• Wanneer je geen moeite hebt met spannende erotisch getinte gesprekken via de telefoon dan kun je via deze organisatie op een hele leuke manier geld verdienen.

    Sterke punten
    Goede begeleiding
    Persoonlijk contact wanneer je vragen hebt
    Direct inzicht in je verdiensten
    Wekelijkse uitbetaling

    Zwakke punten
    Geen

    Door Karen op 22 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Of de site waarmaakt wat ze beloven heb ik niet kunnen verifieren maar hetgeen er wordt aangeboden is een legale vorm van bijverdienen via bijvoorbeeld het spelen van spelletje's, lezen van reclame berichten. Je spaart online punten die een bepaald geld bedrag vertegenwoordigen, wanneer je een uitbetalingsdrempel bereikt hebt wordt je uitbetaald.

    Wanneer je je tijd en energie niet verdeelt over veel verschillende sites die hetzelfde aanbieden maar slechts bij een paar get paid sites dan kun je hier een leuk centje bij verdienen.

    Sterke punten
    Niet bekend

    Zwakke punten
    Niet bekend

    Door Karen op 22 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site duikt vaak op in negatieve ervaringen van werkzoekenden naar thuiswerk. Er zijn geen ervaringen bekend van werkzoekenden die werk aangeboden hebben gekregen via Thuiswerk Bank. Wel klachten dat er maandelijks geldbedragen worden afgeschreven nadat men zich heeft ingeschreven.

    Sterke punten
    Goede marketing, de naam van deze site duikt op diverse plaatsen op in advertenties

    Zwakke punten
    Site maakt niet waar wat ze beloven
    Schrijven maandelijks geld af
    Bieden geen vacatures aan
    Staan bekend bij het Meldpunt Thuiswerk als onbetrouwbaar

    Door Karen op 22 april 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na inschrijven kom je in een intern systeem terecht dat je de mogelijkheid biedt om geld te verdienen via bijvoorbeeld verkoopleads. Het is echter niet de directe verkoop zoals die gebruikelijk is, eigenlijk wordt je ingezet via een affiliate systeem. De link die gekoppeld is aan aanmelden van nieuwe leden is een affiliate link, wat betekent dat eigenaar van Thuiswerk.com per aanmelding via die link verdient.
    De vraag is of Thuiswerk.com thuiswerkers uitbetaalt en misschien nog wel meer of je als thuiswerker niet meer of beter kunt verdienen door zelf je aan te melden bij affiliate sites en rechtstreeks te verkopen, zodat je de volledige lead vergoeding verdient en deze niet voor een ander verdient.

    Sterke punten
    Site oogt duidelijk
    Overzichtelijk

    Zwakke punten
    Informatie is vaag en geeft geen juist beeld van wat nu precies de bedoeling is

    Door Karen op 22 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Inderdaad heel erg irritant dat we op dit moment niets kunnen bestellen wegens een technisch probleem ofzo waarvan op de site staat dat het 9 april opgelost is, wat allang verstreken is. Nu heb ik zondag 18 april deze e-mail ontvangen van Doublepoints:

    Beste Shauni, Allereerst bedankt voor uw bericht. We waarderen uwdeelname aan ons internet spaarprogramma. De programmeur is bezig geweest met het oplossen vanhet technische probleem. Helaas is hij op dit momentbeperkt beschikbaar. Afgelopen vrijdag hebben we hardgewerkt aan het oplossen van het probleem. Dit ronden we dinsdag af. We hopen en verwachten datvanaf deze dag er weer cadeaus besteld kunnen worden. Met vriendelijke groet, Doublepoints Let op: laat het onderwerp van dit bericht, wanneer uper e-mail reageert, ongewijzigd!





    Nu is het inmiddels al weer bijna vrijdag en er is nog niets veranderd helaas..
    Ik hoop echt dat er binnenkort weer besteld kan worden want ik heb nu al een tijdje genoeg punten om te bestellen, wat ik nu graag wil uitvoeren aangezien het ontvangen blijkbaar ook erg lang duurt. Duurt veel te lang allemaal.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    wachten.. wachten.. wachten..

    Door Shanna op 22 april 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 010-4147805 dit is het telefoonnummer waar je rechtstreeks martijn kan bellen die beheer het.....

