Reviews van deze auteur

Klote berdrijf. Houdt zich niet aan hun eigen regels en laten operators er voor op draaien!

Review over Yops

Ben sinds een paar weken aan het werk voor dit bedrijf maar man wat wou ik dat verschillende forums over dit bedrijf en hun aangesloten chats eerder had ontdekt. Wat een Rot bedrijf zeg! Ik werd natuurlijk ook op de flirtpanel gezet om te tikken. Man oh man wat een flut chat. Regels en regels maar zich er zelf niet aan houden natuurlijk. Zelf gooien ze inderdaad die misleidende teasers eruit en date gerichte berichten. Waar gewoon geen onbuiging meer mogelijk is. Krijg je een controle dat je het idee wekt dat er er date gemaakt kan worden. Terwijl dus die klant binnen komt op die date gerichte teaser berichten. Ombuigen kan dus niet meer want player geeft dus zelf aan binnen een uur af te kunnen spreken.

Mensen Ga niet voor yops werken want ze zoeken dus mensen voor de flirtpanel chat en waarom ze mensen zoeken voor deze chat is omdat hun alle oude operators niet meer inloggen omdat ze op de flirtpanel niet meer die date gerichte teasers om kunnen buigen die de chat er zelf uit gooit. ( lees verschillende forums hierover). Zoek dus inderdaad een STUDIO die niet meer aangesloten is op de flirtpanel chat!! Gewoon niet doen. Het is het niet waard om voor Yops te werken!! Ze luisteren blijkbaar niet wat hun operators aangeven en volgens sommige operators geven ze al jaren aan dat Flirtpanel deze misleiding eruit moet halen en keer op keer krijg je dus het zelfde antwoord terug en is die misleiding meer aan wezig dan ooit daarvoor.

Zoek verder naar een andere studio en ga niet voor Yops werken!!!

Sterke punten
Netjes op tijd uitbetaald.
Geen coaches.

Zwakke punten
*** Je komt te werken op Flirt panel chat*** Daar werven ze momenteel operators voor***
***Ze Luisteren niet naar de operators die ze in dienst hebben en wimpelen ze af met dezefde smoezen** ( dit gebeurd al vanaf 2019 volgens oude Yop operators)
*** Geen avond en nacht bonus ***
**** Best wel slecht betaald***

Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat.

Review over Operating4u

Wil je werken als operator ga dan niet werken voor Operating4U. Hoog waarschijnlijk kom je dan op de Flirtpanel chat te werken. Dat is een chat die regels oplegt aan de operators maar er zelf letterlijk niet aan houdt. Het is geen fijne chat om voor te werken. Te veel misleidende teaser berichten en zeker ook date gerichte teasers met daarin letterlijk, tijd, datum, en plek waar player de klant wil ontmoeten. Dit zijn uiteraard berichten die je niet meer kunt ombuigen en er wel in mee moet gaan wil je het realistische houden. Jij als operator word er dus dan op afgestraft terwijl het hun eigen fout is.
Op verschillende forums worden hier al klachten neer gelegd. Flirt panel chat is de meest vreselijk chat om op te werken. Het lijkt me de weken wel erger te worden. Kies dus voor een studio die niet aangesloten is op de Flirt panel chat. Kies een chat waar de misleiding verdwenen is. Dat werkt veel beter. Deze chats zijn er zeker wel. Zoals Eternity chat en Keep it Lovely chat. Deze chat daar vindt je geen misleiding meer. Mag je gewoon normaal in gaan op een bericht als het gaat over daten zodat het enigszins realistische lijkt naar de klant toe. Dus geen gesprekken ombuigen en dat soort onzin. Hun teasers bevatten ook geen sex gerichte opmerkingen en of date gerichte berichten. Maar gewoon leuke eerste teaser waar klanten leuk en spontaan op reageren.
Waarom ze iedereen op deze chat zetten is omdat vele operators het laten afweten. Niemand wil voor een bedrijf werken die niet aan hun eigen regels houdt.

Sterke punten
Goede betrouwbare uitbetaling.
geen kritiek op deze studio alleen op de Chat Flirtpanel waarop ze aangesloten zijn.

Zwakke punten
Hebben een contract met Flirt panel. Een chat die regels oplegt naar operators toe maar zelf er niet aan houdt. Maar operators erop aan spreken wanneer de klant reageert op een teaser bericht en deze niet meer op te buigen valt.

Jammer om te zien dat studio's in zee gaan met Chat's als Flirt Panel. Het is toch zonde als je operators weg blijven alleen al om deze chat?

Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat.

