• Ik kan al sinds een half jaar niet meer inloggen op de website van Doublepoints. Ik heb al diverse keren gemaild met het probleem en nog nooit antwoord gehad.

    Door Joyce op 27 november 2010 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • deze website is een voorbeeld van hoe het niet moet anderhalf jaar gespaard nog geen cent gekregen reaktie krijg je niet ze beandwoorden geen mailtje ze hebben er gewoon maling aan niet lid worden van deze site je word bedrogen en bestolen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    dat je geen geld krijgt voor je moeite en hun wel geld krijgen voor de moeite die jij ervoor doet

    Door rich op 18 november 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ja hoor, heb het ook zitten !
    Net voor je genoeg punten hebt om uitbetaald te worden, gooien ze je emailadres uit hun bestand en 'besta je niet meer' !!
    Dan verdwijnt de site van het net en ben je geen lid meer...

    Sterke punten
    Het sparen ging vrij snel, in vergelijking met andere sites... maar als je de vereiste minimumvoorwaarden bereikt, sta je weer op nul...

    Zwakke punten
    En grote oplichtersboel dus...
    Kan hier eigenlijk iets aan gedaan worden ???

    Door heidi op 18 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ladymail is helemaal we, kreeg gisteren nog 2 mailtjes binnen. Heel slecht!

    Sterke punten
    Zijn er volgens mij niet.

    Zwakke punten
    Gaat zomaar uit de lucht en je kunt naar je geld fluiten.

    Door T.A Mohammed op 18 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vanmorgen kom ik tot de ontdekking dat Doublepoints uit de lucht is, het laatste mailtje kreeg ik gisteravond (17/11) nog binnen. Slechte zaak!

    Sterke punten
    Zijn die er dan?

    Door T.A Mohammed op 18 november 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben alweer een aantal jaartjes lid bij Moneymiljonair en al meerdere keren uitbetaald nog nooit geen problemen met deze site gehad en als ik een vraag heb wordt deze ontzettend snel beantwoord,dus ga zo door!!!!!!

    Sterke punten
    3 cent per mail
    puzzels
    bingo
    spelletjes
    email met bijgeschreven parels
    dus het gaat best snel

    Zwakke punten
    GEEN

    Door money op 11 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zo'n 8 jaar geleden begonnen met euroclix en beviel toen goed. Helaas door allerlei redenen account kwijt geraakt. Dit jaar ben ik opnieuw begonnen en het valt me op dat je er nu behoorlijk ingeluist wordt. Bv.. verdien nu1 clix en 10 clixs met het meedoen van een onderzoek. Nergens geen voorwaarden te bekennen, dus de lijst maar invullen.
    Blijkt op het eind dat je akkoord moet gaan met het ontvangen van mails van andere websites en beeid bent telefoontje te ontvangen met aanbiedingen en/of informatie.
    Weg tijd, weg clixs en zij hebben weer allerelei gegevens voor noppes omdat ik niet continu gebeld wil worden door zo'n honds brutale en irritante callcenter medewerker die je iets probeert aan te smeren. Dit moeten ze eerst goed aangeven en niet achteraf als je tijd er al in hebt gestoken.

    Zwakke punten
    zie review

    Door Elvera op 8 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op zich heb ik goede ervaringen met deze dienst. Alleen zijn er heel veel onderzoeken (bijna alle) die er van uit gaan dat men een telefoon nummer heeft.

    Ik leef al jaren zonder telefoon (Ja die mensen bestaan nog!) en de onderzoeken zijn alleen maar af te ronden als je een telefoon nummer invult.

    (ook is er niets terug te vinden op de euroclix website over wat je dan kunt doen!?)

    Door Herman Bos op 6 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door judith op 3 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Betalen supersnel uit (binnen 5 werkdagen!). Is het snelste spaarprogramma tot nu toe..! Echt super! Loveit!

    Sterke punten
    snelle uitbetaling, snel verdienen!

    Door nelly op 29 oktober 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook ik heb problemen met BetaaldeMails. De vergoeding voor de enquettes wordt niet bijgeschreven! Op mailtjes reageren ze niet! Hetzelfde geldt voor Sneleuro, wat van de zelfde eigenaar is.! Wat kan ik hieraan doen!

    Door Ria op 22 oktober 2010 Reageer (12 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wie kan mij verder helpen ?

    ik heb een profiel aan gemaakt bij is live om webcam werk te gaan doen.
    maar weet niet hoe ik in moet loggen .

    b,v,d,
    groetjes A3jaan

    Door a3jaan op 22 oktober 2010 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schreeuwende kleuren met een te hoog kermis effect. Er is nauwelijks informatie, er wordt gebruik gemaakt van bekende namen van andere bedrijven zonder dat je kunt controleren of er daadwerkelijk samenwerking met deze bedrijven is.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je wordt gevraagd de algemene voorwaarden te accepteren...deze staan echter niet op de site!

    Door Karen op 21 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hoe loopt je mail-box vol

    Zwakke punten
    welk e-mail adres ik ook probeer, het lukt mij niet om mij af te melden

    Door anne op 20 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ikzelf sta daar ook ingeschreven omdat dit de eerste was die ik tegenkwam en me aansprak op bepaalde punten. Ikzelf vind dat het vrij goed betaald, omdat het bij mij vaak vrij druk is. Afmelden hoef je niet zelf te doen, dat gaat automatisch als je niet meer inlogt. Je krijgt vanzelf een mail (misschien in je ongewenste mail) met hoe je kan inloggen. Dit kan enkele dagen duren omdat je eigen box aangemaakt moet worden etc. Bij mij reageren ze gelukkig wel op mailtjes.

    Sterke punten
    - Betaald vrij goed.
    - Vrij druk op bepaalde tijden.
    - Goede service.

    Zwakke punten
    - Er word nergens aangegeven of je wel of geen post wenst te ontvangen. Hierover moet je zelf mailen.

    Door Dametje op 11 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben al heel lang bij Jiggy en naar volle tevredenheid.

    Sterke punten
    Alles wordt zeer snel bijgeschreven. Ookwat de uitbetaling betreft is zeer correct.
    Ben zeer tevreden.

    Zwakke punten
    NVT

    Door Anneke op 7 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb goede ervaringen met euroclix , maar sinds ik een andere p.c heb krijg ik geen mails meer . Heb tevergeefs geprobeerd me opnieuw aan te melden maar krijg als antwoord dat ik al ingeschreven sta . Wie weet hier het antwoord op ?

    Sterke punten
    altijd keurig uitbetaald

    Zwakke punten
    geen

    Door mia op 7 oktober 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • bij uitbetaling moet je tijden wachten of je het wel of niet krijgt had meer dan 100euro gespaard maar ik moet het nu nog krijgen eind 2009 aangevraagd.

    waardeloos

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    een heleboel

    Door scooty op 10 september 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb mij de t***us geklikt om wat euro's te krijgen.
    Eindelijk, het was zover. Ik had 12,50 euro aan Jiggy's.
    Uitbetalen dus!! Al wat er komt, géén euro's.
    Heb contact opgenomen met jiggy. Ja hoor, is eind juli
    begin augustus overgemaakt. Nou niet dus. Op vervolgmailtjes
    wordt niet meer gereageerd, er wordt dus ook niet uitgezocht
    of er ergens iets fout is gegaan. Heb mijn eigen gegevens nog even gecheckt
    bij jiggy, en die kloppen 100%. Voor mij dus een absolute afrader.
    Denk dat ze op deze manier heel veel geld in eigen zak steken.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Zr langzaam sparen, uiteindelijk niet uitbetaald worden.

    Door Henk op 9 september 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wil me graag afmelden........hoe moet dat, krijg het niet voor elkaar!!!

    Zwakke punten
    Ik wil al ik weet niet hoe lang van deze mails af en wil me afmelden maar het lukt me niet, heeft iemand een oplossing???

    Door wilma op 29 augustus 2010 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo,
    Ik spaar al een aantal jaren (3) parels en heb nog nooit problemen gehad. Elke dag worden de parels van de gelezen mails verwerkt, ook die van de enquete's.
    Afgelopen zomer hebben we een vakantie geboekt via Roompot en ook die parels zijn netjes bijgeschreven. Met de uitbetaling zijn er ook geen problemen geweest alles werd prima verrekend.

    Sterke punten
    eerlijk en geen problemen

    Zwakke punten
    geen

    Door rex13 op 27 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zodra je een betaling aanvraagd beginnen de problemen....

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    heel veel

    Door lymat op 23 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had ruim een jaar niet ingelogd en wel geklikt, dus erg veel punten gespaard. Toen ik deze in maart wilde laten uitbetalen was daar ineens die storing, dit scheelde 10à20 euro aan punten. Toen dacht ik kan gebeuren. Vervolgens alles vrijgemaakt aan iris check (in mei) dit is nooit verwerkt, dus weer gecancelled. Dit was volgens hun iet verwerkt ivm de storing, welke toch al was opgelost. Toen eerst maar eens 1 Hema bon besteld, deze had ik snel binnen 3wk. Dat geeft moed!
    Op 25 juni jl. heb ik een uitbetaling aangevraagd van het totaal (let wel ik had intussen voor ?150,-- aan punten). na 6 wk niks ontvangen gemaild, excuses gekregen. Ze konden ook niet vertellen wanneer de uitbetaling volgt (hoe moeilijk kan een overboeking zijn???). Nu 9 wk later nog steeds niks ontvangen, weer gemaild. Nu gelijk dezelfde dag een reactie en moest ik voor de 3e keer m'n rekening nr doorgeven. Maar ja nog steeds geen betaling, en nu? Ik vind dat ik recht heb op het geld, dus doorgaan met drammen en zeuren. Toch de consumentenbond eens inschakelen?

    Sterke punten
    leuke manier van sparen, veel mail

    Zwakke punten
    Men kan de uitbetalingsperiode totaal niet waarmaken. Tevens kan er alleen mailcontact plaatsvinden niet gebeld worden.

    Door Linda op 23 augustus 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • eerst een reis geboekt( Sunweb),deze parels niet gekregen.
    nu een mobiel abonnement afgesloten bij ,Studentmobiel,.
    ook deze parels krijg ik niet!
    voel me dus genaaid.
    ze beloven alles als je de websites aanklickt met de beloofde parels,maar je krijgt ze gewoon niet.
    heb Sunweb erover gebeld,en volgens Sunweb werken ze al een aantal maanden niet meer samen met moneymiljonair!
    heb vandaag Studentmobiel,ook hun werken al een tijd niet meer samen met moneymiljonair!
    en die vieze moneymiljonair heeft dus wel de banners op hun website staan met die zogenaamde parels.
    en volgens mij zijn er veel meer van die banners waar je niks aan hebt.ik vraag me af of dit zomaar mag,wat kunnen we eraan doen.zulke spaar programma,s moeten gewoon opgedoekt worden.

    Door marcel op 5 augustus 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Werkt niet altijd met je parels.
    Heb nl een reis geboekt en parels ho maar.
    Verder is het leuk om aan mee te werken.

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    Dat vragen soms niet beantwoord kunnen worden.
    Zoals bij Vodaphone en een aantal meer.
    Staat geen antwoord bij van heb al een vodaphone abbonement.
    Geen contact mogelijk om na vraag te doen.
    Zie dat dit vaker voorkomt.

    Door marion op 5 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.