EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • ben zeer te spreken over euroclix,ben al jaren lid alhoewel de laatse tijd weinig mailtjes gestuurd worden,1 in de 3dagen

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    laatse tijd weinig mails

    Door corrie raafs op 2 januari 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doe al jaaaaren mee en heb al voor over de 300 euro uitbetaald gekregen

    Sterke punten
    Supersnelle uitbetaling! Regelmatig mails,enquettes invullen en als je online inkopen via euroclix doet is het toch mooi meegenomen!

    Zwakke punten
    Duurt wat langer nu omdat er weinig verdiend wordt met mails klikken

    Door netty op 17 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • iets minder clix dan eerst maar dat maakt panelclix weer vet goed

    Sterke punten
    gewoon top

    Zwakke punten
    ik weet ze niet

    Door r.tinkhof op 29 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben heel tevreden over Euroclix. Krijg elke dag mail en krijg ook veel onderzoeken. Heb inmiddels bijna 13.000 clix en heb net een deel uit laten betalen.
    Koop vaak iets online en kijk tegenwoordig eerst of dat ook via Euroclix kan. En dat kan tegenwoordig heel vaak.
    Gr Henk

    Door Henk I op 29 november 2012 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn ervaring met Euroclix is prima! Ik krijg echt regelmatig mailtjes en enquettes, ze betalen erg snel uit, het duurt wel even voor je, met enkel klikken, iets bij elkaar hebt gespaard maar als je aankopen doet via Euroclix, en ook de enquettes regelmatig invult, gaat het sparen een stuk sneller.
    Ik doe al mee vanaf september 2007 en heb al zeker 325 euro uitbetaald gekregen! Leuk zakcentje....
    Prima toch?!

    Sterke punten
    super snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Anja op 25 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een goede en betrouwbare club.
    Regelmatig mails en na ruim twee maanden al 10 euro verdiend.
    Het geld stond binnen eek week op mijn rekening.

    Sterke punten
    regelmatig mails en een zeer snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Els op 20 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben het wel met anderen eens dat de mails klikken wel erg weinig geworden is, ik zat vlakbij een uitbetaling, dus wilde ik nog even doorgaan, maar als de mails zo weinig blijven stop ik misschien wel, want ik ga geen jaren klikken voor 10 euro. Ze betalen wel snel,uit als je het bij elkaar hebt, maar hetmis niet meer zoals het eerst was!

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling, betrouwbaar.

    Zwakke punten
    Er worden tegenwoordig te weinig mails verzonden, je krijgt bijna geen 10 euro meer bij elkaar.

    Door Gea Faber op 9 november 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind euroclix de beste ptr site die er is. Regelmatig voldoende mails om te klikken en ook doe ik regelmatig mee aan diverse onderzoeken waarbij ik toch een flink aantal clix kan verdienen.

    De snelheid waarmee clix wordt bijgeschreven vind ik genoeg.


    Ik kan dit aan iedereen aanbevelen. nooit problemen mee gehad,

    Sterke punten
    regelmatig mails ontvangen en ook onderzoeken waar je aan mee kunt doen.

    Zwakke punten
    waarde van de clix in een mail is niet veel.

    Door Fred van Een op 23 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik krijg bijna geen mails meer en ben nog 30 cent van een uitbetaling verwijdert.
    Ik heb geinformeerd waarom er zo weinig mails binnenkomen en krijg als antwoord dat ze alleen nog kwaliteits mails versturen ,dit om kwaliteit van de mails te waarborgen.
    Groeten Frans

    Door Frans Peulen op 13 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In eerste instantie vond ik het best wel een leuk programma. Als je eenmaal een tijdje bezig bent ga je merken dat je voor steeds minder enquetes daadwerkelijk betaald word. In een maand had ik 15! enquetes in de wacht staan om uitbetaald te worden. Na een maand kun je die claimen. Vervolgens kreeg ik de vraag of ik de codes van die enquetes maar even op wilde sturen. Alsof ik er een complete administratie op na houd.! Toch heb ik die allemaal kunnen achterhalen en wat denk je? Alles werd gewoon doodleuk afgekeurd omdat ik ze zogenaamd niet volledig ingevuld heb.

    Ik vind dit zaakje stinken en dit was niet de eerste keer dat ze me dit flikten. Een maand eerder ging het precies zo. Uren van mijn tijd heb ik hieraan besteed en ik krijg er niks voor terug.

    Sowieso krijg je voor enquetes over roken niks uitgekeerd.

    Is er geen instantie die deze site uit de lucht kan halen?

    Sterke punten
    Ziet er profesioneel uit, zijn ze niet!

    Zwakke punten
    - slechte verdiensten
    - betalen je punten niet uit
    - na klachten poeieren ze je af met smoesjes
    - reageren pas na minimaal een week
    - weinig enquetes
    - moet overal achteraan gaan
    - betalen enquetes betreffende de tabaksindustrie per definitie niet uit!

    Door Ruben op 6 september 2012 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb nu al een aantal keren gehad dat er tijdens een online-enquette halverwegen wordt gezegt, let op dan ben ik op 80 % , sorry maar er zijn al genoeg deelname, u komt niet meer in aanmerking. dan hebben ze dus al alle info die ze wilden hebben en kappen het op deze manier af. geen 150 clix en een dik 15 min. naar de klote door het invullen.
    Sorry hoor maar dat kun je van te voren ook aangeven als er al genoeg zijn.

    zouden ze mij nu ook uitschrijven???? omdat ik een klacht heb!!!

    Door gerda op 20 augustus 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben jarenlang een tevreden lid geweest, maar de laatste tijd kreeg ik maar 1 of 2 mailtjes per week. Dat is dus nog geen 1 euro per jaar. Daarom heb ik me laten uitbetalen en ben gestopt. Ik ga niet zitten wachten, totdat de echte ellende begint, zoals ik dat nu bij P4M meemaak. Me suf klikken en uiteindelijk geen geld krijgen. Het gaat bij de meeste GPT's niet zo best. Je kunt maar beter op tijd weg zijn.

    Sterke punten
    Betaalt wel uit

    Zwakke punten
    Te weinig verdiensten, de laatste tijd

    Door Gerda op 11 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na vele jaren lid te zijn geweest, met plezier, vul ik nu een klacht in. Plotseling schrijven ze je uit na een klacht te hebben geschreven omdat je na het invullen van een enquette, na zeker30 antwoorden te hebben gegeven, je zo antwoord; u past niet in deze groep of u bent te oud.
    Het is een pure discriminatie wat ze invoeren en ze belazeren je waar je bij staat.Of je krijgt je clix niet.
    Het is zeker opgevallen dat ze nu heel weinig enquettes geven en dan gooien ze je eruit. Pas op want als de belasting erachter komt en je heb veel gespaard staan ze aan je deur. De klacht gaat ook door naar de ombudsman en consumentenbond.

    Sterke punten
    discriminatie

    Door ingrid op 11 augustus 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik weet niet waar de slechte revieuws vandaan komen, want ik ben al sinds juni 2006 een trouwe klant van euroclix en heb nimmer iets raars mee gemaakt. Mensen die de regels niet lezen of verkeerde instelling op hun account hebben staan, zullen dan ook niet veel onderzoeken ontvangen om meer te kunnen sparen. Het is heel simpel: Je vult naar intresse en kan uitgenodigd worden door diverse onderzoekers etc...die pas aan het eind je punten beloont. Het is echt niet euroclix zijn medewerkers die je expres ergens uitgooien om je geen punten te geven! Hiernaast kan je wekelijks, maandelijks of naar gelang nieuwsbrieven ontvangen waar je extra mee kan verdienen. Ik winkel vaak online omdat ik wegens ziekte de deur niet uit kan en dit doe ik altijd via euroclix en kopieer nota bij afrekenen zodat ik een bewijs heb (tijds-vermelding) v.h.g. ooit iets mis gaat. Mijn aanvragen worden altijd uitbetaald en ik spaar zowat iedere 4 tot 5 weken een bedrag van 25 of 37,50 waarbij enorm veel aanbiedingen door euroclix zelf onder de koppel gratis te verdienen zijn als je je ergens inschrijft of deel neemt. Niks moeilijks aan en je kan zo weer uitschrijven als je geen lid wil blijven zolang je wacht tot je punten zijn bijgeschreven dus als je te vroeg afmeldt is het logisch dat je punten niet verhogen. Mijn ouders klaagden ook in begin maar deden het verkeerd en toen heb ik alles uitgelegd zodat ze beter sparen om geld te krijgen. Elk ander spaarsite waar ik eerder lid van was, kost je dagen om te klikken, mee doen en dan krijg je 0,05 cent nou aan eind v/h jaar heb je nog geen 10 euro. Dus geen gezeur, lees goed hoe het werkt en vul je profiel juist in dan merk je hoe snel het gaat. Euroclix geeft voldoende tips om meer te sparen dus LET OP!!!!

    Sterke punten
    Leuke gratis aanbiedingen.
    Keert bij ieder bedrag snel uit.
    Vele winkels die via euroclix meedoen.
    Spaart snel via vrienden of kennissen.
    Extra punten door je profiel bij te werken.
    Goede punten overzicht van je kliks en aankopen.
    Diverse onderzoeken waar je zelf kiest om mee te doen.

    Zwakke punten
    Bepaalde onderzoeken kost tijd (15 min) maar dan heb je ook direct 100 punten of meer die bijgeschreven worden voor je moeite. Daarom doe ik grote onderzoeken ook vaak in het weekends zodat ik op mijn gemakje kan deel nemen zonder te gaan ergeren, alleen moet je wel kijken wat voor soort het betreft omdat enkele (vooral reclame's en projecten, commerciele bedrijven) sluiten binnen bepaalde datums waardoor je dan uit de systeem valt.

    Door Sil1979 op 6 augustus 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Begint wel aardig, maar heel veel meer dan met mailtjes openen en op een link klikken kom je niet. Ben nu al vier maanden bezig om clix te krijgen die ik verdient heb om via hun site op een link te klikken en iets te kopen. De ene smoes is nog beter dan de ander. Het laatste antwoord is dat de collega op vakantie is en dat ze wanneer ze terug is zal reageren. Bof ik ff!

    Sterke punten
    welke?

    Zwakke punten
    Welke niet

    Door Matthijs op 21 juli 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er komen heel weinig mails van euroclix binnen. Nog niet 1 x per week. Hoe kan dit?

    Door Widdershove op 12 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het begin vond ik het allemaal erg goed werken. Je verdiende wel niet zo veel, maar het werkte goed en het was betrouwbaar. Toen ik eenmaal enkele maanden verder was werden mijn gereserveerde clix niet meer uitbetaald ook al wist ik zeker dat ik minstens de helft volledig ingevuld heb. Als reactie krijg je dan standaard de vraag of je even uit wil zoeken welke onderzoeken je zeker hebt afgerond. Alsof je een complete administratie er op na houd voor het geval zij hun werk niet goed doen. De een na de ander werd afgekeurd, totaal zo'n 20 in 2 maanden. Sowieso de onderzoeken naar roken worden NOOIT uitbetaald. Ik vind het echt een hufterige organisatie die geen bestaansrecht meer hebben!

    Zwakke punten
    - slechte klantenservice
    - weinig vergoeding voor veel tijd die je er in steekt
    - weinig onderzoeken
    - ze bieden zelf bijna niks aan, als je wat wil verdienen moet je dagelijks meerdere vragen invullen voordat je misschien iets kunt gaan verdienen.

    Door Ruben op 5 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe sinds januari mee aan euroclix en vind het op zich een leuk spaarsysyteem, waar ik wel van baal is dat ik als ik een vragenlijst invul aan het eind, als ik er al een hoop tijd ingestoken heb opeens niet geschikt ben en als ik een bestelling via de site plaats ik daar later niks van terug vind, ook niet onder de zgn gereserveerde clix en als dat bestellingen zijn met hoge bedragen loop ik een hoop clix mis. Nu moet ik wel zeggen dat als ik ze daar over mail, ik vrij snel een reactie krijg en ter compensatie toch de clix toegewezen krijg. Heb nog geen uitbelaling laten doen dus daar heb ik geen ervaring mee

    Sterke punten
    Reacties op mail

    Zwakke punten
    Dat ik zelf steeds achter m'n verdiende clix aan moet

    Door Quinty op 1 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hmm ik ben nu bijna een jaar lid via euroclix.
    ik heb nog nooit klachten gehad en heb bijna 70?
    nu ben ik deze review site tegengekomen en baren sommige dingen me echt wel zorgen.
    ik was van plan om door te sparen tot je een bedrag van 200 of 300 euro te laten overschrijven dan lijkt het tenminste nog of je een beetje gewonnen hebt
    maar nu ik lees dat er sommige 10.000 clix na de knoppen zijn zou ik dit zeer lullig en bezeken voelen gezien de tijd die je erin stopt
    ik hoop dat andere dit lezen en mij tips en aanradingen kunnen doen
    maar nu ben ik tog wel heel erg aant denken om vanaf 5000 clix te gaan proberen uit te keren

    Sterke punten
    zie review n.v.t.

    Zwakke punten
    zie review n.v.t

    Door terry op 27 juni 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Weet iemand hoe het kan dat ik al 8000 clix heb in 1 dag en kan ik deze gewoon gelijk uit laten betalen?

    Door sam op 31 mei 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je met enige regelmaat de site bezoekt en de panelclix gebruikt kun je tamelijk snel punten verzamelen,70 euro veerdient in ongeveer 4 maanden.
    Het bedrag werd binnen een week op de bankreking bijgeschreven,dat is heel snel in vergelijking met andere panels.

    Sterke punten
    Je spaart best wel snel en een snellen uitbetaling.

    Zwakke punten
    gereserveerde clixs van enquetes ,die je dus wel gedaan hebt, krijg je niet.
    de "rokersonderzoeken" worden altijd gereserveerd en nooit uitbetaald!!!!!

    Door Cora op 23 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer positief het sparen dat gaat vrij snel vooral als je iedere dag ff kijkt bij panelclicks ook de uitbetaling had ik zeer snel op mijn rekening.
    Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben.

    Sterke punten
    snelle betaling
    veel mogelijkheden om clicks te verdienen

    Zwakke punten
    je moet geduld hebben als je aan en actie meedoet en er click voor krijgt dat duurt vrij lang

    Door marleen op 13 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe mee met het euroclix spaarprogramma en het gaat echt heel goed! Ik had binnen korte tijd al 25,00 euro verdiend en ik zit nu al weer op 500 clix, dus nog 500 clix en ik heb al weer 10,00 euro . Het gaat heel snel en wat nog een voordeel is, is dat de clix meer waard worden als je langer doorspaart. Leuk om aan mee te doen! Nog nooit last gehad van ongewenste telefoontjes. Altijd alle clix waar ik recht op had gekregen, ook als ik online iets gekocht had. Ik kan ook altijd aan veel onderzoeken meedoen.

    Sterke punten
    De clix worden meer waard als je langer doorspaart, veel onderzoeken, je wordt snel uitbetaald.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Willeke op 7 februari 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al een tijd mee met euroclix. Het werkt opzich goed en leuk.. vooral hoe meer clixs hoe hoger uitkering (% verhoging bij aantal clix). Zoals bij alle spaarprogramma's moet je oppassen met de enquêtes want die zijn er alleen op gericht om je telefoonnummer te achterhalen en dan zal je het weten (tot zeer agressieve verkoop en/of asociaal gedrag van de callcenters (die je voor rotte vis durven uit te maken)). Leuk spaarprogramma, alleen jammer dat je vaak achter je clixs aan moet indien je iets hebt aangeschaft wat je veel clix kan opleveren. Dit kost je nogal wat tijd en geduld.

    Sterke punten
    + Goed spaarprogramma
    + Leuke actie's
    + Goede opbrengsten
    + Keren ook echt uit in euro's op je bankrekening

    Zwakke punten
    - Uitbetaling duurt wat langer
    - Bij deelname actie moet je meestal zelf achter de clix (punten) aan (heel erg jammer!)
    - Bij deelname actie is Euroclix niet de snelste met reageren indien je de punten op eist
    - Snel clix sparen werkt alleen indien je online aankopen doet en dan moet je er nog achteraan zitten

    Door Jeroen op 30 januari 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe nu zo'n 4 maanden mee. Het gaat leuk met die clix sparen. Nu begint het bij mij wel wat harder te lopen de laatste tijd. Jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt want ik koop veel online.
    Van de week had ik in 1 week tijd 1000 clix bijgeschreven gekregen. Sommige partners van Euroclix doen er wat langer over dan anderen, dat is soms lastig.

    En ik sluit mij aan bij anderen hier, je zou gereserveerde clix moeten kunnen verwijderen als je er toch geen gebruik van hebt gemaakt, nu is het wat rommelig en moet je goed zoeken naar de gereserveerde clix waarvan je wel gebruik hebt gemaakt.

    Tip: ik zet ze in mijn outlook agenda op 30 dagen later, mocht de clix niet bijgeschreven zijn dan kun je een claim indienen en zo vergeet je het niet.

    Sterke punten
    Betrouwbaar
    Veel partners die clix aanbieden
    Leuke enqutes
    Keren uit in echt geld ipv bonnen
    Altijd inzicht in gespaarde clix
    Helpdesk reageert snel en accuraat

    Zwakke punten
    Rommelig bij gereserveerde clix
    Sommige aanbieders doen lang over de clix bijschrijving

    Door Dees op 3 december 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix