Reviews van deze auteur

Pas op! Paul, Teun, OttoFa1 zijn dezelfde personen.

Review over Yops

Berichten geschreven door PAUL en OttoFa1 zijn de zelfde mensen!!! Gaan ook schuil onder de namen Lisa, Teun.
Let op zwarte vinkje bij hun naam. Dat betekend SPAM!!!

bij iedere slechte review schrijft deze persoon een positieve review. Dit staat inmiddels al bij deze site gemeld.

Wil je zonder gezeik reviews lezen en of plaatsen en of praten over Yops. Ga naar Riley Parks forum. Deze persoon die onder de naam Paul, of OttoFa1 of Teun of Lisa berichten schrijft is geweerd op dat forum.


Paul heeft ook voor Zubar gewerk, en nu opeens werkzaam bij Yops daar waar hij eerst zubar de grond in trapte nu opeens lof over Yops. pas dus op. Deze persoon plaatst altijd berichten en reviews wanneer er een persoon is die een slechte ervaring heeft met YOPS. Paul of ook wel Teun, Lisa, of OttoFa1 gebruikt altijd verschillende namen om een bericht te plaatsen. Inmiddels staat er bij ieder van zijn berichten een zwart vinkje. Dit houd in dat hij dus een spammer is en niet betrouwbaar is. Graag opletten als je een review leest. Zijn berichten zijn vrijwel ook duidelijk te onderscheiden omdat hij ALIJD reageert wanneer er een negatief review geplaatst word. Paul, Teun, Lisa of nu in dit geval gebruitk hij dus de naam OttoFa1 om zich voor te doen als iemand anders.

Zodra deze persoon weer een post plaats zal ik daar zelf ook op reageren zodat mensen weten dat hetdezelfde persoon is die continue onder andere namen goede reviews plaatst. zodat mensen kunnen zien hoe het er aan toe gaat bij YOPS.


Dus de nieuwere posts - reviews geplaats door PAUL, LISA, TEUN, of OttoFa1 zijn afkomstig van dezelfde persoon.

Zwakke punten
huren mensen in om positieve reviews na iedere slechte review te plaatsen. oftewel ZUBAR stijl.

Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

Review over Yops

Lieve Collega's / Operators.

Wie heeft er vandaag ook geen uitbetaling ontvangen?

Normaal heb ik het bedrag al binnen, nu staat bij mijn factuur wachten op uitbetaling.

Ze kwamen met een verhaal aanzetten dat mijn factuur nog niet uitbetaald was omdat de extra bedragen van FP er niet bij op waren geteld. Wie werkt er ook op FP en wie heeft zijn extra bonus van afgelopen week al wel op zijn factuur staan en uitbetaald gekregen vanmorgen?

Ik krijg hier zo'n nare nasmaak van!

Zeker ook na al die negatieve berichten van operators die ook al afgelopen weken problemen hadden met hun uitbetalingen. Mijn uitbetaal bedrag is te hoog om het maar te laten schieten.

Sterke punten
Voorheen keurige nette betaling. Helaas vandaag geen betaling mogen ontvangen. Baat me zorgen.

Zwakke punten
Vandaag geen betaling ontvangen en kwamen ze met een slap excuus waarom dit niet was.

Ik verwacht vandaag mijn geld nog. het bedrag wat ik moet uitbetaald moet krijgen is een te hoog bedrag om het te laten schieten. Staat het er vandaag niet op.... Dan ga ik toch echt wel aangifte doen.

reacties:

Review: Tofste thuiswerkaanbieder, eerlijk en betrouwbaar

Hi Paul. of ook wel Teun of ook OttoFa1 of Linda etc genoemd. Je hebt een zwarte vinkje bij je post staan schat, dat betekend dat al je reviews als spam word beschouwd aangezien je continue onder andere namen een review schrijft. Ik geef aan met mijn eigen naam dat ik een post plaats Ik heb dus geen andere nickname nodig aangezien ik gewoon hier een account op heb mafkees. Dat wist je niet he Paul-Teun- Lisa- OttoFa1 of hoe je je ook gaat noemen in de toekomst. Iedere keer een andere naam gebruiken om een positief review neer te zetten dat slaat nergens op. Hou gewoon je Nickname aan zoals ik doe. Je IP Adres is aangegeven met een zwarte vinkje mafklapper omdat je dus als SPAM aangeschreven staat op deze site. Dat krijg je dus als je continue reacties plaatst onder een andere naam. Wie staat er nu voor LUL PAUL... OttoFa1 of Lisa of onder welke naam je nu ook een review plaats. Bij iedere post waar dan ook op deze site komt er een zwart vinkje te staan. Dat betekend schat dat ze je reviews- berichten niet serieus moet nemen. Pffff…. mafklapper.


HOU GEWOON JE EIGEN NAAM AAN ALS JE EEN REACTIE PLAATS. WANT JE NAMEN STAPPELEN ZICH OP EN WAT HEEFT HET VOOR ZIN OM EEN ANDERE NAAM TE GEBRUIKEN ALS HET GEWOON TE ACHTER HALEN IS. DAN HOU JE JEZELF TOCH VOOR DE GEK MAN. IEDERE KEER EEN POSITIEVE REACTIE PLAATSEN MET EEN ANDERE NAAM PAul- teun of lisa of OttoFa1. SLAAT GEWOON NERGENS OP. JE IP ADRES IS GEMELD EN WORD KENBAAR GEMAAKT VOOR ANDERE GEBRUIKERS DOOR EEN ZWART VINKJE. ZODAT MENSEN WETEN DAT ZE BERICHTEN VAN SPAMMERS ZOALS JIJ PAUL NIET MOETEN GELOVEN. WANT WAAROM ZOU JE IEDERE KEER EEN ANDERE NAAM GEBRUIKEN ALS YOPS EEN FIJN BEDRIJF IS. DAN KUN JE DAT TOCH GEWOON BLIJVEN VERMELDEN ONDER JE EIGEN NAAM. HET FEIT DAT JE IEDERE KEER EEN ANDERE NAAM GEBRUIKT ZEGT DUS AL GENOEG. TRAP NIET IN REVIEWS VAN MENSEN ZOALS PAIL DIE OF OttoFa1 OF TEUN. WANT NA IEDERE SLECHTE REVIEW WORD ER EEN POSITIEVE RECVIEW GEPLAATS. DAT WAS IN DE TIJD VAN ZUBAR OOK AL ZO. NU VALT HET WEL ERG OP AANEGZIEN JE GEWOON KAN ZIEN WIE ER BETROUWBAAR IS OF NIET. MENSEN MET EEN ZWAARTE VINKJE BIJ HUN NAAM DUID AAN DAT HET MENSEN ZIJN DIE MET MEERDERE VERSCHILLENDE NAMEN REVIES PLAATSEN . DUS HET VINKJE GEEFT AAN HUN NIET SERIEUS TE NEMEN.

GR. RIANNE

Review: niet reageren op mijn berichten!

Berichten geschreven door PAUL en OttoFa1 zijn de zelfde mensen!!! Gaan ook schuil onder de namen Lisa, Teun.
Let op zwarte vinkje bij hun naam. Dat betekend SPAM!!!

bij iedere slechte review schrijft deze persoon een positieve review onder een andere naan. Dit staat inmiddels al bij deze site gemeld.

Wil je zonder gezeik reviews lezen en of plaatsen en of praten over Yops. Ga naar Riley Parks forum. Deze persoon die onder de naam Paul, of OttoFa1 of Teun of Lisa berichten schrijft is geweerd op dat forum.

Lees meer reviews over onder andere Yops op die site.

Review: Na 2 spelfouten dreigen met account te sluiten en bakken kritiek

OttoFa1 of ook wel PAUL of Teun- Lisa genoemd. Ik heb geen andere nicknames nodig zoals je kan zien. Ik duidt mijn berichten altijd aan met mijn naam. Daarin tegen Paul neem jij tig nicknames aan. Je IP adres is inmiddels gemeld. je hebt een zwart vinkje bij je naam gekregen dus iedere keer als jij een review of post plaats word dan met een zwart vinkje aan gegeven. Zoals bekend is zijn berichten met een zwart vinkje als spam aangegeven en worden aangeven dat het gaat om dezelfde mensen die onder andere namen reviews plaatsen. Zoals jij dus.

MENSEN die langer bekend zijn met Zubar en Yops herkennen dit. Na iedere negatieve review is er een idioot die voor yops een positieve review plaatst. Jij dus Paul. Teun. Lisa. of in dit geval nu weer OttoFa1 . WORD JIJ NIET EEN BEETJE MOE VAN JEZELF.... ?

op het forum van Riley parks sta ik ook gewoon bekend als Rianne. waarom zou ik me hier dan anders voor gaan doen. Nee, ik plaats gewoon zoals altijd met mijn naam Rianne. Ik heb geen tig nicknames nodig.

Oh en heb je het nog niet gehoord? DE FAKE DATINMG SITES WORDEN WEER ONDER DE LOEP GENOEMEN. DANKZIJ AAANGIFTES VAN MANNEN.

Het boek van Riley Parks heeft nu al veel te weeg gebracht.

Mannen weten dankzij haar hulpboek dat ze niet moeten reageren op nep sites waar ze credits voor moeten kopen. De regering heeft aangeven het weer te onderzoeken. boetes voor fake datingsites bedragen inmiddels 50.000 euro. Ben benieuwd hoe lang jij nog werk hebt PAUL!