EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Volgens mij de snelste manier om via e-mails, enquêtes en op andere manieren geld te verdienen.

    Door Gert op 20 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben 28 november begonnen met euroclix. Ik ben getipt door een collega. Ik vind het een onwijs leuk tijdverdrijf. Ik vind de vragenlijsten leuk. De euroclix assistent werkt super. Ik heb al aardig wat verdiend.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling. Helpdesk Die betrouwbaar is. Leuk ook de clix assistent. Interresante onderzoeken.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Maaike van o op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix beveel ik van harte aan.

    Snelle uitbetaling, met de zoekmachine kun je elke maand veel clkix verdienen en regelmatig onderzoeken waar je ook veel clix kunt verdienen

    Sterke punten
    regelmatig onderzoeken met veel clix,

    clix verdienen met vinden.nl

    Zwakke punten
    weinig mail met clix

    Door Fred van Een op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Altijd snell met uitbetaling

    Sterke punten
    Snel bij elkaar gespaard

    Zwakke punten
    geen

    Door Kevin op 2 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laat ik als eerste noemen dat Euroclix altijd netjes uitbetaalt. Het concept is altijd geweest clix opbouwen met het klikken op e-mails. Echter, de laatste tijd lijkt dit concept helemaal op de schop te zijn gegaan. Voor vele e-mails die je binnenkrijgt verdien je zo nu en dan GEEN clix. Ik kreeg laatst 3 e-mails achter elkaar binnen en voor geen enkele e-mail kreeg ik clix. Euroclix heeft mij uitgelegd dat je alleen clix krijgt als dat ook in de kleine lettertjes vermeld is. De overige e-mails zijn "informatief" en worden niet beloond.

    Ik vraag mij af hoeveel leden dit doorhebben en ik vermoed een soort misleiding. Slechts weinigen controleren hun saldo opbouw na het klikken op e-mails. Ik roep ieder lid op om te kijken na iedere klik of er daadwerkelijk clix worden bijgeschreven. Op het moment dat jij geen clix krijgt, krijgt het bedrijf waarschijnlijk wel inkomsten uit jouw klik.

    Het staat mij zelfs zo tegen dat ik overweeg mijn lidmaatschap op termijn op te gaan zeggen.

    Sterke punten
    Helpdesk reageert snel
    Altijd vlotte uitbetaling

    Zwakke punten
    Misleidend, omdat voor veel e-mails geen clix meer verdiend worden terwijl leden wellicht in de veronderstelling zijn wel clix te verdienen.

    Soms na 20 vragen uit een vragenlijst gegooid te worden met de mededeling dat je niet tot de doelgroep behoort. Er is wel tijd en energie besteedt om deze vragen in te vullen.

    Er komen steeds minder e-mails en onderzoeken binnen. En bij de e-mails die je binnenkrijgt verdien je vaak GEEN clix.

    Door Anoniem op 27 december 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snel verdiend, vooral het zoeken op Vinden.nl....toch elke dag iets van 15 eurocent.

    Sterke punten
    Vinden.nl

    Zwakke punten
    De dagelijkse mailtjes, zijn er inderdaad maar 1 of hoogstens 2 dagelijks. Enquetes zijn, indien voorradig ook de moeite waard!
    Al met al de moeite waard om lid te zijn!

    Door RJ op 18 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben over het algemeen erg tevreden over euroclix, ik heb 1x 1.000 clix ingewisseld, en ik kreeg gewoon uitbetaald. Voor zover ik weet is euroclix gewoon een goede site.

    Ik heb wel 1 probleem: ik heb in mijn instellingen alle mogelijke manieren aangevinkt om zo veel mogelijk emails te krijgen, helaas krijg ik maar 1 mail per week/ 2 weken, daarnaast val ik ook de helft van de keer buiten de doelgroep, hierdoor gaat het clix sparen vrij langzaam.

    Ik hoop zsm een antwoord te krijgen met daarin een tip om meer emails te ontvangen, voor de rest raad ik dit spaarprogramma sterk aan!