Review over Yops

Wil je werken als operator ga dan niet werken voor YOPS. Hoog waarschijnlijk kom je dan op de Flirtpanel chat te werken. Dat is een chat die regels oplegt aan de operators maar er zelf letterlijk niet aan houdt. Het is geen fijne chat om voor te werken. Te veel misleidende teaser berichten en zeker ook date gerichte teasers met daarin letterlijk, tijd, datum, en plek waar player de klant wil ontmoeten. Dit zijn uiteraard berichten die je niet meer kunt ombuigen en er wel in mee moet gaan wil je het realistische houden. Jij als operator word er dus dan op afgestraft terwijl het hun eigen fout is.
Op verschillende forums worden hier al klachten neer gelegd. Flirt panel chat is de meest vreselijk chat om op te werken. Het lijkt me de weken wel erger te worden. Kies dus voor een studio die niet aangesloten is op de Flirt panel chat. Kies een chat waar de misleiding verdwenen is. Dat werkt veel beter. Deze chats zijn er zeker wel. Zoals Eternity chat en Keep it Lovely chat. Deze chat daar vindt je geen misleiding meer. Mag je gewon normaal in gaan op een bericht als het gaat over daten zodat het enigszins realistische lijkt naar de klant toe. Dus geen gesprekken ombuigen en dat soort onzin. Hun teasers bevatten ook geen sex gerichte opmerkingen en of date gerichte berichten. Maar gewoon leuke eerste teaser waar klanten leuk en spontaan op reageren.

Sterke punten
Twee keer per week uitbetaling mogelijk.
Geen gezeur van coaches.

Zwakke punten
Zijn aangesloten op Flirt Panel. Een chat die hun eigen regels niet hanteert en zelfs dates maakt maar operators daar de schuld van geven.

Slechte uitbetaling.
Geen avonden en nacht bonussen.

Heeft iemand vandaag uit betaald gekregen??

Review over Yops

Vandaag een mail gestuurd echter tot op heden helemaal nog geen antwoord.
Valt me op dat momenteel het erg lang duurt voordat er eindelijk eens een reactie komt. Voorheen was dit echt binnen een paar minuten maar zeker binnen een uur.
Nu moet ik toch zeker soms een aantal uren wachten als het geen dag(en) is.
Daarbij wil ik ook weten of iedereen die vandaag heeft aangegeven uit te willen betalen ook uitbetaald is? Ik wacht nog steeds op mijn uitbetaling daar achter het factuur nog steeds staat dat het nog niet verwerkt is. Ik heb er een mail over gestuurd maar echter geen antwoord.

Sterke punten
Geen skype
Geen vervelende coaches.

Zwakke punten
Duurt te lang met het beantwoorden van mail.
Geen goede verdiensten.
Helaas geen avond en nacht bonussen.
Overdag is er haast niks te doen.

reacties:

Review: Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat.

Update:

Omdat er dus onderzoek wordt gedaan naar de Flirtpanel chat doordat ze dus dates maken en daardoor dus klanten misleiden zijn er vele aangiftes gedaan bij de politie tegen de chat FLIRTPANEL. VANAF MORGEN ZAL FLIRTPANEL ANDERE LINK GAAN AANNEMEN. Om zo toch door te kunnen gaan met hun misleiding naar de klanten toe. De link zal dan www. flirtsoftware .com IPV www. flirtpanel .com Het is dezelfde chat alleen onder een andere naam en link gaan ze verder. Dus let op... deze chat is dus eigenlijk Flirtpanel chat. Aangezien er operators niet meer voor deze chat willen werken door deze misleiding en niet aan hun eigen regels te houden proberen zo op verschillende manieren toch door te gaan met hun bedrog en oplichting. Dus let op als je gaat solliciteren. Flirtpanel chat heet dus voortaan /flirtsoftware\\.com

Review: Heeft iemand vandaag uit betaald gekregen??

Precies, overdag is er geen drol te doen en zit je merendeels naar een leeg scherm te staren. Vandaag is het druk inderdaad, dit echter om dat er date gerichte teasers eruit gaan met dat de player vandaag nog wil afspreken. Waarop operators weg blijven puur omdat het tegen hun eigen regels in is om dates te maken en te misleidend te praten tegen de klant, en de operator daarop aan worden gesproken als ze het gesprek niet meer kunnen ombuigen! Nu ook... 500 + berichten die in de wacht staan en maar slechts twee operators online zijn en waarschijnlijk zijn het de oprichters van Yops zelf die aan de tik zijn geraakt om toch nog de indruk te wekken dat er gewerkt wordt vanuit hun studio.

Ik volg meerdere forums en ik lees al veel dat operators weg blijven omdat YOPS niet luisteren naar wat hun operators zeggen en dit maar afwimpelen met hun standaard zinnetje, "we hebben het door gezet naar de chat" Let wel er staan nu dus al meer dan 500 + berichten in de wacht om beantwoord te worden, maar de operators loggen niet meer in... Dan ga je je toch afvragen waarom?

Oh ja, inderdaad YOPS betaald enorm slecht. Daar een andere studio die ook voor FP werkzaam is hun bedrag 17 cent is per verwerkt bericht. Yops betaald slecht 13 cent. Dus ja... De verdiensten bij YOPS is erg slecht!!!!