    Door karina op 19 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ja ik heb mijn p;unten bijgeschreven gekregen. 121 punten waar ik recht op had. Ze staan er bij, dus eindelijk eens iets goed. |Hopen dat ze op deze voet verder gaan en eerlijk blijven.

    Sterke punten
    komt misschien nog wel

    Zwakke punten
    in mijn ogen nog hetzelfde moet afwachten of het zo blijft

    Door Wilma Homan op 19 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb de afgelopen jaren regelmatig meegedaan met acties van Doublepoints. Steeds tot grote tevredenheid en ook de nodige Iris Cheques van ze ontvangen. Op klachten werd tot en met september 2009 ook steeds gereageerd. Redelijk opgelost werden mijn klachten tot voor de zomervakantie van 2009. De laatste keer in oktober heb ik nog een keer een reactie gehad ten aanzien van de afschaffing van het verdubbelen van de punten gedurende de maand. In mijn ogen had ik nog recht op een verdubbeling maar de reactie was dat dit al was afgeschaft..
    Daar was dan in ieder geval slecht over gecommuniceerd. Omdat men mij mijn dubbele punten niet wilde toekennen, ook naar herhaald aandringen, heb ik mijn lidmaatschap opgezegd en aangegeven NOOIT meer benaderd te willen worden door deze inmiddels onbetrouwbaar geworden organisatie.

    Jammer, het was zo leuk in het begin....

    Sterke punten
    Was de verdubbeling van je punten waardoor je snel kon sparen. Maar dat is er niet meer bij....

    Zwakke punten
    Niet nakomen van afspraken en gedurende de rit de spelregels veranderen zonder goede communicatie. Verder niet meer afhandelen van klachten en onredelijkheid van de reacties op klachten.

    Door Tony op 19 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • volgens mij is euroclix niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn. Enkel het is nu wel heel vreemd, dat ze al dagen met een update van hun website bezig zijn. Ik heb een rare smaak, en ik hoop dat de personen die hier achter zitten, ons allemaal een antwoord schuldig zijn

    Door GTI op 18 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • zo hun nu omgaan met het bijwerken zgn, denk ik dat we allemaal kunnen fluiten, naar wat ze hebben beloofd, hoop dat er van hun een reaktie komt.

    Door GTI op 18 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb vorige week 1 tientje uitbetaald gekregen de rest werd geanuuleerd
    ik had voor 100 euro aan punten staan

    verders werken ze de klachten niet af
    de rest van uitbetaling wordt geannuleerd
    beetje raar allemaal
    nu kan ik niets bestellen wegens techinsche problemen en volgens site vermelding zouden we 9 april weer kunnen bestellen.het is nu 17 april en site werkt nog niet
    mails worden niet beantwoord
    ik sta erop om mijn 100 euro uitgekeerd te krijgen

    Door karin op 17 april 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is mijn laatste contact geweest. Het spreekt volgens mij voor zichzelf.


    Bericht van: Doublepoints
    2010-04-11 23:44:59 Hoeveel punten mis je nu volgens jouw administratie?
    Bericht van: Wilma
    2010-04-15 11:04:51 Hallo,

    Hoe kan dit afgehandeld zijn? Je vraagt me om hoeveel punten het gaat en dan is het afgehandeld? Vreemde zaak. Nopgmaals 121 punten en niet afgehandeld.

    Sterke punten
    zijn die er nog?

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door Wilma Homan op 15 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wordt het niet eens tijd om onze krachten te bundelen in plaats van afwachten...........
    Doublepoints moet flink aangepakt worden, ik wil hierin het voortouw wel nemen, ik heb het adres en telefoonnummer van ze weten te achterhalen.
    Helaas woon ik niet in de buurt van Rotterdam, anders ging ik er in eigen persoon naar toe.
    Stuur jouw emailadres naar [email protected], hoe meer hoe beter, ondertussen zal ik bedenken hoe we dit moeten gaan aanpakken.
    Suggesties zijn van harte welkom!


    Door Bernadette op 14 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles wat je besteld, wordt geannuleerd met als gevolg dat je niks krijgt en je punten weg zijn. Door cadeutjes te bestellen heb ik al meer dan 30.000 punten verloren.

    Er zijn vaak technische problemen in het systeem, helaas duurt deze paar weken (hopelijk niet maanden).

    Als je een bestelling wilt doen krijg je dit:
    "Wegens technische problemen is het momenteel niet mogelijk om een cadeau te bestellen. Onze technici doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Vrijdag 9 april kunt u weer cadeaus bestellen in onze shop."
    Het is al 14 april en nog steeds kan ik niks bestellen, terwijl ik al 27712 punten gespaard heb. Ik vraag me af of het nog zin heeft om bestellingen te doen, want je krijgt toch niks.

    Sterke punten
    Als je een vraag stelt dan kunnen ze heel goede smoezen bedenken.

    Zwakke punten
    De belooftes worden niet nagekomen.
    Je ontvangt niet wat je bestelt.
    Tecnhische problemen in het systeem duren veel te lang, daardoor kun je ook niks bestellen.

    Door silvia op 14 april 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Jazeker heb jij daar recht op dus doorblijen aanvragen en desnoods aangifte doen. We zijn op deze site om te verdienen dat weten ze en als je dan al zo veel hebt gespaard kunnen ze er niet onderuit.
    Jammer is het dat ze zo reageren want ze maken zichzelf op deze manier kapot.
    Ga door!

    Sterke punten
    worden steeds minder

    Zwakke punten
    ze komen soms toch met een uitbetaling ?!?

    Door Wilma Homan op 4 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 30 maart voor ? 140,- ja echt, ? 140,- bonnen aangevraagd en nu staat er bij mijn kadobonnen aanvragen GEANNULEERD........
    Ik heb niets geannuleerd, ik heb mijn punten niet teruggekregen en heb op mijn mail ook nog steeds niets gehoord.
    We praten hier wel over ? 140,- die ik heb gespaard.
    IK HEB ER RECHT OP dacht ik zo.

    Door anita op 4 april 2010 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Datum Bericht
    Bericht van: Wilma
    2010-01-13 09:15:11 Opnieuw:Bericht van: Wilma
    2009-12-18 14:44:36 Ik heb de afgelopen tijd meegedaan aan verschillende acties: op 21/10 spelcomputer voor 32 punten; 21/10 schoenenenquete voor 38 punten; 24/10 songnoteboek voor 15 punten; 28/10 hoe cool blijf je voor 17 punten en op 2/11 consumentenwijzer voor 19 punten. Hert is nu inmiddels 18 december en volgens mij kunnen deze punten allang gecontroleerd en bijgeschreven worden. Graag hierop reactie van jullie kant en het liefst verwerking van punten.
    Groeten Wilma Homan
    Bericht van: Doublepoints
    2009-12-20 11:55:46 Dit kan inderdaad een tijdje duren.

    Jullie antwoord::::::::::
    De punten van oktober worden komende week bijgeschreven.

    We zijn nu inmiddels in week 2 2010 en nog geen extra punten bijgeschreven. Hoezo komende week???? Of was het komend jaar.
    Jullie gaan de mist in zo met jullie beloftes. Lees de revieuws eens. En helaas voor jullie zijn die lang niet goed.
    Doe mijn punten erbij, ik heb ze verdiend, houd jullie beloftes eens, dan is het leuk om jullie site te behouden!!!!!!!!!!!!!!!

    Bericht van: Doublepoints
    2010-01-20 02:57:20 Het bericht is afgemeld: De gewenste informatie is terug te vinden op de site zelf, er is geen actie door de klantenservice van Doublepoints nodig of de vraag is reeds beantwoord.

    Ik dacht dat dit duidelijk was. Want het is nu 3 april, geen punten bijgeschreven en al mijn contactevragen zijn afgehandeld.

    Sterke punten
    Smoezen bedenken

    Zwakke punten
    Niet reageren en slechte afhandelingen dus.

    Door Wilma Homan op 3 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vandaag over de 12:50 heen
    Een fijne manier om wat bij te verdienen.
    Niet te veel mailtjes ..
    Elke dag kan je punten verdienen door een spelletje te spelen op de site en elke dag een ander spel.
    Ik heb geen klachten totaal niet ,
    kan het je aanbevelen om er heen te gaan

    Sterke punten
    door enquete's in te vullen gaat het verdienen lekker snel

    Zwakke punten
    tot nu geen klachten...

    Door Michele op 3 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik doe al drie maanden mee en had een beste punten aantal,
    2 staatsloten bestelt en nog genoeg punten over,
    en vandaag staat er dat ze geanuleerd waren plus dat al mijn punten weg zijn sta weer mooi op 0 punten.
    Mail gestuurd maar geen reactie,raar zooitje hoor !!
    Ik stop er natuurlijk wel mee dat snappen jullie wel.
    Bedenk je voor je er aan begint

    Door Michele op 3 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een uitgebreid overzicht over online geld verdienen, maar de focus ligt daarmee dus niet enkel en alleen op thuiswerk. Het thuiswerkgedeelte biedt duidelijke uitleg en een basic overzicht van de mogelijkheden, wat met name voor mensen nieuw op het gebied van thuiswerk redelijk handig kan zijn. Voor thuiswerkvacatures e.d. wordt doorverwezen naar de bekende betrouwbare thuiswerksites.

    Al met al een prima site, een goed startpunt voor als je naar thuiswerk op zoek bent, maar voor het echt vinden van thuiswerk moet je toch bij andere sites zijn. De andere hoofdonderwerpen op geld-surfen.nl zijn overigens ook goed uitgewerkt. Het spaarprogramma gedeelte biedt waarschijnlijk de beste uitleg over dit onderwerp op het internet, en ook onder de tab 'meer' staan nog wat leuke originele verdien mogelijkheden.

    Sterke punten
    - Heel veel informatie
    - Duidelijke geordend

    Zwakke punten
    - Zelf geen actueel thuiswerkaanbod

    Door Maarten op 26 maart 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb, na jaren te hebben gespaard, eindelijk een irischque ter waarde van ?10,- in mijn brievenbus gekregen. het werkt dus echt !

    Sterke punten
    je krijgt echt binnen wat je bestelt

    Zwakke punten
    het duurt ontzéttend lang voordat je iets hebt

    Door hanskii op 8 maart 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Je kan er makkelijk aan meedoen en je krijgt een paar mails per dag. Je kan ook kiezen voor alleen de mail lezen..krijg je toch nog punten. Ik heb inmiddels 40,-. Prima manier van een extraatje.

    Sterke punten
    veel mails, zelfs als je niet meedoet aan de enquete, toch punten. Leuke aanbiedingen van webwinkels als je een keer iets besteld.

    Zwakke punten
    geen idee. Misschien vinden sommige mensen 3 mails op een dag teveel.

    Door Marijke op 7 maart 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • redelijke site

    Sterke punten
    redelijk kwa drukte
    stipt met betalingen

    Zwakke punten
    betaald onder nog geen 18 c p min p klant
    je heb echt niet altijd meer klanten tegelijk in box
    slechte service

    Door ik op 12 februari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kreeg via een ander programma de uitnodiging om mee te doen met doublepoints. Dus maar eens proberen. 3 vrienden lid gemaakt en alledrie zijn actief lid al ruim een maand. Echter, hun status staat nog steeds niet op 'goedgekeurd' en heb dus nog steeds 300 punten te weinig. Kreeg wel een korte mail als antwoord op mijn vraag, maar op een reply daarop heb ik nog steeds geen wederantwoord gekregen. Mijn vertrouwen begint te wankelen en mijn geduld ook. Waar ik ook de zenuwen van krijg is dat 30 seconden per mailtje op dezelfde pagina moeten blijven. Zo heb je een dagtaak aan mails lezen, dat is het niet waard. Er zijn vele, vele betere spaarprogramma's dan deze! En ik ken er toch aardig wat! Ik wacht het even af tot ik bij een eerste uitbetaling ben, kom ik nog 1 'bump in the road' tegen, dan is het byebye doublepoints.

    Sterke punten
    Nog niet gevonden

    Zwakke punten
    30 seconden wachten tot je verder kunt met klikken of uberhaupt naar een andere webpagina kunt ( ook met firefox niet van tabblad veranderen!!!) En beloofde punten bij aanmelding van vrienden nog steeds na ruim vier weken niet bijgeschreven.

    Door Claudia op 19 januari 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ja ook ik heb een 10 euro bon aangevraagd en u raad het al niets gekregen vervolgens gemailt en wat was het antwoord die is al 2 weken geleden aan u verstuurd.maar noooooooooooooooooit aangekomen vervolgens gemailt dat de bon niet is aangekomen, dat was in augustus 2009 en wat denkt u? heel goed moet nog antwoord krijgen. ik weet zeker dat die bon nooooooooooooooooooooooooooooooooooit verstuurd is.
    BEGIN ECHT NOOIT MET DOUBLEPOINTS

    Sterke punten
    niet een

    Door claire op 13 januari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.