    Sterke punten
    Legit
    Leuke vragenlijsten
    Mooie layout

    Zwakke punten
    Weinig emails
    Ik val vaak buiten de doelgroep

    Door Anoniem op 14 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doe elke maand mee met Staatsloterij en koop dan 10 x 1/5e staatslot. Dat betekent recht op 10 x 6 clix.

    Forget it, Euroclix is NIET in staat, en zelfs na 2 jaar nog niet, om dat in een keer goed te doen. Dan krijg ik 1 x dan 2x dan 3 x en iedere keer moet ik weer een mail sturen om te krijgen waar ik RECHT op heb. Het enige dat je hoort is dat ze toegekend zijn maar dat is ( deels ) niet zo en als je wat hardere taal gebruikt dan zeggen die kindjes van Euroclix: als u zo reageert antwoorden wij niet meer. Je moet dus op je knieën gaan liggen voor dat spul. Ik noem het nog geen oplichters maar verschrikkelijk zielige en domme meisjes. Ook is hun systeem van uitbetaling onrechtvaardig.

    Sterke punten
    heel weinig

    Zwakke punten
    toekennen clix, uitbetaling systeem, geen fatsoen, denken dat ze onze lieve heer op aarde zijn.

    Moeten eens een goede IT expert aantrekken om een dusdanig simpel probleem op te lossen

    Door Wim Kuit op 19 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voor mijn een kleine leuke tijdverdrijf ,voor onze kleindochter straks een leuk spaarpot

    Door trijn op 13 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het bezoeken van deze hele concept en om er aan deel te nemen, zal moeten zijn om geld te verdienen denk ik dan....Dat is mijn intentie....

    Hoezo online aankopen doen om te verdienen???

    Ik wil niks kopen. Ik heb geen geld om te uitgeven, moet eerst mijn bank proberen te vullen, toch??

    Allemaal oplichters man!! Al die online gedoe!!

    Sterke punten
    Zie ik niet.....

    Zwakke punten
    Alleen maar.

    Door aankopen? op 4 september 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag heb ik mijn eerste uitbetaling mogen ontvangen van Euroclix. Ik ben er erg blij mee! Het sparen gaat goed en de uitbetaling was ook supersnel geregeld. Helemaal super!

    Sterke punten
    Sparen gaat snel.
    Uitbetalen gaat snel.
    Leuke enqutes.
    Diverse leuke manieren om mee te doen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Regina op 23 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hartstikke leuke en mooie en goede spaarprogramma!

    Ik vind het leuk om mee te mogen doen en dat je dan ook nog prijzen kunt winnen van bepaalde bedrijven die op de site staan en zelf van Euroclix ook!

    Die loterij vind ik ook wel leuk ;-)

    verder de groetjes en tot weer eens.......

    Sterke punten
    Dat ze er altijd voor je zijn als het mis gaat met iets

    verder dat je dan veel kunt winnen en mee doen aan allerlei acties enzo

    En het ontwerp vind ik ook mooi ik vind de kleuren op de site van Euroclix prachtig !

    Zwakke punten
    mmmmmmm ...........?

    Ik zou het niet weten.........

    Dat bestaat volgens mij niet.........

