EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Ik vind euroclix een goed spaarprogramma. Tot nu toe heb ik alle clix die ik zou moeten krijgen gekregen. Ik heb mijn broertje ook lid gemaakt. Daar krijg ik nog 150 clix voor. Nu nog wachten totdat ik mezelf ga laten uitbetalen.

    Het kan beter dat als je op een website via euroclix bent gekomen komt ie automatisch op gereserveerde clix te staan, hoewel je die dan niet krijgt omdat je niet echt hebt meegedaan aan de actie. Als je die dan zou kunnen verwijderen zou het nog beter zijn, want nu staan er ca. 40 000 clix gereserveerd, die ik niet krijg.

    TIP: Richt je bij euroclix op de enquêtes, nieuwbrieven en sportclix. Dan kun je de commerciële mail uitzetten, want daar verdien je toch maar 1 clix mee.

    Sterke punten
    + je kunt veel verdienen
    + het is super makkelijk
    + je kunt ook met sportclix verdienen
    + je krijgt 1,95 euro aanmeldbonus
    + je kunt vrienden en familie toevoegen
    + je clix steeds meer waard

    Zwakke punten
    - het duurt soms best lang voordat je eindelijk de clix krijgt.

    Door Simone op 17 november 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je moet je al helemaal suf klikken voor een paar cent. Doe liever iets voor een baas waar je goed in bent of wat je graag doet.
    Snel geld verdienen is alleen voor diegene die het bedenkt.

    Ik ben weer helemaal genezen en heb er spijt van dat ik het uitgeprobeerd heb !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    gewoon tijdverspilling, meedoen is erg dom

    Door Stef op 17 november 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wilde dat ik euroclix eerder had ontdekt.
    Koop zelf veel vliegtickets, huur auto's en hotel overnachtingen on-line.
    Ben 6 maanden geleden aangemeld door mijn docter. Mijn saldo staat nu reeds op meer dan 1.000 Euro.

    Bovendien krijgt mijn dochter ook nog eens 10 %.

    Heb vaak gecheckt, maar ik betaal niets extra's via de partner sites, maar krijg zo een paar % van mijn aankoopbedrag terug. Geweldig systeem!

    Sterke punten
    Heel veel partners die een deel van je besteding terugsluizen naar je clix account

    Zwakke punten
    Oppassen met enquetes. Die zijn voornamelijk bedoeld om het bel-me-niet register te omzeilen.

    Door Huib op 3 september 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kijk maar naar de titel,

    en dat door het invullen van al die enquêtes, hahahahaha

    NOOIT MEER

    een tip voor mensen die geld willen verdienen, struin marktplaats af naar "leuke" en goedkope dingen, koop ze.
    Vervolgens het artikel aantrekkelijker verkopen...........met winst!

    Het is geen vetpot, maar makkelijke 100,- euro per maand zit er wel in!

    Leon

    Door Leon op 30 augustus 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vanaf het allereerste begin ben ik lid geweest van EuroClix en door de jaren heen heb ik toch zo'n slordige 500 euro verdiend met klikken en enquetes. Ik vind Euroclix een perfect geregelde organisatie, zij betaalden altijd uit, soms duurde dat wat langer maar betaling altijd goed geregeld.

    Vanavond opgezegd omdat ik het even zat ben om allerlei mails te ontvangen die niet persoonlijk gericht zijn.

    Verder: EuroClix BEDANKT!

    Sterke punten
    Altijd uit betalen, snelle reactie op vragen.

    Zwakke punten
    Geen, als je ermee instemt dat je mail ontvangt, dan krijg je die ook!

    Door Wilfred op 2 augustus 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb onlangs met een enquete via euroclix meegedaan, duidelijk aangegeven dat ik geen interesse heb in producten of dat er contact met me opgenomen kan/mag worden en krijg nu gemiddeld 3-5 telefoontjes per dag !!! en ja, ik sta nog steeds actief geregistreerd in het bel-me-niet register ... Begin er niet aan! kunt beter leren pokeren als je wat geld wil bijverdienen !

    Sterke punten
    Lijkt makkelijk en onschuldig

    Zwakke punten
    Geven aan derde partijen dat je interesse hebt terwijl duidelijk in enquetes is aangeven dat dit niet het geval is.

    Door Daan op 27 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net als anderen zit ik ook altijd vragen in te vullen bij een enquete in de hoop 75 clix te krijgen, en jawel, na meerdere vragen "hoor ik niet tot de doelgroep". Voor alle moeite 1 clix. Erg misleidend.
    Wat ik ook erg storend vind is dat na een aankoop bij een partnerwebsite van Euroclix de verdiende clix nooit worden bijgesschreven. Misschien dat het bij anderen beter gaat, maar bij mij nog nooit.
    Deze clix kun je dan claimen, en dat kan pas na een maand. Mijn laatste poging is uitgedraaid op niks, want Euroclix kwam met de lieflijke mededeling:"Uw emaildres is niet bekend bij ons".
    Voor jullie duidelijkheid: ik heb maar 1 mailadres. Op dit mailadres komen al mijn mails binnen. Dus ook de bevestigingen van aankopen. En als er dan tussen alle dagelijkse Euroclix mails een mail zit van de ledenservice met de mededeling dat mijn emailadres niet bekend is, dan wordt ik toch wel een klein beetje beroerd.

    Door Ingrid op 22 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb balen van jullie toezending, direct mee stoppen

    Sterke punten
    geen een

    Zwakke punten
    heel veel, daarom nu stoppen

    Door visser g op 15 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is een goede site om snel iets extra bij elkaar te klikken.
    Wat ik wel een minpunt vind, is dat de inwisselkoersen niet meer kloppen.
    Voorheen was 1 clix ? 0,01 waard en nu staat er steeds in de mailtjes 10 clix (?0,13) maar als ik wil inwisselen staan nog steeds die inwisselkoersen niet goed.
    Ik heb er al 2 keer een mailtje over gestuurd maar er is nog steeds niets aan verandert.
    Gevolg is dat ik maar moet blijven wachten met laten uitbetalen tot ze het aangepast hebben, wat waarschijnlijk nog wel even gaat duren.

    Sterke punten
    Snel sparen met mails lezen

    Zwakke punten
    Aanpassingen op de website gaan enorm langzaam waardoor je dus minder uitbetaald krijgt dan wat je verdient.

    Door Daan op 26 april 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Naast moneymiljonair het beste verdienprogramma op internet. Je verdiend hiermee zeer goed, contact is goed, betalen altijd uit. Ben lid sinds 2006 en heb nog nooit problemen of slechte ervaringen gehad met deze site. Ik kan deze site van harte aanbevelen.

    Sterke punten
    zeer betrouwbare site, uitbetaling altijd op tijd, contact is goed

    Zwakke punten
    geen overzicht van gelezen of ongelezen mails (klein minpuntje)

    Door Dick op 12 januari 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben zelf al een aantal jaren lid van Euroclix en heb nog nooit problemen gehad! Ze betalen altijd vlot uit en op mails krijg je ook een keurig antwoord!
    Ik lees hier trouwens veel negatieve berichten over de enquetes op deze site, maar als je enquetes wilt invullen kun je je beter aanmelden op officiele enquete-sites waar je gerichte vragen krijgt die afgestemd zijn op je profiel!
    Zelf hou ik trouwens een Excel-overzichtje bij van mijn verdiensten op de betaalde mails-sites waar ik lid van ben en dat werk ik steeds bij zodat ik precies weet hoeveel ik nog moet verdienen voor ik een uitbetaling kan aanvragen! Erg handig!

    Sterke punten
    Professioneel, snel uitbetalen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door H.M. Lubach op 7 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De laatste tijd krijg ik geregeld een enquete van Marktonderzoek waar je veel clix mee kunt verdienen. Zo ook vandaag over het thema sexualiteit.
    Ik heb 5 tot 10 minuten allerlei intieme vragen moeten beantwoorden, totdat ik de melding kreeg dat ik niet tot de doelgroep behoorde.
    Ik voel me stevig in de zeik genomen. Eerst alles vragen en dan hoor je er niet meer bij.
    Dit is de laatste keer dat ik een enquete heb ingevuld !!!!! GROF SCHANDAAL !!!!

    Door Hans op 3 januari 2011 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zo'n 8 jaar geleden begonnen met euroclix en beviel toen goed. Helaas door allerlei redenen account kwijt geraakt. Dit jaar ben ik opnieuw begonnen en het valt me op dat je er nu behoorlijk ingeluist wordt. Bv.. verdien nu1 clix en 10 clixs met het meedoen van een onderzoek. Nergens geen voorwaarden te bekennen, dus de lijst maar invullen.
    Blijkt op het eind dat je akkoord moet gaan met het ontvangen van mails van andere websites en beeid bent telefoontje te ontvangen met aanbiedingen en/of informatie.
    Weg tijd, weg clixs en zij hebben weer allerelei gegevens voor noppes omdat ik niet continu gebeld wil worden door zo'n honds brutale en irritante callcenter medewerker die je iets probeert aan te smeren. Dit moeten ze eerst goed aangeven en niet achteraf als je tijd er al in hebt gestoken.

    Zwakke punten
    zie review

    Door Elvera op 8 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op zich heb ik goede ervaringen met deze dienst. Alleen zijn er heel veel onderzoeken (bijna alle) die er van uit gaan dat men een telefoon nummer heeft.

    Ik leef al jaren zonder telefoon (Ja die mensen bestaan nog!) en de onderzoeken zijn alleen maar af te ronden als je een telefoon nummer invult.

