Reviews van deze auteur

Te summier

Schreeuwende kleuren met een te hoog kermis effect. Er is nauwelijks informatie, er wordt gebruik gemaakt van bekende namen van andere bedrijven zonder dat je kunt controleren of er daadwerkelijk samenwerking met deze bedrijven is.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Je wordt gevraagd de algemene voorwaarden te accepteren...deze staan echter niet op de site!

Aanvulling op vorige review

Na informeren blijkt dat deze site van dezelfde eigenaar is als slimshoppen.com De thuiswerksite is dus niets meer dan een manier om nieuwe leden te werven voor slimshoppen, of dat wel of niet met thuiswerken te maken heeft laat ik aan een ieder over om zelf te concluderen.

Goede werkgever

Wanneer je geen moeite hebt met spannende erotisch getinte gesprekken via de telefoon dan kun je via deze organisatie op een hele leuke manier geld verdienen.

Sterke punten
Goede begeleiding Persoonlijk contact wanneer je vragen hebt Direct inzicht in je verdiensten Wekelijkse uitbetaling

Zwakke punten
Geen

Spaarprogramma kan een leuke bijverdienste zijn

Of de site waarmaakt wat ze beloven heb ik niet kunnen verifieren maar hetgeen er wordt aangeboden is een legale vorm van bijverdienen via bijvoorbeeld het spelen van spelletje's, lezen van reclame berichten. Je spaart online punten die een bepaald geld bedrag vertegenwoordigen, wanneer je een uitbetalingsdrempel bereikt hebt wordt je uitbetaald. Wanneer je je tijd en energie niet verdeelt over veel verschillende sites die hetzelfde aanbieden maar slechts bij een paar get paid sites dan kun je hier een leuk centje bij verdienen.

Sterke punten
Niet bekend

Zwakke punten
Niet bekend

Wel betalen om in te schrijven, geen vacatures

Deze site duikt vaak op in negatieve ervaringen van werkzoekenden naar thuiswerk. Er zijn geen ervaringen bekend van werkzoekenden die werk aangeboden hebben gekregen via Thuiswerk Bank. Wel klachten dat er maandelijks geldbedragen worden afgeschreven nadat men zich heeft ingeschreven.

Sterke punten
Goede marketing, de naam van deze site duikt op diverse plaatsen op in advertenties

Zwakke punten
Site maakt niet waar wat ze beloven Schrijven maandelijks geld af Bieden geen vacatures aan Staan bekend bij het Meldpunt Thuiswerk als onbetrouwbaar

Twijfels

Na inschrijven kom je in een intern systeem terecht dat je de mogelijkheid biedt om geld te verdienen via bijvoorbeeld verkoopleads. Het is echter niet de directe verkoop zoals die gebruikelijk is, eigenlijk wordt je ingezet via een affiliate systeem. De link die gekoppeld is aan aanmelden van nieuwe leden is een affiliate link, wat betekent dat eigenaar van Thuiswerk.com per aanmelding via die link verdient. De vraag is of Thuiswerk.com thuiswerkers uitbetaalt en misschien nog wel meer of je als thuiswerker niet meer of beter kunt verdienen door zelf je aan te melden bij affiliate sites en rechtstreeks te verkopen, zodat je de volledige lead vergoeding verdient en deze niet voor een ander verdient.

Sterke punten
Site oogt duidelijk Overzichtelijk

Zwakke punten
Informatie is vaag en geeft geen juist beeld van wat nu precies de bedoeling is