    Door a a vd brom op 15 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al sinds 2011 bij EuroClix en heb inmiddels 6 uitbetalingen ontvangen. Geen problemen, geen lange wachttijd. Omdat ik bij een andere organisatie pro-
    blemen kreeg met betalingen n.a.v. aankopen bij webshops probeerde ik het bij Euroclix Ze hebben een ClixAssistent die er volgens de beschrijving voor zorgt dat een aankooptransactie correct wordt geregistreerd zodat er clixen geboekt kunnen worden. De applicatie is simpel te installeren in Firefox. Gedurende de hele transactie gaf de ClixAssistent 'groen licht'. Na een paar dagen geen click in mijn account. Per mail gevraagd hoe dat zat. Antwoord: Helaas kunnen wij geen clix in ons systeem vinden. Helaas kunnen wij zonder die clix niets onderzoeken en zullen dus niet uitbetalen. Meteen beantwoord: gedurende de hele transactie gaf de ClixAssistent 'groen licht' en zou mijn transactie conform de beschrijving van de werking van de ClixAssistent geregistreerd moeten zijn
    Antwoord wederom: helaas wij kunnen niets onderzoeken omdat er geen regi-
    stratie van Uw transactie is. Wel zijn wij bereid om a.d.v. een mail warain de verkoper de transactie bevestigd contact op te nemen teneinde alsnog compen-
    satie te verkrijgen. Meteen de betreffende mail doorgestuurd. Antwoord: helaas geeft de door U doorgestuurde mail onvoldoende informatie waarmee wij eventueel aan de slag kunnen gaan. Onbegrijpelijk, in die mail staan alle gege-
    vens over mijn aankoop en dat is niet voldoende? Daar valt dus niets mee te beginnen. Ik heb ze nog een mail-op-poten gestuurd maar dat zal vermoedelijk niets meer opleveren.

    Sterke punten
    EuroClix is alleen betrouwbaar als men alleen mails leest en meedoet aan enquetes.

    Zwakke punten
    Bij aankopen via webshops is EuroClix beslist onbetrouwbaar!!

    Door L. C. Kip op 3 juli 2016 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het duurt heel lang voor je eindelijk je welverdiende euro's kan laten uitbetalen. Maar de weg er naar toe vind ik heel erg leuk. Diverse onderzoeken, cashback krijgen als je online aankopen doet. Ik vind het ideaal. Wat ik wel een minpunt vind, is dat ze bij alle enquêtes scherpe richtlijnen hebben voor de doelgroep waar ze naar opzoek zijn. Je denkt dan bijvoorbeeld dat je kan deelnemen, en dan heb je al 15 vragen gedaan, maar dan val je toch "buiten de doelgroep". Verder vind ik het een top thuiswerkfunctie.

    Sterke punten
    -Het is zeker leuk om te doen
    -Ik merk dat naar de mening van Euroclix community daadwerkelijk wordt geluisterd.

    Zwakke punten
    -Zeer specifieke doelgroepen voor enqutes

    Door Tim Schipper op 2 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zéér veel webwinkels met voldoende vergoeding, prima klantenservice, altijd persoonlijke reactie en hulp. uitbetaling dik in orde.voldoende actie aanbiedingen, vergoeding ruimhartig, uitbetaling ca 3 a 4 dagen , clix s vergoeding oplopend , momenteel weinig enquetes . al met al zéér betrouwbaar en klantvriendelijk, aanrader ( euroclix is geen site die je vraagt om geld om een level te klimmen of van blauw naar welke kleur dan ook te gaan,) euroclix is transparant, betrouwbaar, en betaald zeer snel uit, problemen? vragen ? mail ze even, gegarandeerd nog dezelfde dag antwoord van een van de meiden. ik heb anderen weggedaan en blijf euroclix trouw. omdat ze eerlijk en oprecht zijn

    Sterke punten
    klantenservice, aanbiedingen, actie `s vergoedingen, vl webwinkels met veel clix`s

    Zwakke punten
    ik ken ze niet

    Door eclipse op 30 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het super leuk ,vooral een vragen lijst in vullen .Bestel vaak produkten via euroclix doe al jaren mee en het bevalt prima

    Sterke punten
    Als je regelmatig op euroclix komt dan kun je leuk sparen
    snelle uitbetaling
    Verschillende manieren om punten te verzamelen

    Zwakke punten
    Zou het niet weten

    Door b dijkema op 14 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • prima en zeer fatsoenlijke site, altijd een behulpzame klantenservice, nooit problemen, altijd nette vergoedingen, ook zeer coulant als een bedrijf te laat terugmeldt van je aankoop., wees eerlijk en open in de vragenlijsten, en je wordt rijkelijk beloond voor je eerlijkheid. in 4 à 5 jaar dat ik er ben, ken ik alleen maar tevreden zijn, het mooiste is dat je vergoeding oploopt van 1 cent naar 1,7 ct per clix. dan gaat het écht hard zeker als je de vragenlijsten naar waarheid invult. AANRADER

    Sterke punten
    PRIMA KLANTENSERVICE, goede vergoeding, veel webwinkels met hoge korting. en veel clix `s , activeer dagelijks even je lot en win clix `s. best leuk en spannend .. euroclix AANRADER

    Zwakke punten
    GEEN

    Door han van mour op 10 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al een paar jaar gebruiker van Euroclix,als er iets mis gaat bijv met een enquete wordt dit direct opgelost ,ik spaar meestal door totdat ik 5000 clix heb gespaard ,en als dan de betaling binnenkomt ,is dit voor de betaling van de kosten van internet
    Euroclix Bedankt.

    Sterke punten
    snelheid in alles.

    Zwakke punten
    weet ik niet te noemen

    Door Marry Boer op 9 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix betaald in 4 werkdagen uit.
    Een fijne side om te sparen
    Veel verdien mogelijkheden

    Sterke punten
    Vlugge uitbetaling
    Spaarmogelijkheden

    Zwakke punten
    1 mail per dag

    Door Ab Stuiver op 8 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al jaren lid van euroclix en spaar zo een aardig bedrag bij elkaar ik ben niet in staat om geld opzij te zetten dus is dit op deze manier een mooie uitkomst en de hoge rente helemaal top bedankt

    Sterke punten
    Snel sparen vlotte uitbetaling

    Zwakke punten
    Geen

    Door joke jurriaa op 7 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Spaar al jarenlang Euroclix en met volle tevredenheid.
    Immer correcte afspraken, die tot nog toe te allen tijde stipt zijn nagekomen.

    Door John op 16 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 1 van mijn eerste site,s om een zakcentje te verdienen. vond dat spannend. inmiddels al jaren een tevreden lid en honderden euro,s verdiend. als je doorspaart worden je clix meer waard. uitbetalingen staan na een paar dagen al op je bankrekening. enquetes worden goed betaald en er word altijd netjes en snel gereageerd op vragen.

    Sterke punten
    goede beloning, snelle uitbetaling.

    Zwakke punten
    een paar keer flink wat clix kwijtgeraakt bij ,vinden.nl,

    Door petra harder op 12 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix was een leuk spaarprogramma.
    Maar het laatste jaar is euroclix enorm hard achteruit aan het gaan.
    Snelle communicatie met de klantenservice maar problemen worden niet opgelost.
    Site wegens onderhoud dit jaar al 2 x 3 dagen onbereikbaar.
    Uitbetaling van de clix die je verdiend hebt gaat ook al niet heel snel meer.
    Ben niet echt tevreden meer over euroclix.

    (er zijn betere spaarprogramma's om via zogenaamde spammail geld te verdienen)

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wordt steeds slechter.

    Door Joris op 21 januari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op 2 december2015 een uitbetaling aangevraagd, op 4 december 2015 al op de giro-rekening, dit is wel heel snel.Aan te bevelen voor de rest van nederland

    Sterke punten
    snel sparen en uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door roelofkraan op 4 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doordat ik een hele beroemde pagina heb.
    Is het voor mij een hele grote voordeel om te zorgen dat mensen via mijn LINK zich aanmelden, maar nadat ik veder heb gelezen staat er dat ik de verdiende clix(150 per lid) pas een maand later verdien na een bevestiging ofzo.Maar wat nou als een aantal leden niks meer met euroclix doen? Krijg ik wel de verdiende clix of gaan die weg.
    Hoop dat ik een antwoord krijg. Anders is het voor niks.
    Groetjes,,

    Sterke punten
    Net nieuwe op Euroclix en al complimenten voor jullie.

    Zwakke punten
    Weet niet of je echt wat krijgt uitbetaald en of jullie wel betrouwbaar zijn.
    Meer advertenties onderzoekjes Etc om clix te kunnen verdienen.

    Door Henk op 21 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix