Spaarprogramma's

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Euroclix

Euroclix

EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera.

EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf we
Lees verder »

Bezoek Euroclix

2

Reviews en Ervaringen over ZinnGeld

ZinnGeld

ZinnGeld.nl heeft zich vanaf 2002 weten op te werken als een van de meest toonaangevende spaarprogramma's van Nederland en Belgie. Gebruikers hebben op deze site de mogelijkheid om gratis op verschillende manieren online geld te verdienen. Daarnaast krijgen zij ook kortingen op een groot aantal interessante producten van aanbieders. Een ieder vanaf 16 jaar en woonachtig in Nederland en of Belgie mag zich gratis aanmelden op deze site om een zakcentje te kunnen verdienen. Ongeveer drie keer per dag ontvangen gebruikers een e- mail. Hierop kan men onder andere klikken en doorlezen om in aanmerki
Lees verder »

Bezoek ZinnGeld

3

Reviews en Ervaringen over Qassa

Qassa

Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.
Lees verder »

Bezoek Qassa

4

Reviews en Ervaringen over SurfRace

SurfRace

Surfrace.nl is met 65.000 leden één van de grootste spaarprogramma's van Nederland en al sinds 2002 actief.

Je kunt bij Surfrace waves (spaarpunten) verdienen door mailtjes te lezen, quizvragen te beantwoorden, online te shoppen en meer.

Meld je nu aan voor SurfRace en ontvang gratis een nationale bladenbon!
Lees verder »

Bezoek SurfRace

5

Reviews en Ervaringen over Gekkengoud

Gekkengoud

Spaar geld, met e-mails lezen, meedoen aan onderzoeken, prijsvragen en meer
Laat het bedrag bij 10 euro naar je bankrekening over maken! Meld je gratis aan bij Gekkengoud en ontvang direct 1 euro cadeau!
Lees verder »

Bezoek Gekkengoud

6

Reviews en Ervaringen over MyClics

MyClics

Shop bij meer dan 500 webshops en verdien Clics
Lees verder »

Bezoek MyClics

7

Reviews en Ervaringen over JouwClix

JouwClix

U kunt zich gratis aanmelden bij Jouwclix en meteen beginnen met geld verdienen.

Registreren en lid worden is helemaal gratis en wordt nog beloont met een start bonus van €1,50 !
Lees verder »

Bezoek JouwClix

8

Reviews en Ervaringen over iPay

iPay

iPay.nl is een van de grootste cashback sites van Nederland waar gebruikers korting krijgen op online gedane aankopen. Daarnaast kan men ook nog op diverse manieren iCoins sparen. Deze site is onderdeel van de online mediabedrijf Orange Buddies Media.

Gebruikers van deze site krijgen heel op een heel eenvoudige manier extra kortingen bij het online shoppen. Er zijn meer dan 3257 webshops aangesloten bij iPay en op basis daarvan kunnen gebruikers diverse kortingen krijgen hij het kopen van bijvoorbeeld kleding, schoeisel, meubels, elektronica en vliegtickets. Daarnaast hebben gebruikers ook
Lees verder »

Bezoek iPay

9

Reviews en Ervaringen over KlikDeal

KlikDeal

KlikDeal
Lees verder »

Bezoek KlikDeal

10

Reviews en Ervaringen over GoudScout

GoudScout

GoudScout.nl
Lidmaatschap bij dit programma is geheel GRATIS!

Word betaald om onze adverteerders sites te bezoeken.
Je kiest je favoriete onderwerpen en wij doen de rest.
Je hebt de mogelijkheid om betaalde emails in je emailaccount te ontvangen of je kunt er voor kiezen je mail te ontvangen in je persoonlijke inbox.
Lees verder »

Bezoek GoudScout

11

Reviews en Ervaringen over Mailjonair

Mailjonair

Mailjonair is de manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van emails, het meedoen aan snel geld acties en het aanbrengen van leden!

Je maakt hier gratis vanuit huis een account aan en verdient hiermee meteen 1 euro! Daarna kun je beginnen met geld bijverdienen door bijvoorbeeld mee te doen aan "Direct gratis verdienen" en het bestellen van ""Eten en Drinken. Wij sturen elke dag enkele e-mails met daarin leuke aanbiedingen, nieuwe enquetes en andere mogelijkheden om snel geld te verdienen.
Lees verder »

Bezoek Mailjonair

12

Reviews en Ervaringen over LadyMail

LadyMail

Gratis geld verdienen met internet én profiteren van prachtige aanbiedingen! Ladymail maakt het leven een stuk goedkoper! Ervaar het zelf, volledig gratis!

LadyMail brengt je op de hoogte van bijzonder interessante aanbiedingen en (nieuwe) acties per e-mail. In ruil daarvoor geeft LadyMail jou een royale vergoeding (tot 50 Lady's) die nog meer kan oplopen als je besluit te profiteren van de aanbieding! Dubbel voordeel! Maar dat is nog niet alles ...

Neem je actief deel aan Ladymail, dan verdien je ook meer! Dit door middel van een automatisch sterrensysteem.
Lees verder »

Bezoek LadyMail

13

Reviews en Ervaringen over Cash4Ladies

Cash4Ladies

Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor vrouwen!

Vrouwen in Nederland, ben jij nog geen lid? Meld je dan gratis aan bij Cash4Ladies en begin direct met sparen. Je wordt, indien gewenst, dagelijks op de hoogte gehouden van de leukste aanbiedingen en krijgt betaald voor het lezen van e-mails. Wij betalen al uit wanneer je € 10,- saldo hebt!
Lees verder »

Bezoek Cash4Ladies

14

Reviews en Ervaringen over NuCash

NuCash

NuCash.nl is een online spaarprogramma waarbij leden na inschrijving geld kunnen verdienen via het internet. Zo ontvangen ze dagelijks e-mails met leuke aanbiedingen en advertenties waarvoor ze een vergoeding ontvangen als ze deze gelezen hebben. Verder valt er geld te verdienen met bijvoorbeeld het invullen van enquetes, het aanbrengen van nieuwe leden en door op banners te klikken.

Meld je dus nu aan op voor NuCash!
Lees verder »

Bezoek NuCash

15

Reviews en Ervaringen over Jiggy

Jiggy

Jiggy behoort tot een van de leukste online spaarprogramma's van Nederland. Geinteresseerden kunnen een gratis account aanmaken en hiermee flink wat Jiggies sparen. Bij het aanmaken van een account, ontvangt de nieuwe gebruiker 1500 Jiggies als welkomstcadeau. De 1500 Jiggies hebben een waarde van 1 euro. Gebruikers die 17.250 Jiggies (11,50 euro) of meer hebben gespaard, kunnen deze laten uitbetalen. De bedragen worden rond de 25ste van elke maand overgemaakt naar de opgegeven bankrekening.

Gebruikers kunnen Jiggies sparen door online aankopen te doen. Er zijn namelijk 1900 webwinkels aan
Lees verder »

Bezoek Jiggy

16

Reviews en Ervaringen over GeldRace

GeldRace

Geldrace behoort tot een van de oudste en meest betrouwbare internet spaarprogramma's van Nederland, die warm aan te bevelen is. Geinteresseerden die zich op deze site aanmelden krijgen direct na de eerste aanmelding een welkomstbonus van 1,25 euro. Gebruikers krijgen dagelijks meerdere cashmails van deze site. Dit is daarom ook een van de beste manieren om online geld te sparen en te verdienen. Het enige wat gebruikers moeten doen, is het lezen van de e- mails welke opgestuurd worden naar hen. De waarde van elke mail is ongeveer 0.5 euro cent. Ook de banners op de site hebben een waarde van 0
Lees verder »

Bezoek GeldRace

17

Reviews en Ervaringen over CrazyMails.nl

CrazyMails.nl

CrazyMails.nl is een online spaarprogramma waar leden geld kunnen verdienen met het bezoeken van websites, online shopping en vele andere dingen.
Lees verder »

Bezoek CrazyMails.nl

18

Reviews en Ervaringen over SpaarActief

SpaarActief

SpaarActief.nl | Geld Verdienen en Korting bij 500 Online Shops!

Start vandaag: Online Geld Verdienen met € 1,00 Welkomstbonus voor iedereen! Gratis en 100% veilig!
Lees verder »

Bezoek SpaarActief

19

Reviews en Ervaringen over DoublePoints

DoublePoints

Bij Doublepoints kunt u punten verdienen met het bezoeken van websites, het deelnemen aan enquêtes, het aanvragen van informatie en het doen van aankopen bij uw vertrouwde internetwinkels. Gespaarde punten kunt u inwisselen voor waardevolle cadeaus.
Lees verder »

Bezoek DoublePoints

20

Reviews en Ervaringen over Betaalde Mails

Betaalde Mails

BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee deelnemers geld kunnen verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan acties/campagnes en online shoppen.
Lees verder »

Bezoek Betaalde Mails

21

Reviews en Ervaringen over iCentje

iCentje

iCentje is een nieuw online spaarprogramma voor jong en oud!
Wanneer u zich aanmeldt als lid bij iCentje kunt u op verschillende manieren
geld en/of punten verdienen.
U kunt bijvoorbeeld betaalde e-mails lezen, meedoen aan allerlei leuke acties,
enquêtes invullen, klikken op banners en tekstlinks, facebook pagina's liken,
en in de toekomst wellicht nog veel meer leuke verdienmogelijkheden!
Lees verder »

Bezoek iCentje

22

Reviews en Ervaringen over Centenland

Centenland

CentenLand.nl - Online geld verdienen met uw email.

U kunt bij ons geld verdienen op verschillende leuke manieren zoals bijvoorbeeld het lezen van interessante e-mails en het aanbrengen van nieuwe leden.
Lees verder »

Bezoek Centenland

23

Reviews en Ervaringen over ExtraEuro

ExtraEuro

ExtraEuro is de manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van emails, het bekijken van advertenties en nog veel meer!

Je maakt hier gratis vanuit huis een account aan en verdient hiermee meteen 1 euro! Daarna kun je beginnen met geld bijverdienen door bijvoorbeeld mee te doen aan Gratis & Diverse en Enquetes & Prijsvragen. Wij sturen elke dag enkele e-mails met daarin leuke aanbiedingen, nieuwe enquetes en andere mogelijkheden om snel geld te verdienen.
Lees verder »

Bezoek ExtraEuro

24

Reviews en Ervaringen over DutchEuro

DutchEuro

Wij fungeren als tussenschakel, waarin wij onze leden in contact brengen met producten van klanten. Wanneer je als lid zo'n reclameboodschap leest, krijg je een vergoeding. Makkelijk en 100% betrouwbaar!
Lees verder »

Bezoek DutchEuro

25

Reviews en Ervaringen over Daludida

Daludida

Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor Nederlandse en Belgische leden
Lees verder »

Bezoek Daludida

Spaarprogramma's artikelen

 • 27 februari 2017 Is het echt zo makkelijk om met Jiggy online geld te verdienen?

  Jiggy behoort tot een van de vele online spaarprogramma’s. Veel personen vragen zich af of het echt mogelijk is om met Jiggy online geld te verdienen. Jiggy behoort namelijk tot het leukste online spaarprogramma van Nederland. Geinteresseerden kunnen daarbij ook geheel gratis Lees verder

 • 27 februari 2017 Voor- en nadelen van NuCash

  Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft binnen kort tijd veel bekendheid weten te werven. Het aantal leden neemt dagelijks toe, de verdienst Lees verder

 • 27 februari 2017 Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

  Een ieder wilt wel eens zonder al te veel moeite geld verdienen. Extra geld komt namelijk altijd goed van pas. Studenten, mensen die werkloos zijn, tieners of ouders kunnen altijd een extraatje gebruiken. Het verdienen van extra geld kan tegenwoordig bij Opinieland. Door mee te doen Lees verder

 • 26 februari 2017 Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

  Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook zelf een bijdrage doen. T Lees verder

 • 26 februari 2017 Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

  Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvo Lees verder

 • 26 februari 2017 Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

  Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen Lees verder

 • 26 februari 2017 Is het echt mogelijk om geld te verdienen met Euroclix?

   

  Veel mensen vragen zich af of het echt mogelijk is om geld te verdienen met Euroclix. Anderen vragen zich ook af hoeveel ze kunnen verdienen met zo een spaarprogramma. Met Euroclix kunnen leden op verschillende manieren ‘clix’ verdienen. Dit kan door het Lees verder

 • 16 februari 2017 Geld verdienen bij EuroClix

  Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedrijf EuroClix. Daarnaast geven w Lees verder