• Tim

  Review over Yops

  Fijnste werkgever

  Na bij andere studio's te hebben gewerkt ben en blijf ik nu typen voor Yops. Geen gezeik of gebruik van Skype, coaches geven je een uitgebreide feedback eens in de zo veel tijd, niet te opdringerig, altijd positief. Je kan ook op meerdere chats aan de slag, 5 zelfs, dus blijven doortypen wanneer er meerdere vensters open staan.

  Sterke punten
  - Veel werk
  - Geen gezeik van coaches
  - Goede feedback
  - Geen gedoe met Skype
  - Meerdere chats

  Zwakke punten
  - Nog niet gevonden

  22 juni 2019
 • Paul

  Review over Yops

  Tofste thuiswerkaanbieder, eerlijk en betrouwbaar

  Werk anderhalf jaar voor Yops en dit is me altijd goed bevallen. Geen Skype nodig, geen coaches die moeilijk doen. Vrije inlog. Altijd op tijd uitbetaald op maandag. Bedrijf dat tevens milder is en goede opbouwende kritiek geeft. Heb in totaal 40 Operators aangebracht en krijg daar keurig commissie over. Heerlijke bijverdiensten en ik kan het iedereen van harte aanraden.

  Wat betreft de reacties hier beneden: Er is een groepje of wellicht 1 persoon onder meerdere IP adressen die expres Yops probeert onderuit te halen. Neem deze fake recensies dus niet serieus.

  Sterke punten
  - Uitbetaling stipt op tijd
  - Zelfs mogelijk om 2x per week uit te betalen (!)
  - Geen gezeik van coaches
  - Geen Skype nodig
  - Vrije inlog

  Zwakke punten
  - Enige minpuntje kan zijn dat je niet meteen een antwoord krijgt of snel even wat kunt sparren. Maar het antwoord laat niet zo lang op zich wachten als je ze een bericht stuurt.

  29 januari 2019

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.