    (ook is er niets terug te vinden op de euroclix website over wat je dan kunt doen!?)

    Door Herman Bos op 6 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb goede ervaringen met euroclix , maar sinds ik een andere p.c heb krijg ik geen mails meer . Heb tevergeefs geprobeerd me opnieuw aan te melden maar krijg als antwoord dat ik al ingeschreven sta . Wie weet hier het antwoord op ?

    Sterke punten
    altijd keurig uitbetaald

    Zwakke punten
    geen

    Door mia op 7 oktober 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wil graag weten wie EuroClix programma op de markt brengt, dan weet ik tot wie ik mij kan melden om 'op te zeggen'.
    De nieuwsbrief is absoluut SPAM en na 10 x zgn. uitschrijven in de nieuwsbrief zelf geloof ik er niet meer in, ik wil er vanaf maar hoe?????

    Door Silvère van op 14 juni 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik ben al jaren lid van deze site en heb nog nooit problemen gehad met een uitbetaling, altijd netjes binnen een paar dagen binnen.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling
    hoe langer je je clix laat staan hoe meer ze waard worden

    Zwakke punten
    geen

    Door petra op 30 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet zeuren! Ik ben al heel lang lid van Euroclix en heb nog nooit problemen gehad. wat betreft de uitbetaling kan ik zeggen dat zij zeer correct zijn.Uiteraard heb je niet in een heel korte tijd een groot bedrag gespaard, maar bij welke site/programma is dit wel zo.!Je weet van te voren waar je aan begint, dus niet achteraf klagen dat het lang duurt voordat je een leuk bedrag bij elkaar hebt gespaard. Succes en ga zo door Euroclix!

    Sterke punten
    Goede uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Anneke op 26 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • volgens mij is euroclix niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn. Enkel het is nu wel heel vreemd, dat ze al dagen met een update van hun website bezig zijn. Ik heb een rare smaak, en ik hoop dat de personen die hier achter zitten, ons allemaal een antwoord schuldig zijn

    Door GTI op 18 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zo hun nu omgaan met het bijwerken zgn, denk ik dat we allemaal kunnen fluiten, naar wat ze hebben beloofd, hoop dat er van hun een reaktie komt.

    Door GTI op 18 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al een poos mee maar ik heb het al twee keer laten uitbetalen.
    Allebei de keren was het toch 50 euro.
    Mijn zus heeft ook al drie keer uitbetaald gekregen.
    dus ze betalen netjes.

    Sterke punten
    goede uitbetaling

    Zwakke punten
    duurt lang voor je het bij elkaar hebt

    Door Y.Levolger op 30 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ja dus ik kan naar mijn 150 euro fluiten. Eerst konden ze me niet toen wilden ze de vraag nog eens weten. Ik had 10.014 clix na een hele tijd bij elkaar dus ik wilde laten uitbetalen. Kreeg ook een bevestiging binnen 10 dagen werdt het overgemaakt en Joke veel plezier met je 150 euro. En er bleven 14 clix staan. Maar nu beweren ze dat ik dus niet genoeg clix had en dus ook geen cent betaald krijg. Voor hun is het misschien niks maar voor mij is het veel geld. Zeker een jaar lang aan het sparen geweest om nu met lege handen te staan en het ergste is nog dat je totaal machteloos ben.

    Door Jokee op 29 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mvr

    Uitbetalen in 5 werkdagen? Ik wacht al vanaf 09-11-2009 op uitbetaling.Maar na een vraag naar de ledenafd. zeggen ze dat ik niet bekend ben onder mijn email adres terwijl ik al vanaf het begin met dit adres meedoe. Kan ik nou naar mijn geld fluiten????

    Door Joke op 27 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hr

    Ook ik spaar al iets meer dan een half jaar bij euroclix. Gemiddeld is een score van 1000 clix per maand wel haalbaar, ik ga nu net door de 10.000 grens. Het leukste vind ik de sportclix: voorspellingen doen van voetbalwedstrijden en Formule1. En je kunt er ook nog eens veel clix mee verdienen.

    Sterke punten
    Wekelijks gokken op de uitslagen van wedstrijden uit de eredivisie of van 't nederlands elftal, of Formule 1
    Veel bedrijven aangesloten.
    Zeer gebruikersvriendelijk.

    Zwakke punten
    Soms veel geduld nodig.

    Door Wim Gerritze op 28 september 2009 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind euroclix één van de betere site in GPT-land. Ik kan eigenlijk iedere maand wel een uitbetaling aanvragen van 10 euro. Ik vind het een superactie dat ze in zee zijn gegaan met beslist.nl envinden.nl dit levert toch al gauw 500 clix per maand op.

    Sterke punten
    duidelijk, veel acties, veel mails

    Zwakke punten
    soms duren uitbetalingen wat langer.

    Door Ineke op 30 augustus 2009 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix