Reviews van deze auteur

Bang....

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Voorheen toen CS nog Tele-info hete, was het ook een leuk en klein bedrijf en fijn om voor te werken. Toen de cam site erbij kwam en we daar met 180 dames waren ingeschakeld. Waar er op een gegeven moment nog maar 15 van op bezet stonden, was het ook niet leuk meer. Hopelijk gaat ? Zelf voor zeggen? niet hetzelfde worden. Natuurlijk is het niet leuk zeker niet voor de oude garde. Beter lijkt het mij om te zorgen dat het bij ongeveer 50 gemotiveerde en vrolijke ingeschakelde dames blijft , dan straks ook met 150 ingeschakelde dames op de site waarvan maar 10 % bezet is en de andere 90% chagrijnig en oververmoeide dames ( ook niet fijn voor de heren die dan nog bellen ) die tot laat in de nacht door moeten werken om aan hun target te komen. Maar ja wie ben ik h? had ik maar voor een beter beroep moeten leren?!\\r\\nAls het nu al een stuk rustiger is, wat moet het dan worden in Januari/ februari, dat zijn meestal de slapste maanden, ik hou me hart nu al vast. En haha wat Joke zei een baantje zoeken als schoonmaakster in de huishouding, nou die heb ik al voor 2 ochtenden en meer kan ik er ook niet bij vinden, ook daar is het zoeken naar een leuk adresjes, zeker met die bezuinigingen in de thuiszorg en PGB. \\r\\nEigelijk vind ik ook dat Pek moet waken voor ons welzijn en plezier in de werkzaamheden die wij doen. Ookal moeten ze natuurlijk ook hun hun zelf denken, dat snap ik ook nog wel. Maar wat een stress geeft dit soms. gr

Zwakke punten
Als je een normaal sociaal leven wilt hebben moet je nooit geen bel of cam dame worden. Nooit geen zekerheid en je vrije tijd word helemaal opgeslokt door het werk.

terugval

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Voorheen redde ik het wel met bellen alleen.
Nu verplicht inschakelen bij meerdere sites om aan mijn minuten te komen, als beldame moet ik nu dus hele dagen gebroken aan de computer blijven om diverse sites in en uit te schakelen wat nogal eens fout gaat en dus frustrerend werkt.
Voor 1 en dezelfde site werken is gewoon veel prettiger.
Moet nu wat camwerk ernaast doen ook al is dat niet echt mijn ding. Hou me liever bezig met Belwerk.
Jammer dacht een fijne site gevonden te hebben maar het loopt iedere maand terug ook al ververs ik regelmatig mijn foto’s en teksten. Klagen helpt ook bij zelf voor het zeggen niet, ze trekken hun eigen plan.

Sterke punten
Goede site, prettige medewerkers.

Zwakke punten
Terugval met belminuten, stil met cammen

jammer

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Jammer dat er geen dames aanname stop komt De spoeling is de laatste tijd erg dun en verdiensten onder dames gaat omlaag Voor " zelf voor het zeggen " maakt het niet uit, hun verdiensten blijven hetzefde alleen voor de dames die aangemeld zijn gaat het achteruit, namelijk nog meer uren ingeschakeld staan voor hetzelfde aantal minuten Blijkt dus dat " zelf voor het zeggen " ook alleen maar aan hun eigen verdiensten zelf denken.. Willen groot worden maar maakt hun niet uit of de dames het wel of niet naar hun zin hebben.

Zwakke punten
Uiteindelijk denken ze alleen aan hun eigen verdiensten...

Na negen jaar werkzaam....

Review over ClubSense

Na negen jaar leuk gewerkt te hebben?rnWerkzaam al negen jaar voor CS, voorheen vroegen ze nog naar onze tips en adviezen. Maar daar werd toen ook eigenlijk nooit iets mee gedaan. Toen ze het inbellen (jaren geleden ) vor klanten duurder maakten van 55 naar 80 cent, zijn er al veel klanten vertrokken. En nu met het nieuwe platvorm, zijn er nog minder klanten overgebleven. Erg jammer, dat het nieuwe platform wat volgens CS zoveel beter zou zijn, alleen maar slechter voor de bel/cam dames is geworden, minder mogelijkheden en geen eigen controle meer over je eigen foto?s. Soms worden minuten nu niet goed bijgeschreven, daar moet jezelf achter aan mailen. Niet via hun site maar via je eigen email account, anders komt het niet aan bij hun. rnOp mails naar CS met kritiek en of adviezen word niet gereageerd. Erg arrogant van hun.rnVreselijk jammer dat de voorheen site nu niets meer te verdienen is. Ze blijven maar dames aannemen, terwijl er maar voor 10% aan klanten zijn. Ze willen na mijn zien alleen maar de grootste zijn met het meest aantal aanbod aan cam/ beldames? Maar als die dames niets verdienen, interesseert hun niet.rn

Sterke punten
Wekelijkse uitbetaling.rnLeuke/ lieve bel/ cam klanten, die ik nu wel erg mis.

Zwakke punten
Arrogant bedrijfrnSlechte en oude software voor cammenrnSlechte communicatie naar hardwerkende medewerkstersrn(cam en bel dames)

reacties:

Review: Het gaat steeds slechter

De inkomsten zijn duidelijk minder met 2 maanden geleden, tijdens de voetbal Ek was het nog drukker, nu verplicht inloggen bij andere sites tegelijk wat niet het gebruikers gemak en motivatie bevorderd. Echt heel anders dan voorheen. Gaat niet de goede kant op ben ik bang.

Review: jammer

Dat klopt Joke, meerdere sites tegelijk dan maar. Dat deed ik al met cammen. Maar als je alleen wilt bellen moet je toch steeds bij je PC blijven om de andere sites even in en of uit te loggen als je een telefoon gesprek krijgt, en dat voor soms een paar minuten gesprek, lastig.

Review: vandaag begonnen

Ook ik merk dat het ineens stiller is, hopenlijk komt er snel een aanname stop van bel dames, anders kunnen we niet meer verdienen wat we willen en gaat iedereen er op achteruit. En moeten we weer opzoek naar andere sites. dat zou wel balen zijn...