EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Euroclix Ga zo door ! Mijn complimenten.

    Sterke punten
    Betrouwbare topsite ! Veel manieren om heel snel en veel te sparen Betaling staat binnen 4 dagen na verwerking op je rek. Kunnen andere site s nog een voorbeeld aan nemen!

    Zwakke punten
    Totaal geen enkele

    Door Zehra op 19 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben zeer tevreden over Euroclix, heb net een bedrag van € 325, ontvangen, binnen 4 dagen stond het op mijn rekening, mede dank zij de enquêtes gaat cliks sparen snel, en heb je zo wat verdiend, dank je Euroclix ik hoop dat je nog lang blijft bestaan.

    Sterke punten
    Het verdiend snel, ik beveel het iedereen aan.

    Zwakke punten
    Die zou ik echt niet weten.

    Door Petronella op 10 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is een topsite. Al bijna 150 euro verdiend in 1 jaar tijd.

    Sterke punten
    betalen gewoon netjes uit. Hebben veel mogelijkheden om wat extra geld te sparen. Enquetes worden er hoog gewaardeerd.

    Door sparen op 9 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds kort ben ik lid van Euroclix en heb inmiddels mijn eerste clix ingewisseld en vier dagen later op mijn bankrekening mogen ontvangen. Super, ga zo door !

    Sterke punten
    Euroclix is een zeer betrouwbaar spaarprogramma met veel mogelijkheden voor het sparen van clix.

    Zwakke punten
    Ik weet geen zwak punt te bedenken.

    Door Jolanda op 8 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net voor de tweede keer 10000 clix laten uitbetalen,en ontvangen.... Zou alleen vaker aan onderzoeken willen meedoen...

    Sterke punten
    betalen snel opgebouwde clix uit!

    Zwakke punten
    Zouden meer onderzoeken beschikbaar mogen komen, soms denk je dat er meer onderzoeken mogen komen...

    Door Johan Bos op 4 november 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik spaar al heel lang bij Euroclix.
    Van alle verdien-cashback sites gaat het sparen hier het allersnelst.
    Er zijn weinig andere sites die zo snel uitbetalen als Euroclix.
    Ik hoop nog heel lang lid te kunnen blijven.
    Euroclix is mijn favoriet.

    Sterke punten
    De enqutes die je toegestuurd krijgt zijn serieus, toegespitst op jouw profielkenmerken en geven een royale vergoeding.
    Bij andere sites gaat het alleen om het aansmeren van onnodige producten en je wordt overspoeld met massa's spam en telefoontjes.
    De mailvergoedingen zijn hoger dan elders, maar het allermooiste is het cumulatieve uitbetalingssysteem: Hoe langer je spaart, hoe meer je krijgt uitbetaald.
    Bij 2000 clix krijg je niet 20,-. maar 25,-

    Zwakke punten
    De cashbackvergoedingen voor online aankopen liggen beduidend lager dan bij veel andere cashbacksites. Dat wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de in te vullen onderzoeken.

    Door Francoise op 4 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je niets via internet koopt ben je tijden bezig om een saldo bij elkaar te krijgen.
    Als je meedoet aan onderzoeken is er van de door hen beloofde privacy weinig tot niets te merken.

    Sterke punten
    Geen uitschieters, gewoon een site zoals zovelen die hun geld verdienen als je via hen koopt bij hun adverteerders

    Zwakke punten
    Slechte communicatie met leden, zeer weinig clix mails per maand, als je mazzel hebt ca 10.
    Eigenlijk kom je alleen verder als je goederen aanschaft van hun adverteerders en dan gebeurt het nog regelmatig dat je de clixen niet krijgt.

    Door Hendrik op 4 november 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer goede website om geld mee te sparen.
    Ik heb onlangs 20.000 clix ingewisseld, waar ik weliswaar twee jaar mee bezig was. Maar daar kreeg ik wel €325 voor. Erg makkelijk verdiend en zonder enige problemen.

    Sterke punten
    Makkelijk en leuk geld verdienen!
    Je kan ook clix verdienen door bestellingen te plaatsen bij bekende webwinkels.
    Hoe langer je spaart hoe hoger de wisselkoers word.
    De uitbetaling gaat ook vrij snel.

    Zwakke punten
    Je kan niet altijd enqutes invullen, wat jammer is wanneer je daar bijvoorbeeld net tijd voor hebt.
    Soms krijg ik mijn clix niet terwijl ik wel degelijk via Euroclix een bestelling had geplaatst op een door Euroclix erkende webwinkel.

