Reviews van deze auteur

Weinig bellers omdat ze ook zonodig moesten veranderen

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Doordat ze ook zo nodig de boel moesten omgooien ben ik nu niet meer te vinden op privateconnection. Ik cam en bel met een ander profiel, normaal is mijn cam te zien op samenprive en mijn belaccount op privateconnection. Nu ineens niet meer. De cam komt altijd en overal te zien, dus dat merk ik in mijn belverdiensten Erg jammer, ik heb daar over gevraagd, word er lullig gevraagd, doe je allebei tegelijkertijd dan? Ja hallo, dat doe ik altijd al. Ik zou zeggen, neem eens een blik op jullie eigen vragen die je kunt lezen, daar staat duidelijk vermeld dat de bel op privateconnection te zien moet zijn en de cam op samenprive. Ik vind het jammer, want in mijn ogen willen ze nu ook te veel en zijn ze te gericht bezig met andere dingen.Ik hoop dat ook hier alles weer goed zal gaan lopen.
Lexy

Sterke punten
ze zijn altijd correct geweest, goed verdiensten, altijd op tijd betaling.

Zwakke punten
Ineens bezig zijn met andere chatsites, waardoor de kwaliteit achter uit gaat.

helemaal goed

Review over IsLive.nl

ik, als oude rot in het vak werk uiteraard ook bij islive.
al jaren....nooit geen problemen gehad, betalen altyd keurig op tyd,
daar kun je de klok op gelijk zetten. alleen. en ach 0.1785 per minuut per bezoeker, uiteindelijk loopt dat hard op, je hebt dat grotendeels zelf in de hand.
hun maken goed reclame, daar ligt het echt niet aan.

dus, islive, ben blij dat ik ook bij jullie cam...

Sterke punten
goede reclame,veel bezoekers

Zwakke punten
0.1785 ct, ik vraag me wel altyd af, waarom geen 0,20 ct...

anoniem cammen

Review over Internet Modelling

ik lees in de regeltjes dat je verplicht bent om te chatten met je gezicht in beeld. nemen ze dit serieus??of niet. ik wil zonder face, lekker anoniem. wie o wie weet dit. de verdiensten zijn wel hoog lijkt mij.

zo afgegleden

Review over ClubSense

best jammer, werk al 10 jaar voor clubsense. topbedrijf geweest, heb heel wat verdiend in de jaren. helaas zijn ze overgestapt op een nieuw systeem. sindsdien is het drama. weinig bellers, omdat die het ook niet pikken steeds weer storing. nee, van mij mogen ze vandaag nog terug naar het oude systeem. kan niet zeggen ze....verrek, tuurlijk kan dat wel. het is geen terugschakeling van de euro naar de gulden!!. maar goed, het blijft een doodzonde. zo een goed lopend bedrijf de afgrond in zien glijden. helaas zijn veel dames overgestapt naar zelfvoorhetzeggen.nl, dus word het er daar niet beter op lijkt mij. telefoon gaat daar steeds minder,dus clubsense, bedankt...bedankt voor deze dramatische wending. had eerst uitgeprobeerd op netbabes of alles goed werkte voordat jullie van de 1 op de andere dag op thuis.nl ook het roer omgooide.

Sterke punten
op het moment ..geen

Zwakke punten
te veel om op te noemen helaas.

8.35 per uur bruto?

Review over RegioTel

lijkt me een beetje weinig, 8,35 bruto per uur. bij zelfvoorhetzeggen is dit 18.00/21.00 euro. scheelt veel he....ik werk hier niet, maar nu ik lees, wat de verdiensten ijn, zal ik het ook nooit doen....kijk verder dan je neus lang is, er zijn veel belbedrijven die minimaal 18 euro per uur betalen. ik zit er soieso al bij 3...

Ik hoor bij het meubilair

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Al zolang bel ik hier. 12 jaar geleden begonnen via een tussenpersoon, toen kwam ik erachter dat je zelf bij hun kon komen, dus meer opleverde. Het is voor mij een fulltime job, in combinatie met cammen, zowel hier als bij xmodels. die zijn zeer correct in tegenstelling wat iemand hierboven schreef. Ik werk bij veel bedrijven, bij niemand heb ik problemen. Het fijne van dit bedrijf vind ik dat je gelijk geholpen word als er een probleem is. Super. Hoge uitbetaling, Heel druk, Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Sterke punten
Goede service. goede en hoge uitbetaling,

Zwakke punten
geen.

reacties:

Review: Weinig bellers omdat ze ook zonodig moesten veranderen

wat een geweldig bedrijf toch! dennis heeft me gebeld en beloofd het op te lossen. miscommunicatie.....kan gebeuren....

chapeau!!

Review: Geweldige website!

ik werk hier al eeuwen!! hihi echt!! heb veel verdiend in het verleden, maar moet helaas bekennen dat ze zich echt aan het richten zijn op andere doeleinden. natuurlijk voor hun geld maar voor ons dus niet. ook al wil je nieuwe websites erbij, hou de site waar het mee begon gewoon in ere. want niet iedere verbetering is goed. zoals ik in mijn eigen bericht, gisteren heb gezegd, ik ben niet meer te vinden met mijn belaccount op privateconnection omdat ik ook cam erbij met een ander profiel. dat was altyd wel gescheiden. dus mijn belinkomsten zijn echt minimaal. en verdorie, het liep zo goed!!!

luister naar de dames, bel ze gewoon eens op, en hoor de plus en min punten. want zou zo jammer zijn als jullie ook instorten.
Jullie zijn altijd zo correct met alles. dus ja, ik klaag ook, maar wel met die verstande dat ik wil dat het goed gaat met dit bedrijf.

groetjes, lexy

Review: helemaal goed

Ok dan, en dat doet xmodels niet wou je zeggen. Ik werk ook bij hun hoor, maar daar is de verdiensten ook 0.18 en 0,20 ct. En die hebben ook promotors. Allebei prima bedrijven.

Review: helemaal goed

Dat is dus niet waar....promotor bij xmodels zijn de zelfde verdiensten als bij islive. Weet waar je over praat als je iets zegt.....ik weet het....ben van alle markten thuis...

Review: Erg jammer

En waar verdien je meer dan? ben reuzebenieuwd.

wil je dat vertellen??

Review: Erg jammer

Uiteraard heb ik me ook aangemeld bij streamate. Wat een ellende. Ik vind die freechat echt niks. Waarom laten ze je de keus of je freechat wilt aanzetten? Want geloof me, het is echt moeilijk om die mannen over de streep te halen. En als ze komen, à 4,99 dollar dan zijn ze ook zo weer weg.
Ik heb hem is op 0,99 dollarcent. Gezet, toen liep het redelijk, maar omgerekend krijg je dan maar 12 eurocent per minuut .

Het Nederlandse bedrijf is niks mis mee, alleen heb ik moeite met freechatten. Als ze dat nu eens de keus laten aan de dame, wat bij xmodels dus ook het geval is, zou het best goed vertoeven zijn. Helaas willen ze daar niet aan.
Ik zit dus bij een aantal bedrijven, doe ik allemaal tegelijk, geloof me, heb vaak een minutenloon van rond de euro, 1,50 euro, en das lachen. Maar om bij streamate alsjeblieft te spelen of ze aub willen betalen...nee, das niet mijn ding, best jammer eigenlijk, had nog wel een plek op mijn tweede beeldscherm gehad. Wieweet gebeurt het nog wel eens. Dus, dames van streamate, misschien een overweging waard, dat zo mooi zijn.

Review: Erg jammer

@cindy, ja dat is per minuut, niet altyd maar vaak wel...ik heb in ieder geval een leuk maand salaris...beetje spelen met alle opties die je hebt.

@do vaak zeggen ze in free, laat dit , laat dat zien. dan zeg ik no, come on pvt. en weg zijn ze....ik vind het zo lastig. je mag niets laten zien in free, maar betalen doen die mannen niet hoor....je mag niet over geld beginnen, maar ja, hoe zeg je dan dat ze binnen komen in pay...

Review: vandaag begonnen

helaas, doordat veel dames zijn overgestapt van cs naar pek, is het een stuk rustiger geworden. dat merk ik ook, werk al jaren voor hun, altyd megadruk geweest, helaas de laatste dagen echt weinig bellers, maar goed,ik zit bij meer bedrijven te bellen, dus kwestie van even overschakelen naar de ander en we gaan gestaag verder. het maakt mij niet uit waar ik ze verdien, als ik ze maar verdien...succes, ennuh volhouden hoor, het kan zomaar omslaan,heb je urenlang telefoontjes.

Review: anoniem cammen

ok dan, en is het daar druk op streamatemodels??

Review: anoniem cammen

en welke site zijn we te zien via streamatemodels? weet iemand dat?waar vinden mannen ons?