Spaarprogramma's

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Euroclix

Euroclix

EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera.

EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf we
Lees verder »

Bezoek Euroclix

2

Reviews en Ervaringen over Qassa

Qassa

Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.
Lees verder »

Bezoek Qassa

3

Reviews en Ervaringen over SurfRace

SurfRace

Surfrace.nl is met 65.000 leden één van de grootste spaarprogramma's van Nederland en al sinds 2002 actief.

Je kunt bij Surfrace waves (spaarpunten) verdienen door mailtjes te lezen, quizvragen te beantwoorden, online te shoppen en meer.

Meld je nu aan voor SurfRace en ontvang gratis een nationale bladenbon!
Lees verder »

Bezoek SurfRace

4

Reviews en Ervaringen over MailCollect

MailCollect

Spaarprogramma

MailCollect is het online spaarprogramma. Elke dag ontvang je interessante aanbiedingen per e-mail. MailCollect betaalt jou voor het lezen van deze e-mails. Wanneer je via MailCollect een aankoop doet ontvang je ook nog eens een deel van het aankoopbedrag terug.

Op welke manier kan ik geld verdienen met MailCollect?

Ontvang geld d.m.v. het klikken op e-mails
Ga in op een aanbieding en ontvang hiervoor een vergoeding
Ontvang een deel van je aankoopbedrag terug bij aankopen via de webwinkels
Doe mee met enquêtes en verdien geld
Lees verder »

Bezoek MailCollect

5

Reviews en Ervaringen over iPay

iPay

iPay.nl is een van de grootste cashback sites van Nederland waar gebruikers korting krijgen op online gedane aankopen. Daarnaast kan men ook nog op diverse manieren iCoins sparen. Deze site is onderdeel van de online mediabedrijf Orange Buddies Media.

Gebruikers van deze site krijgen heel op een heel eenvoudige manier extra kortingen bij het online shoppen. Er zijn meer dan 3257 webshops aangesloten bij iPay en op basis daarvan kunnen gebruikers diverse kortingen krijgen hij het kopen van bijvoorbeeld kleding, schoeisel, meubels, elektronica en vliegtickets. Daarnaast hebben gebruikers ook
Lees verder »

Bezoek iPay

6

Reviews en Ervaringen over Cash4Ladies

Cash4Ladies

Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor vrouwen!

Vrouwen in Nederland, ben jij nog geen lid? Meld je dan gratis aan bij Cash4Ladies en begin direct met sparen. Je wordt, indien gewenst, dagelijks op de hoogte gehouden van de leukste aanbiedingen en krijgt betaald voor het lezen van e-mails. Wij betalen al uit wanneer je € 10,- saldo hebt!
Lees verder »

Bezoek Cash4Ladies

7

Reviews en Ervaringen over Gekkengoud

Gekkengoud

Spaar geld, met e-mails lezen, meedoen aan onderzoeken, prijsvragen en meer
Laat het bedrag bij 10 euro naar je bankrekening over maken! Meld je gratis aan bij Gekkengoud en ontvang direct 1 euro cadeau!
Lees verder »

Bezoek Gekkengoud

8

Reviews en Ervaringen over LadyMail

LadyMail

Gratis geld verdienen met internet én profiteren van prachtige aanbiedingen! Ladymail maakt het leven een stuk goedkoper! Ervaar het zelf, volledig gratis!

LadyMail brengt je op de hoogte van bijzonder interessante aanbiedingen en (nieuwe) acties per e-mail. In ruil daarvoor geeft LadyMail jou een royale vergoeding (tot 50 Lady's) die nog meer kan oplopen als je besluit te profiteren van de aanbieding! Dubbel voordeel! Maar dat is nog niet alles ...

Neem je actief deel aan Ladymail, dan verdien je ook meer! Dit door middel van een automatisch sterrensysteem.
Lees verder »

Bezoek LadyMail

9

Reviews en Ervaringen over JouwClix

JouwClix

U kunt zich gratis aanmelden bij Jouwclix en meteen beginnen met geld verdienen.

Registreren en lid worden is helemaal gratis en wordt nog beloont met een start bonus van €1,50 !
Lees verder »

Bezoek JouwClix

10

Reviews en Ervaringen over MyClics

MyClics

Shop bij meer dan 500 webshops en verdien Clics
Lees verder »

Bezoek MyClics

11

Reviews en Ervaringen over KlikDeal

KlikDeal

KlikDeal
Lees verder »

Bezoek KlikDeal

12

Reviews en Ervaringen over GoudScout

GoudScout

GoudScout.nl
Lidmaatschap bij dit programma is geheel GRATIS!

Word betaald om onze adverteerders sites te bezoeken.
Je kiest je favoriete onderwerpen en wij doen de rest.
Je hebt de mogelijkheid om betaalde emails in je emailaccount te ontvangen of je kunt er voor kiezen je mail te ontvangen in je persoonlijke inbox.
Lees verder »

Bezoek GoudScout

13

Reviews en Ervaringen over DutchEuro

DutchEuro

Wij fungeren als tussenschakel, waarin wij onze leden in contact brengen met producten van klanten. Wanneer je als lid zo'n reclameboodschap leest, krijg je een vergoeding. Makkelijk en 100% betrouwbaar!
Lees verder »

Bezoek DutchEuro

14

Reviews en Ervaringen over Mailjonair

Mailjonair

Mailjonair is de manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van emails, het meedoen aan snel geld acties en het aanbrengen van leden!

Je maakt hier gratis vanuit huis een account aan en verdient hiermee meteen 1 euro! Daarna kun je beginnen met geld bijverdienen door bijvoorbeeld mee te doen aan "Direct gratis verdienen" en het bestellen van ""Eten en Drinken. Wij sturen elke dag enkele e-mails met daarin leuke aanbiedingen, nieuwe enquetes en andere mogelijkheden om snel geld te verdienen.
Lees verder »

Bezoek Mailjonair

15

Reviews en Ervaringen over Zin In Geld

Zin In Geld

ZinnGeld.nl heeft zich vanaf 2002 weten op te werken als een van de meest toonaangevende spaarprogramma's van Nederland en Belgie. Gebruikers hebben op deze site de mogelijkheid om gratis op verschillende manieren online geld te verdienen. Daarnaast krijgen zij ook kortingen op een groot aantal interessante producten van aanbieders. Een ieder vanaf 16 jaar en woonachtig in Nederland en of Belgie mag zich gratis aanmelden op deze site om een zakcentje te kunnen verdienen. Ongeveer drie keer per dag ontvangen gebruikers een e- mail. Hierop kan men onder andere klikken en doorlezen om in aanmerki
Lees verder »

Bezoek Zin In Geld

16

Reviews en Ervaringen over DoublePoints

DoublePoints

Bij Doublepoints kunt u punten verdienen met het bezoeken van websites, het deelnemen aan enquêtes, het aanvragen van informatie en het doen van aankopen bij uw vertrouwde internetwinkels. Gespaarde punten kunt u inwisselen voor waardevolle cadeaus.
Lees verder »

Bezoek DoublePoints

17

Reviews en Ervaringen over NuCash

NuCash

NuCash.nl is een online spaarprogramma waarbij leden na inschrijving geld kunnen verdienen via het internet. Zo ontvangen ze dagelijks e-mails met leuke aanbiedingen en advertenties waarvoor ze een vergoeding ontvangen als ze deze gelezen hebben. Verder valt er geld te verdienen met bijvoorbeeld het invullen van enquetes, het aanbrengen van nieuwe leden en door op banners te klikken.

Meld je dus nu aan op voor NuCash!
Lees verder »

Bezoek NuCash

18

Reviews en Ervaringen over Betaalde Mails

Betaalde Mails

BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee deelnemers geld kunnen verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan acties/campagnes en online shoppen.
Lees verder »

Bezoek Betaalde Mails

19

Reviews en Ervaringen over Jiggy

Jiggy

Jiggy behoort tot een van de leukste online spaarprogramma's van Nederland. Geinteresseerden kunnen een gratis account aanmaken en hiermee flink wat Jiggies sparen. Bij het aanmaken van een account, ontvangt de nieuwe gebruiker 1500 Jiggies als welkomstcadeau. De 1500 Jiggies hebben een waarde van 1 euro. Gebruikers die 17.250 Jiggies (11,50 euro) of meer hebben gespaard, kunnen deze laten uitbetalen. De bedragen worden rond de 25ste van elke maand overgemaakt naar de opgegeven bankrekening.

Gebruikers kunnen Jiggies sparen door online aankopen te doen. Er zijn namelijk 1900 webwinkels aan
Lees verder »

Bezoek Jiggy

20

Reviews en Ervaringen over GeldRace

GeldRace

Geldrace behoort tot een van de oudste en meest betrouwbare internet spaarprogramma's van Nederland, die warm aan te bevelen is. Geinteresseerden die zich op deze site aanmelden krijgen direct na de eerste aanmelding een welkomstbonus van 1,25 euro. Gebruikers krijgen dagelijks meerdere cashmails van deze site. Dit is daarom ook een van de beste manieren om online geld te sparen en te verdienen. Het enige wat gebruikers moeten doen, is het lezen van de e- mails welke opgestuurd worden naar hen. De waarde van elke mail is ongeveer 0.5 euro cent. Ook de banners op de site hebben een waarde van 0
Lees verder »

Bezoek GeldRace

21

Reviews en Ervaringen over CrazyMails.nl

CrazyMails.nl

CrazyMails.nl is een online spaarprogramma waar leden geld kunnen verdienen met het bezoeken van websites, online shopping en vele andere dingen.
Lees verder »

Bezoek CrazyMails.nl

22

Reviews en Ervaringen over iCentje

iCentje

iCentje is een nieuw online spaarprogramma voor jong en oud!
Wanneer u zich aanmeldt als lid bij iCentje kunt u op verschillende manieren
geld en/of punten verdienen.
U kunt bijvoorbeeld betaalde e-mails lezen, meedoen aan allerlei leuke acties,
enquêtes invullen, klikken op banners en tekstlinks, facebook pagina's liken,
en in de toekomst wellicht nog veel meer leuke verdienmogelijkheden!
Lees verder »

Bezoek iCentje

23

Reviews en Ervaringen over Centenland

Centenland

CentenLand.nl - Online geld verdienen met uw email.

U kunt bij ons geld verdienen op verschillende leuke manieren zoals bijvoorbeeld het lezen van interessante e-mails en het aanbrengen van nieuwe leden.
Lees verder »

Bezoek Centenland

24

Reviews en Ervaringen over ExtraEuro

ExtraEuro

ExtraEuro is de manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van emails, het bekijken van advertenties en nog veel meer!

Je maakt hier gratis vanuit huis een account aan en verdient hiermee meteen 1 euro! Daarna kun je beginnen met geld bijverdienen door bijvoorbeeld mee te doen aan Gratis & Diverse en Enquetes & Prijsvragen. Wij sturen elke dag enkele e-mails met daarin leuke aanbiedingen, nieuwe enquetes en andere mogelijkheden om snel geld te verdienen.
Lees verder »

Bezoek ExtraEuro

25

Reviews en Ervaringen over Daludida

Daludida

Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor Nederlandse en Belgische leden
Lees verder »

Bezoek Daludida