je weer van de lijn werd gegooid. Of je had per uur 50% bandjes en 50% bellers. Op die tijdstippen hield ik dan maar 4 euro bruto per uur over terwijl ik wel een vol uur met de telefoon aan mijn oor hing.

@Tessa: Bel je wel eens in de ochtend of vroeg in de middag voor Regiotel? Weet je hoe het daar nu is op die tijdstippen? Ik ben al een tijd niet meer bij Regiotel aan het werk geweest en ben benieuwd of het daar nu beter is op die tijdstippen dan toen.

Review: Regio heeft een gratis nummer waar je als beldame op in kan bellen.

Dank je voor je antwoord Tessa! Dus overdag tot 16.00 uur is het nu weer drukker bij Regiotel? Haal je daar nu wel meer dan ca 4 euro per uur?

Van 16.00 - 21.00 uur is het op diverse sekslijnen relatief druk. En dan weer van 23.00 uur tot 03.00 uur. Maar door de week overdag tot 16.00 uur is het momenteel rampzalig stil bij mij. En ik sta dan op 3 lijnen tegelijk doorgeschakeld voor telefoonseks. CS/SF/PEK

En hoeveel uur ik wil bellen? Haha, zoveel mogelijk! Ik sta nu ca 70 uur per week doorgeschakeld maar de verdiensten zijn de laatste tijd enorm teruggelopen. Het is bij mij nu helaas meer wachten dan bellen.

Review: moet ik me zorgen maken

Nou van mij mogen ze mijn boxnummer op die camsites vermelden! Ik kan wel een paar extra telefoontjes gebruiken. Ik heb het erg rustig nu met telefoonsex.

Het kan ook in ons voordeel werken. Laten we dat hopen!

Review: moet ik me zorgen maken

Daar heeft Beldel wel een punt!

Vroeger, toen CS alleen nog telefoonsex aanbood, kon je genoeg verdienen met telefoonsex. Sinds de webcams erbij kwamen op CS ben ik steeds minder gaan verdienen met telefoonsex. De webcam heeft op CS de telefoonsex bijna verdrongen. Ik verdien nu met puur telefoonsex op CS nog maar een klein beetje.

De meeste mannen lijken liever te webcammen dan te bellen. Ik hoop niet dat telefoonsexdame een uitstervend beroep is. Ik bel over het algemeen veel meer dan dat ik cam.

Wat Roos noemde over die bellers die alleen bellen om te vragen of je op de webcam komt, ben ik ook vaker tegengekomen. Sommige mannen bellen me alleen om even te drammen over webcamsex.

Ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat uitpakken. Ik hoop dat we door extra promotie op de webcamsites meer telefoontjes krijgen. Als de telefoonsex maar niet verdrongen wordt door webcamsex zoals dat is gebeurd op CS.

Review: moet ik me zorgen maken

De antwoorden zijn op zich heel positief. De tijd zal het leren....... Maar eens zien hoe het dubbeltje rolt.

Review: lekker druk

Ja, het is nu overal lekker druk! Het is weer de goede tijd van het jaar! ;-)
Heerlijk dit! De telefoon gaat bij PEK veel vaker dan anders en zelfs achter de webcam had ik regelmatig een bezoeker. Maar ik bel meer dan dat ik cam.

En de cadeaubon vond ik ook super van PEK!

Review: lekker druk

Ja, het is weer januari! Helaas altijd een rustige maand. De mannen hebben het geld met de feestdagen allemaal opgebrast en zitten nu weer vol goede voornemens op hun werk.

Wat rot dat je je baan misschien kwijt raakt Roos. Ik hoop voor je dat je snel een nieuwe baan vindt! Ik doe al een poos fulltime telefoonsex op meerdere lijnen. Maar het wordt steeds minder. Het is lastig om van telefoonsex alleen te leven nu.
Ik schakel gewoon zoveel mogelijk door. Ik red het nu nog net. Maar een baantje erbij zou niet onverstandig zijn zo onderhand.......

Review: lekker druk

Het is inderdaad een hele moeilijke tijd om werk te vinden. Het is echt crisis!

Review: lekker druk

Jij ook de beste wensen Cindy!

Omdat het nu zo rustig is op de lijnen heb ik van de nood maar een deugd gemaakt en mijn huis eens een flinke schoonmaakbeurt gegeven. Daar had ik nu wel tijd voor.

De bouwvakkers hebben vandaag allemaal vorstverlet. Ik hoop dat we daar nog wat telefoontjes van krijgen. ;-) Wie weet! Succes allemaal!

Review: Super

Succes!

Ik hoop voor je dat het zo druk bij je blijft.

In het begin werd ik ook platgebeld, helaas is dat nu niet meer zo.

Review: Ik ga de gok wagen

Succes meid! Misschien wordt het een goed lopend bedrijf. Wie weet! In deze crisistijd zijn goede sites erg welkom.

Ik ben benieuwd naar je bevindingen tzt. Ik blijf meelezen!

Review: Ik ga de gok wagen

Hallo Beldel (en anderen), hoe bevalt het tot nu toe op call me darling? Wat zijn je ervaringen?

Review: Ik ga de gok wagen

Dank je voor het antwoord Beldel.

Hier is het ook erg rustig aan de telefoon. Ik sta doorgeschakeld op 3 sekslijnen tegelijk: CS, SF en PEK. Zelfs met 3 lijnen tegelijk aan is het nog rustig. Ik heb er enkel een uurtje tussen dat ik sta ingeschakeld met wel 3 kansen en dan nog maar 2 a 3 euro per uur bruto verdien. Gister had ik als vijfjarig dieptepunt een keer een uur waarop ik € 1,20 bruto had verdiend. Op dat moment vroeg ik me echt even af waar ik mee bezig was.

Gelukkig zijn er ook uren met betere verdiensten. Maar het totale beeld is wel dat het heel rustig is. Ik had het wel zien aankomen omdat januari altijd een rustige maand is en het bovendien crisis is. Maar het is wel vervelend. Het is niet leuk om 70 uur beschikbaar te zijn en maar zo weinig te verdienen.

Soms controleer ik of ik wel ingeschakeld sta zo stil is het! En dan kijk ik naar mijn telefoon en denk van: BEL NOU MANNEN!

Die winterse temperaturen zijn ook een echte libidokiller voor de mannen. Van mij mag het voorjaar wel komen!

Review: Eerste indruk

Misschien vindt ze (Chintia/Diana) het wel leuk om anderen op stang te jagen met haar zogenaamde drukte en supergoede verdiensten. En als beide namen van dezelfde dame zijn??? Dan lijkt ze inderdaad een gespleten persoonlijkheid te hebben.

Helaas loopt de telefoonsexbranche door de crisis al een tijdje terug. Nieuwelingen hebben het vaak een poosje erg druk. Misschien is ze inderdaad nieuw/come back na een aantal jaren. Maar als het nieuwtje eraf is dan ben je net als de rest een van de velen. De spaarzame minuutjes moeten in deze dagen helaas verdeeld worden over een steeds grotere groep dames. (En dat geldt echt niet alleen maar voor PEK. )

Verder heeft Chintia er wel gelijk in dat dit werk vooral geschikt is voor dames die iets willen bijverdienen naast een baan of voor dames die een partner met goede baan hebben en wat extra's willen verdienen.

Sexlijnen en soms ook (beetje noodgedwongen) webcamsex is voor mij mijn enige inkomen. Ik heb er jaren lang uitstekend mee verdiend. Maar helaas beginnen mijn inkomsten terug te lopen. Het wordt steeds lastiger om van telefoonsex te leven. Af en toe moet ik er echt wel bij webcammen om rond te komen. Op zijn tijd is webcammen ook best aardig maar ik zou het niet 40 uur per week willen doen.

Mijn verwachting is niet dat de economische crisis binnenkort voorbij is. Dat zal voor de 0906-branche ook kunnen betekenen dat de drukte van vroeger voorlopig nog niet terug is. Ik merk dat ik soms ook wel eens denk aan een uitzendbaantje voor erbij. Nu red ik het zo nog maar het moet niet meer veel minder worden.

Review: Eerste indruk

Laten we het hopen Chintia. Helaas is mijn ervaring over de afgelopen jaren dat de spoeling steeds dunner is geworden in de telefoonsex doordat het aantal dames relatief sneller toeneemt dan het aantal heren. De crisis is al een aantal jaren gaande.

Als bij jou het nieuwtje eraf is en de vaste bellers je een poosje kennen dan ben ik bang dat je gaat berijpen en ervaren wat ik bedoel. (Dit bedoel ik NIET rot naar jou persoonlijk toe maar helaas is dit in het algemeen zo.) Dan kom je er achter dat je het rustiger krijgt ondanks je ongetwijfeld goede capaciteiten als belster. 3000/3500 euro bruto per maand haal ik nu lang niet meer terwijl ik dat vroeger standaard binnen haalde.

Ik ben nog steeds dezelfde leuke belster als voorheen en pas me aan aan elke klant (spannend gesprek, goed gesprek, sm-gesprek, rollenspel etc.) Maar hoe leuk en goed je ook bent, dat maakt niet meer uit. Als de marktverhoudingen danig veranderen krijgen ook de goede belsters last van de grote concurrentie.

Ik hoop natuurlijk net als jij dat er weer gouden tijden mogen komen in de telefoonsexbranche. Maar gezien de economische ontwikkelingen zie ik dat de komende 5 jaar nog niet gebeuren. Chintia, je geeft aan dat telefoonsex goedkoper is dan naar de hoeren of webcamsex. Dat is waar. Maar je aftrekken op gratis filmpjes op internet kost helemaal niets. Ook voor telefoonsex zijn er goedkopere alternatieven. Veel van mijn vaste bellers bellen nu minder vaak of korter. Klanten van telefoonsexlijnen bezuinigen helaas ook!

Wel zullen de kerst en de zomertijd altijd nog relatief veel gaan opleveren. Dus ik zet mijn eerste hoop voorlopig maar op de 2e helft van december. Dan is er vaak goed te verdienen voor alles dames!

En ook ik ben blij dat deze site er is en dat we hier vrijuit kunnen schrijven over onze ervaringen en een klankbord kunnen vinden bij andere beldames/camdames.

Review: Eerste indruk

Jullie zijn de enigen niet..........hier is het ook rustig aan de foon.

Normaal gesproken schakel ik s'morgens niet eens in omdat dat dagdeel bij mij in de herfst/winter altijd al erg stil is. Maar laatst had ik s'morgens vroeg toch een keertje tijd. Ik heb even ingeschakeld gestaan tussen 7.30 en 09.00 uur. Ik hoopte op mannen die geil wakker waren geworden. Maar helaas! Het bleef heel erg stil op 3 korte telefoontjes na. Het was gewoon de moeite niet helaas.

Voor de rest is het hier erg wisselend. Soms heb ik een dag waarop het weer net zo druk is als vanouds. En dan volgen er weer 2 dagen waarop ik gek word van dat wachten! Dan is het opeens weer zo stil!

Review: Bang....

De trend is toch wel dat de verdiensten in de telefoonsex teruglopen. Ik bel zelf al vele jaren (ben 37 jaar) en weet waar ik over praat. Vroeger verdiende ik op maar 1 sexlijn afhankelijk van mijn inzet al snel 3000 tot 3500 euro per maand.

Door de crisis zijn steeds meer dames die werkloos raakten of waarvan de man zijn baan kwijt raakte op zoek gegaan naar bijverdiensten. Hierdoor is in het algemeen het aanbod van dames enorm toegenomen. Tegelijkertijd is het aantal heren wat sexlijnen belde afgenomen. Veel vaste bellers van me kwamen door de crisis in financiële problemen. Hun bedrijf draaide minder goed of ze raakten hun baan kwijt. Ook zijn mannen die nog wel een baan hebben vaak gaan bezuinigen door minder vaak een sexlijn te bellen. Veel bellers hoor ik minder vaak dan vroeger of ze bellen nu korter.

Daarnaast zijn mannen deels overgestapt naar webcamsex. Ook hierdoor neemt het aantal telefoonsexminuten af.

Om nu nog hetzelfde te verdienen als voorheen moet ik wel veel meer doen. Oa: op wel 4 sexlijnen inschakelen ipv op 1 om de kansen te spreiden. En daarnaast ben ik ook gaan webcammen. Met webcamsex verdien je (ook op meerdere sites tegelijk) erg snel je geld. Dat compenseert enorm. Maar bij webcamsex moet je er wel veel meer voor doen dan aan de telefoon.

En ik vind het persoonlijk niet prettig om 40 uur per week aan webcamsex te doen. Een paar uurtjes per dag vind ik wel mooi zat. Telefoonsex kan ik veel langer volhouden. 12 uur per dag doorschakelen is voor mij geen enkel probleem. Daar moet ik bij webcamsex weer niet aan denken. Doordat ik in de herfst/winter veel minder zin heb om te cammen (want koud! en extra stookkosten!) lopen mijn verdiensten nu toch zeker sterk terug. Ik ben doorgaans meer een beller dan een cammer.

Kortom: De spoeling is dunner geworden. Voor hetzelfde inkomen moet je nu veel harder werken en meer doen dan vroeger.

Ik hoop maar niet dat dit nog steeds verder en verder gaat. Er zijn grenzen. Ten minste voor mij wel. Als de inkomsten nog verder mochten zakken en we er nog meer voor moeten doen denk ik dat je op een punt aankomt waarop het niet leuk meer is of niet meer de moeite waard is. Mocht dat gebeuren dan ga ik op zoek naar ander werk. (Wat ook niet gemakkelijk is in deze crisistijd natuurlijk.) Bij mij zijn ook traditioneel gezien oktober, november, eerste helft december wat minder. (Rond kerst/oud en en nieuw zeer goed.) Maar januari/februari zijn altijd met afstand de slechtste maanden van het jaar hier. Ik merk dat ik net als beldame een beetje bang word als ik daar aan denk.

Review: webcam ook rustig?

Soms gaan er uren voorbij zonder dat ik een cammer heb. Soms heb ik opeens 2 tegelijk. Maar over het algemeen heb ik het nog niet druk op de webcam bij zelf voor het zeggen. Dat is jammer omdat ik dacht zo wat te kunnen compenseren voor het teruglopende telefoonverkeer.

Review: free chat

Helaas heb ik ook al eens ervaren dat die freechat ook verkeerde types aantrekt. Mannen die nooit van plan zijn om betaald te komen chatten. En hele onbeschofte chatters! Pubers??? In ieder geval vervelende mannen die alleen maar komen om rotzooi te trappen. De betalende heren zijn doorgaans respectvoller. Ik negeer die onbeschofte kerels maar gewoon. Je kunt er inderdaad niks aan doen, je kunt ze niet verwijderen. Of je moet al je hele chat afsluiten. Dan zijn de goede mannen ook de dupe.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Ik ben het eens met beldel! Ik verdien het meeste geld met lange telefoongesprekken. Met alleen maar wat gekreun houd je doorgaans de man geen uur aan de lijn (uitzonderingen daargelaten). Het meest verdien ik juist door gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen: relaties, hun werk, zorgen over de economische crisis, gezondheid, sterfgevallen, voetbal, hobby's, familie, hun dagelijkse belevenissen, fetishes en aparte seksuele fantasiën.

Natuurlijk verdien ik ook veel geld met mijn zwoele stem en de pikante seksgesprekjes. Maar het grote geld zit juist in die andere gesprekken!

Klasse rules!

Ieder doet het op haar eigen manier. Voor elke man is er wat wils.

Maar laten we wel nog respect hebben voor ons 0906-lijn dames onder elkaar!

Review: Het gaat steeds slechter

Het is inderdaad rustiger tov dit voorjaar. Elke week een nieuw bandje inspreken werkt hier niet zo zeer. Op de webcam heb ik het eigenlijk ook niet druk. Het is verder een prima website maar je kunt inderdaad niet op deze ene site vertrouwen voor voldoende inkomsten. Je moet helaas toch spreiden over meerdere lijnen/sites. Het loopt allemaal toch wat terug naar mijn idee met de drukte. Als voor de mannen het nieuwtje eraf is gaan ze massaal naar andere dames die dan weer even nieuw zijn. Ik heb er zeker nog leuke bellers tussen zitten. Maar de wachttijd tussen de gesprekjes is wel langer geworden.

Ik weet niet of het nou ligt aan al die nieuwe dames. Het kan ook zijn dat de heren weer meer met andere lijnen bellen. Thuis.nl begint, zij het hortend en stotend, toch weer wat beter te lopen. En ik ben een cammer die ik eens had op zelfvoorhetzeggen ook al eens tegen gekomen op een andere webcamsite. De mannen zitten overal en nergens.

Het zou fijner zijn als er een goede site was waar je al je inkomsten kon verdienen. Dat versnipperen werkt vervelend. Maar het is om economische redenen helaas noodzakelijk.

Review: Heel lag gratis chatten

Streamate Models heb ik inmiddels ook geprobeerd nav tips van dames op CS over deze camsite. Ik heb het een poosje gedaan. Leuke foto's geplaatst, reclame gemaakt op een speciaal daarvoor gemaakte Engelstalige Twitter. Ik had weinig succes. Af en toe eens een korte camsessie. Af en toe eens wat gold. Ik kreeg als tip om vooral op vaste tijden te gaan cammen. Dat heb ik als proef toen maar gedaan. Ik zat er helemaal in beeld met het geluid aan, muziekje aan en sprak alle klanten aan en maakte een praatje, ging wat teasen. Ik had de freechat uit en de guestchat met klanten die credits hadden aan.

Het duurde vaak al best lang voordat er eens een guest in mijn room kwam. Ik werd echt tureluurs van al dat wachten. En ik hebt het zeer serieus geprobeerd. Het einde van het liedje is dat ik er erg veel tijd in heb gestoken maar dat het super weinig heeft opgeleverd. De prijs op 2 dollar zetten heb ik ook eens gedaan. Dan heb je wel meer klantjes maar ook nog steeds niet veel. Ik zat zeer veel te wachten of gratis te cammen met mannen terwijl ik slechts af en toe eens een betaalde klant had of gold verdiende.

@Misty: Kun je misschien een tipje van de sluier oplichten waardoor je nooit langer dan 10 minuten in free zit? Ik vind dit nl zeer knap! Zelfs bloedmooie meiden van 20 jaar type fotomodel op de hoofdpagina zie ik nl vaak veel langer in free dan jij Misty. Ik vraag me dan af: Hoe doe je dat? /Wat doen wij allemaal verkeerd? Ik hoop dat je ons uit de brand kunt helpen. Mij lukt dat in elk geval niet en ik zie er toch echt aantrekkelijk uit!

Op Islive heb ik ook goede ervaringen. Het is maar 17 cent per minuut maar als ik online ga heb ik al snel 3 mannen tegelijk in de chat en dan gaat het snel! Het is daar gewoon: inloggen en meteen verdienen. Als het druk is heb ik wel 5 man tegelijk, soms nog meer. Per saldo houd ik bij Islive meer over. Dat zelfde geldt ook voor X-models! Dan zet ik x-models en islive tegelijk aan en dan heb je altijd volk. Er zijn altijd meerdere mannen tegelijk om mee te chatten. Zelfs op CS verdien ik tussen de storingen door meer dan op Streamate Models. Die 60 cent per minuut op Streamate Models klinkt geweldig. Maar als je maar een paar minuutjes maakt op een dag dan heb je er niet zoveel aan helaas.

Review: Heel lag gratis chatten

Waarom Islive of x-models er niet naast? Omdat ik dan op Streamate bijna constant op pauze sta. Ik heb het op Islive of X-models nl zo druk dat ik de hele tijd in show ben. Dan verdien je op Streamate niks.

Het probleem bij mij is vooral dat er maar weinig guests kwamen op een dag. Ik zat heel erg lang te wachten voordat er eindelijk eens een guest kwam. En dan maar afwachten of hij privé wilde.

Do mag ik je vragen of je het vanaf het begin druk hebt gehad? Hoe lang heb je er over gedaan om bezoekers te trekken? En hoeveel uren per dag stond je dan ingeschakeld? Ik kan niet een paar maanden zonder inkomsten zitten en afwachten tot het eens gaat lopen. Heb je wat speciaals gedaan om bezoekers te trekken? Hoe zit je in beeld? Met geluid? Met gezicht? En op welke uren?

Review: Heel lag gratis chatten

Hey Do, dank je wel voor je tips! Ik moet toegeven dat ik nog nooit heb gecamd tussen 03.00 uur en 09.00 uur. Dat zijn ook vreselijk moeilijke tijden! Maar het maakt me wel nieuwsgierig of er dan ook meer guests mijn room in zouden komen als ik eens op die knettergekke tijd ga zitten. Misschien moet ik het toch maar eens proberen! Misschien kan ik dan wat favorites opbouwen.

Review: Heel lag gratis chatten

Hmmm Do, ik heb nog eens zitten rekenen. Als ik een loonstrookje heb van 25 dollar van Streamatemodels dan krijg ik daarvan bruto ca 10 euro uitbetaald na aftrek van commissies en omrekening van dollar/euro. Dus dan verdien je ca 1000 a 1200 euro per week in een tijdsbestek van 30 a 35 uur. Dan kom je op een bruto uurloon van ca 34 euro right? Dat klinkt toch weer een stuk minder.

In Nederland haal je dat bedrag zeker ook per uur als je meerdere sites tegelijk aan zet. En dan hoef je niet op de meest onmogelijke tijden online te gaan. Een keertje werken tussen 03.00 uur en 09.00 uur gaat wel maar dat kan ik niet structureel want dan heb ik geen sociaal leven meer! Heel vroeg achter de cam zoals 06.00 uur vind ik ook niet fijn. Ik houd het toch maar gewoon bij de Nederlandse camsites. Per minuut verdien je minder maar vele kleintjes maken samen een grote. Per uur heb je in Nederland hetzelfde of meer als in de USA.

Review: 8.35 per uur bruto?

Streamate is toch geen telefoonsexlijn! Dat is een webcamsite. En die 24 euro per uur bij CS is ook het tarief voor webcamsex. Dat is geen eerlijke vergelijking. Webcamsex wordt beter betaald dan telefoonsex omdat je er ook meer voor moet doen. Dat is logisch!

Verder klopt het dat je bij andere telefoonsexlijnen 0,30 tot 0,35 en zelfs via een staffel 0,42 per minuut kunt verdienen. Dat is veel meer dan bij Regiotel. Daar staat tegenover dat je bij andere sexlijnen soms lang moet wachten voordat je een beller hebt.

Bij Regiotel is het drukker. Maar ook daar haal je die 8,35 per uur niet helemaal. Je moet vaak even wachten op de volgende beller. "We zijn op zoek" hoor je dan op een bandje en dan verdien je niks. Ook verdien je niks als je beller ophangt en je zijn advertentie te horen krijgt. Je kunt dan wel betaald een berichtje inspreken maar dat verdient in de praktijk minder dan gewoon bellen. Bij het berichtje inspreken verdien je maar 0,14 terwijl het vaak wat langer dan een minuut duurt om het bericht van de man af te luisteren en iets voor hem in te spreken van ten minste 30 seconden. Ik denk dat afhankelijk van de drukte en wachttijden je bij Regiotel per uur een bedrag tussen de 7,00 en 7,50 bruto verdient.

Een voordeel is dat je bij Regiotel gewoon in loondienst bent. Je krijgt behalve je uurloon ook vakantiedagen en vakantiegeld. Als je ziek mocht worden en echt niet kunt werken dan kun je via Regiotel zelfs de ziektewet in. Je krijgt dan volgens de uitzend cao doorbetaald bij ziekte. Je bent gewoon als werknemer verzekerd en je belasting wordt al automatisch afgedragen. Dat zijn weer voordelen die je bij geen enkele andere sexlijn hebt.

Elke lijn heeft zijn voordelen en nadelen. Maar zo 1 op 1 het uurloon vergelijken gaat niet op omdat de ene lijn op freelancebasis is en de andere lijn in loondienst.