    Door Poppelaars op 25 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top

    Dit is nu de tweede keer dat ik 2.000 clixs inlever.
    En dat op zo,n korte termijn.
    Mensen ik vind jullie top ga zo door met het goede werk.
    Nogmaals dank

    Sterke punten
    Leuk gevarieerd met goede spaar mogelijkheden

    Zwakke punten
    Ik weet er geen

    Door Hans Krooder op 14 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al enige jaren lid van euroclix en ben van mening dat dit de beste van alle vergelijkbare spaarsites is. ik ben bij verschillende ongeveer tegelijkertijd begonnen en ik heb bij euroclix zojuist 10.000 punten ingewisseld voor 150,00 euro. bij vergelijkbare sites zit ik bij de ene op ongeveer 80,00 euro en de andere op circa 100,00 euro.

    Door arjan op 5 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al jaren lid van Euroclix en ben nog steeds heel enthousiast.
    Eergisteren heb ik een uitbetaling aangevraagd en vandaag stond het al op mijn rekening. Super!

    Sterke punten
    snelle uitbetaling
    aantrekkelijke bijverdienste

    Zwakke punten
    het is niet mogelijk om (gemiste) mailtjes op de website terug te vinden

    Door Mia op 4 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is echt niet de enige die punten in euro's uitbetaald, ja wel clix, want verder werkt niemand met clix, maar ik ontvang van verschillende sites euro's. Hierbij is Euroclix wel de beste site. Vaker enquêtes, en dat tels aardig op.alleen...... ik moet ze zelf vinden op de site, ik krijg nauwelijks uitnodigingen terwijl op panelcliks er veel meer relevante enquettes voor mij tevoorschijn komen.Dat zou beter kunnen.
    Het doortel systeem, dat hoe meer je spaart hoe meer je punten opbrengen is wel uniek. Leuk klein spaarpotje waar veel tijd in gaat zitten

    Sterke punten
    snelle uitbetaling, met leuk systeem dat je kliks steeds meer waard worden

    Zwakke punten
    slechte mailing over panelclix, dat behoeft verbetering.

    Door m.schuylenbu op 4 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben sinds november 2012 lid van Euroclix. Leuke site. Gek is, in het begin veel uitnodigingen voor vragenlijsten via panelclix, daarna zwakt het af. Korting verdienen bij 1900 webshops en tegelijk ook clix verdienen. Leuk om te doen, onbewust spaar je al gauw een flink bedrag bij elkaar.

    Sterke punten
    Eerlijke site, heb je vragen, deze worden snel beantwoord. Je hebt zelf een heel eind in de hand hoe je je clix gaat verdienen, je kunt namelijk ook vrienden uitnodigen en dat bezorgt jou dan weer clix...

    Zwakke punten
    Vaak vragenlijsten, vooral van Milward Brown die het dus niet doen op de ipad. Maar ook wel vragenlijsten waarbij je nogal snel niet tot de doelgroep behoort, beetje jammer. Ben je al langer lid, minder vragenlijsten lijkt wel. Wat ook minder is, is dat je zelf achter je clix aanmoet als je denkt dat deze nog niet binnen zijn. Clix moeten claimen,..dat zou niet moeten eigenlijk.

    Door Frank De bruijn op 3 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix betaald echt uit, en zeer snel. Op maandag het saldo opgevraagd, op vrijdag het geld op de bank. Echt klasse. En regelmatig een leuk extraatje.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling. Binnen een week het geld op de bank. Waardepunten zijn in het algemeen direct na het online-onderzoek op je tegoed bijgeschreven.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Leo op 3 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al vanaf 2005 lid en heb elk jaar een uitbetaling van € 25,00 door gewoon op de e-mail te klikken en af en toe een enquête in te vullen.

    Dus een aardige bijverdiensten.

    Leuke site, die snel uitbetaald en bij problemen binnen twee dagen antwoord geeft en het probeert op te lossen.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling.
    Hoge beloning voor enqutes en e-mails

    Zwakke punten
    Zou het op dit moment nog niet weten.

    Door Bep op 23 september 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix doet wat het belooft. Ik heb al tientallen euro's geïncasseerd.

    Sterke punten
    Elke dag mail, zelf de keuze of je participeert of niet. Ook clix bij aankopen in webwinkels.

    Door Ann op 19 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg handig spaarprogramma, je weet wat je aan de site hebt. Makkelijk bij te houden en men betaald snel uit.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling. Zelf kiezen of je veel/weinig/geen enqutes invult en daarmee zelf beslissen hoeveel tijd je erin steekt.

    Zwakke punten
    Soms wil je een enqute invullen en dan is heeft die na een uur al het maximaal aantal deelnemers bereikt. Stuur dan niet zoveel mensen die uitnodiging.

    Door Monica op 19 augustus 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een erg goed spaarprogramma betaald echt uit en nog snel ook

    Sterke punten
    snel uit betalen

    Zwakke punten
    geen

    Door pac van es op 25 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is echt super.....al jaren lid en paar keer per jaar een uitbetaling. Betalen zeer snel uit en je kunt leuk sparen. Kortom, hiep, hiep, hiep......EUROCLIXXXXXXX.........

    Sterke punten
    Snel uitbetalen
    Genoeg verdienmogelijkheden

    Zwakke punten
    GEEN

    Door C.te Lintelo op 13 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik mag wel vermelden dat ik zeer tevreden ben met Euroclix,ik doe dit al jaren en het levert ook nog eens een leuk zakcentje op,rijk zul je er niet van worden,en je wordt van de enquetes die je in kan vullen nooit dommer.je kunt er bij wijze van
    spreken ook nog iets van leren.
    Ik zou zeggen Euroclix Team ga zo door en het zal jullie nog meer leden opbrengen,en jullie zullen het nog ver schoppen!!!
    m.v.g.
    Har Schreurs ...alias (omloop05)

    Sterke punten
    Een zeer goede link,met als je problemen hebt wordt je bijna direct geholpen door een deskundig team,ik heb er niks dan lof voor over,en zal nog heel lang surfen bij Euroclix.

    Zwakke punten
    geeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!

    Door Har Schreurs op 11 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zou graag vernemen of er euroclix gebruikers zijn die ooit wel eens een 5000 clix hebben gewonnen met een compleet profiel.

    Sterke punten
    betalen snel uit...

    Zwakke punten
    op dit moment zijn er niet erg veel acties waar geld mee is te verdienen.

    Door Johan bos op 4 juli 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bijna alle Nederlandse en Vlaamse programma's geprobeerd. met alle gestopt op Euroclix na. Erg betrouwbaar, veel clix (500-1000) per maand door bijvoorbeeld mee te doen aan onderzoeken. Bij mij was het afnemen van een abonnement niet goed geregistreerd, na het doorsturen van de bevestigingsmails van het betreffende bedrijf toch de clix toegewezen gekregen. zeer betrouwbaar dus!

    Sterke punten
    - Snel
    - Betrouwbaar
    - veel clix
    - snel uitbetalen

    Door rob op 4 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu bijna 2 jaar lid van Euroclix.
    Paar dagen geleden voor het eerst mijn saldo uit laten betalen.
    Binnen 3 dagen al de 70,- op mijn rekening van Euroclix!
    Euroclix, bedankt!! :-)
    Nu weer opnieuw beginnen met sparen.
    Vooral meedoen met onderzoeken is leuk en verdient lekker!

    Sterke punten
    Betrouwbaar en leuk!
    Betaalt ook echt uit.

    Zwakke punten
    Panelclix onderzoeken is leuk en je verdient er met onderzoeken veel aan, ik vind alleen dat er wel erg weinig onderzoeken beschikbaar komen.
    Dan ben ik bezig met invullen, en ineens word ik er na een paar minuten uitgegooid met als reden dat ik niet bij de doelgroep pas.
    Soms krijg je dan nog een aantal vraagjes waardoor je toch 10clix verdient, maar dat gebeurt niet altijd.
    Dan baal ik wel een beetje.

    Door Cfv op 2 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben nog geen half jaar lid van EUROCLIX, maar heb vanmorgen mijn eerste
    uitbetaling van 10.000 clix (150 euro) ontvangen.

    Op 19 juni ingediend en op 21 juni het bedrag al op mijn rekening.

    SUPER !!!!

    Heb dit alleen verdiend met natuurlijk het klikken op Clix en met de onderzoeken waaraan ik mocht meewerken.

    Vind het echt leuk,dat ik lid ben van EUROCLIX .
    Als er iets is waar je mee zit, kan je mailen en krijg je binnen no time al antwoord.

    Zeer professioneel, mijn complimenten.

    Sterke punten
    Betrouwbaar.
    Goede begeleiding als je ergens niet uitkomt.
    Zeer professioneel.
    Snelle uitbetaling.

    Zwakke punten
    GEEN !!!

    Door Carla op 21 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi,

    Heeft er ooit wel eens iemand 5000 punten gewonnen door het profiel 100% compleet te houden? Ik houd het profiel nu al jaren op 100% maar volgens mij schiet ik er weinig mee op.

    Johan...

    Sterke punten
    Een van de weinige organisaties die ook daadwerkelijk uitbetalen...

    Zwakke punten
    Op de een of andere manier werkt de software voor mijn mobiele telefoon nog steeds niet. (Sony MK16i / Android geval)

    Door Johan Bos op 14 juni 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix