Reviews van deze auteur

Open your eyes

Review over ChatForce

Aangezien Rona overal wel antwoord op heeft en anderen de schuld geeft kan het niet anders dan dat ze Deo pijpt om in een goed blaadje te komen. Het ligt nooit aan Chatforce en altijd aan de mensen die daar gewerkt hebben. Nou Rona, zuig hem maar lekker verder leeg en kruip hem maar in zijn kont, want bij een andere chat is ze wegens oplichting en is ze weg getrapt. Dus zo betrouwbaar is de heilige Rona nu eenmaal niet. De ware Rona zal snel genoeg aan het licht komen.

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Alles, waardeloos bedrijf. Uiteindelijk kom je er zelf wel achter.

Leuk bedrijf

Review over ChatMaster

Ik ben een paar week geleden begonnen bij Chatmaster en het bevalt mij prima. Mijn coach M is heel behulpzaam en staat voor je klaar als je een vraag hebt. Ik doe dit werk al een tijdje en ik loop niet echt tegen problemen aan, echter als er wel iets is dan word je geholpen. Ik had gesolliciteerd en de maandag erop kon ik gelijk al aan de slag na een korte uitleg. De staffel bevalt mij echt prima, ik ga hier natuurlijk ook niet zeggen hoeveel het is, want dat staat niet op de site en dan ga ik dat ook niet kenbaar maken. Hier word je alleen niet uitgemolken. Hier had ik veel eerder naartoe moeten gaan, want betalingen zijn echt snel en nooit gezeik de hele dag in skype en je kan gewoon lekker je werk doen. Ze zitten ook niet achter je broek aan van kun je beginnen met tikken en dat soort dingen, ze laten je lekker vrij. Natuurlijk zal het wel zo zijn als je er zelf een zootje van maakt dat ze dan wel aan de bel trekken, maar dat is logisch. Ik ga hier in ieder geval niet meer weg.

Sterke punten
Betalen op tijd
Goede coach
Prettig werken
Leuk systeem
Lekkere betaling

Zwakke punten
Geen één.

Goed bedrijf

Review over Operating4u

Ik werk al een hele tijd voor Operating4u en heb niets te klagen, altijd begripvol en stuur ik een berichtje dan krijg ik altijd antwoord, ik stuur mijn berichten altijd naar de grote bazen zelf en ben zeer tevreden, geen gezeik, geen gedoe en kan gewoon mijn werk doen. Dit werk doe ik nu al 5 a 6 jaar ongeveer, maar hier ga ik niet weer weg. Ik heb een goede band met C en dat bevalt mij prima. Betalingen zijn op tijd en ook altijd correct, wat je verwerkt qua berichten krijg je ook. Ik hoef in ieder geval nooit achter mijn centen aan en dat geeft mij een goed gevoel, ik leef hiervan en moet het niet hebben dat je een paar week op je geld moet wachten zoals ik wel eens bij anderen meegemaakt heb. Dus al met al, ik ben zeer tevreden.

Sterke punten
Betaald op tijd
Altijd in voor een gesprekje
Top bedrijf

Zwakke punten
Niets

Ik heb niets te klagen.

Review over Chat4Cash

Ik werk er nu een tijdje en heb niets te klagen, goede chat, en goede verdiensten. Ik ben er in ieder geval tevreden en vermaak mij hier prima in ieder geval.

Sterke punten
Goede uitbetaling!
Super coaches!
Elke maandag je geld!
Geen gedoe met rare staffels!

Begin er niet aan

Review over Yops

Iedereen moet het zelf weten, maar mijn tip is, begin er niet aan. Ze verwachten dat je bij korte berichten lang terug gaat sturen en dan krijg je soms een controle en dan mag je niet eens zeggen van het komt wel goed, niemand doet er moeilijk over behalve yops. Dan krijg je ook gelijk slechte controle, ik weet niet wie er aan het roer zit daar, maar ze zijn echt dom bezig daar. Wil je leuk verdienen kies een andere studio uit, wil je gezeur ga voor yops, want die denken dat ze alles weten ben ik al wel achter gekomen. Al met al een schijtbedrijf waarvan ik hoop dat die snel weer oprot uit deze branche. Maar goed dat is mijn mening en daar kunnen ze het mee doen. En maar beloven dat alles beter is geworden nu het geen zubar meer is, nou het is misschien zelfs nog wel erger.

Sterke punten
Enigste is op tijd betalen.

Zwakke punten
Teveel om op te noemen, het handigste is als je daar zelf achter komt.

Niet aan beginnen!

Review over DirectThuiswerkChat

Ik heb er een klein weekje gewerkt en hoe ze met mensen omgaan beviel mij niet, van plaats mensen normaal te woord staan gaan ze met je om als een hond. Tenzij je het overal mee eens bent dan deug je, maar o als je een weerwoord geeft dan doen ze ineens net of ze een god zijn en mag je er niet tegenin gaan en dan die coach? Hij spreekt je aan op iets en dan zeg je van valt wel mee toch en dan zegt hij ineens ik moet weg regel het maar met de baas, mooi afschuif systeem. En dan krijg je alleen maar gezeik en als je zelf iets zegt word er steeds genoemd maar daar heb ik niets mee nodig. Nou ik doe dit werk 5 jaar inmiddels en dit is in ieder geval de grootste zootje waar ik ooit voor gewerkt heb. Toen ik begon was betaling de volgende dag en nu moet je ineens 7 dagen wachten, nou ik heb het nog niet, ik wacht die 7 dagen af en zijn 4 voorbij nu en is nog maar afwachten of je daar betaald krijgt. Maar sowieso heb ik de factuur al wel en als ik niet betaald krijg onderneem ik stappen, na zoveel jaar weet ik de wegen in ieder geval wel te bewandelen om mijn geld te krijgen.En dan nog maar te zwijgen over die target, eerst was het 200 in 15 dagen en dan komen ze kort daarna ineens met 200 in een week anders gelijk account uit. Begrijp mij niet verkeerd hoor, bij de partij waar ik ook voor werk op dezelfde chat haal ik met gemak zo 3 a 400 per dag, alleen het gaat erom dat ze maar steeds regels veranderen van hun. Ik werkte er net en kreeg je bij direct thuiswerk al een link om een positieve recensie te schrijven, iedereen begrijpt natuurlijk dat dat niet kan als je er nog maar een dag werkt. Maar goed, een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus wat mensen ermee doen moeten ze zelf weten, dat is tenminste mijn ervaring. O ja en hou er rekening mee dat de meeste positieve recensies van hunzelf af kunnen komen.

Sterke punten
Niks zoals ik heb kunnen ervaren.

Zwakke punten
Waar moet ik beginnen, meer als genoeg in ieder geval.

reacties:

Review: Onfatsoenlijk bedrijf

Dat is eerlijk gezegd wel een beetje onzin wat je zegt Veronique, je kan ook met ze in gesprek gaan. Want zoals Maartje zegt kent ze je niet eens en dan gelijk een reactie hier op zetten wat nergens op slaat. Ik kan je vertellen dat de betalingen goed geregeld zijn en dat ze je goed behandelen. Dus ja misschien ligt het dan aan jezelf en moet je niet alles af gaan schuiven op de mensen van Chatmaster. Ik werk bij meerderen en de betalingen zijn het snelste van allemaal en het contact is persoonlijker dan ik bij de meeste ken en geen gezeur of wat dan ook. Dus als je niet weet waar je over praat kun je je beter gewoon stilhouden dan uit het niets dingen te gaan roepen.

Review: Zeer slecht bedrijf

Dat is dikke onzin wat je nu zegt, want ik had privé wat dingen die speelden en had een bedrag open staan, na 12 week werd die er gewoon bij gedaan en had ik mijn betaling, wat betreft het reageren, ook geen probleem, want hij reageert altijd als ik iets vraag, soms kan het even duren maar dat maakt niets uit. Dezelfde dag heb ik nog antwoord en de maandag altijd gelijk al de betaling. Dus weet niet hoe je daar bij komt. Trouwens heb voor veel gewerkt en hier voel ik mij wel het beste. Dat het geld minder is geworden dat klopt, veel bedrijven zijn er toen niet in mee gegaan en daar is het stukken rustiger. Hier heb je continu berichten en als ik moet kiezen zou ik niet willen wisselen, want in die tijd dat ik wacht heb ik bij operating al 3 kunnen doen en dan begin je al gelijk met 30 cent. We weten allemaal dat we het zelf in de hand hebben wat we verdienen en dat is met thuiswerk altijd zo.

Review: Begin daar nooit aan!!!

Hahaha zo lang zitten voor die 3 euro? Daar doe ik als ik er goed voor ga zitten nog geen kwartier over, dus misschien ligt de fout bij jezelf, dan is het altijd handig om de schuld te geven aan anderen. Met de juiste inzet kun je goed verdienen, zou je eens moeten proberen, wedden dat je ziet dat ik gelijk heb.