Reviews van deze auteur

tja

Review over XModels

Ik vind op zich niks mis met XModels, alleen zijn de verdiensten er ontzettend laag in vergelijking met de meeste andere camsites. En mannen verwachten daar voor 18 cent per minuut net zo veel als ze op andere sites voor 40 cent per minuut verwachten. Het is er misschien iets drukker, maarja, dat mag ook wel als je minder dan de helft verdiend.

Zwakke punten
slechte verdiensten

Ik ga de gok wagen

Review over Call Me Darling

Ik heb me sinds pas aangemeld bij Callme en ik kan er dus nog niet zoveel over zeggen. Behalve dan dat het contact wat ik heb gehad heel prettig en open was. En daardoor durf ik de gok te wagen om voor ze te gaan beginnen. En ik werk al jaren in de "bel/camwereld" dus naief kan je me niet noemen. Ik sta wel open voor iets nieuws. En over een paar weken zal ik hier zeker laten horen hoe het me vergaan is bij Callmedarling. Maar je moet iets eerst een kans geven voor je kan oordelen lijkt me.

Sterke punten
Nieuw bedrijf, frisse start
Fijn contact
Open

Het gaat steeds slechter

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Ik lees met groeiende verbazing dat er nog steeds dames zijn die zeggen dat de telefoon blijft rinkelen.
Dan vraag ik me toch af wat ik dan "verkeerd" doe. Want mijn inkomsten doen niks anders dan teruglopen en de telefoon rinkelt hier minder en minder.
Ik maak me grote zorgen.
Je kon bij Zelfvoorhetzeggen eerst een goede boterham verdienen, maar sinds de val van Thuis.nl zijn er zo veel vrouwen bijgekomen dat het wel over is met de goede verdiensten.
Ik sta veel langer ingeschakeld dan een paar maanden geleden en ik verdien toch honderden, ja honderden! euro's minder per maand.
Ik baal ongelooflijk en met mij volgens mij nog veel meer vrouwen die hun verdiensten in rap tempo zien teruglopen.

Sterke punten
Vriendelijk personeel
Je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden

Zwakke punten
Teruglopende verdiensten

Goede site

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Ik ben zeker tevreden over Zelf voor het Zeggen.

Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat ze straks steeds groter gaan worden doordat steeds maar dames hun weg gaan vinden naar ze en dat de verdiensten dan gelijk een stuk minder gaan worden door veel meer concurentie. Maarja, helaas gaan die dingen zo als een site loopt zonder storingen.
Maar ik ben wel wat bang dat als de site heel erg snel gaat groeien dat je straks de kant van CS op gaat en dat zou ik vreselijk jammer vinden.

Sterke punten
Fijn en behulpzaam personeel op kantoor
Zelden een storing en als er eentje is, is het snel opgelost
Overzichtelijke site
Nog niet te groot en daardoor fijner werken

Zwakke punten
Maandelijkse uitbetaling, maar dat is niet echt een zwak punt

reacties:

Review: beeldbellen

Ik vind het een goede site en geweldig personeel als er eens iets mis is, wat zelden voorkomt. Ze helpen je altijd en staan je vriendelijk te woord. Daar kunnen veel andere sites een voorbeeld aan nemen. Maar de verdiensten zijn echt dramatisch afgenomen sinds ze groter en groter worden. Ik weet soms echt niet meer waar ik mijn rekeningen nog van moet betalen. Eerst verdiende je makkelijk meer dan 1000 euro.. nu ben ik soms al "blij" als ik de helft haal. Er zijn inderdaad veel en veel te veel dames voor het aantal bezoekers van de site. Toen "we" nog met een klein clubje waren verdienden we allemaal heel erg goed, nu is het armoetroef. Ik hoop ook op een stop van het aannemen van nieuwe dames, dat zou een handreiking zijn naar alle oudgedienden die Zelf toch trouw blijven. Misschien dat wij dan ook weer een normaal salaris kunnen gaan verdienen. Hopelijk leest er iemand van Zelf mee en wordt dit een puntje op de agende.

Review: Heeeeeel rustig

Bij mij helaas ook zo akelig rustig. Ik ga me onderhand echt zorgen maken. Hopelijk trekt het snel weer aan. En dat mannen zich storen aan de overduidelijke nepfoto's van pornosterren op sommige profielen.. dat snap ik. Aan de andere kant.. ze willen toch zelf ook de illusie van vrouwen die dag en nacht geil zijn.. Dus.....

Review: stilte

Ja. Ik zie mijn inkomen al maanden dalen. Dat ligt helaas niet aan deze tijd Cindy, dat is al maanden nu. Dat het stiller en stiller wordt. Mijn ervaring is juist dat het in december juist een drukke maand is.. en januari drama. Dan hebben de mensen te veel geld uit gegeven met de feestdagen. Maar je bent er dus -helaas- niet alleen in An. Ik kan soms wel huilen als ik aan het eind van de maand zie wat ik verdiend heb met 6 tot 7 dagen ingeschakeld staan van s ochtends vroeg tot s avonds laat. Ik maak me grote zorgen.

Review: stilte

Daar ga je nog hard op terugkomen Roos. Ik heb dat ook eens geprobeerd.. waarschijnlijk bij dezelfde. Maar die verlangen heel, heel veel van je.. maar geven amper iets terug. Ik vond het ontzettend, ontzettend slecht betaald voor wat ze allemaal van je verwachten. Laatst kreeg ik nog weer een mail van ze dat ze bepaalde eisen (van wat je minimaal moest enzo) hebben versoepeld, dat zal niet zonder reden zijn geweest. Al het personeel liep er weg.
Maar heel veel succes.

Review: stilte

Denk ook niet dat je na 3 dagen al iets kan zeggen...

Review: Waar?

Volgens mij is geen enkele site meer echt druk op het moment helaas. En over elke site hoor je zowel goede als slechte berichten. Het is denk ik ook net de mzzl hebben dat je populair bent een tijdje en het feit of je goede vaste bellers/cammers hebt. Maar ik denk dat je gewoon wat dingen moet gaan proberen en dan zien wat voor jou het beste werkt.

Review: het gemiddelde

Ik vind het zelf ook een grote druk op me leggen. Vooral nu je zo ontzettend veel bellers van 2 of 3 minuten hebt. En die klote opleggers. Je krijgt nog niet eens de kans je naam te zeggen of ze gooien hem er op. En hopsa, daar keldert je gemiddelde al weer naar beneden. Ik vind het echt niet prettig werken met "het zwaard van domacles" steeds boven mijn hoofd. Ik hoop dat ze dat gemiddelde snel afschaffen. Want verder vind ik het wel het fijnste bedrijf waar ik momenteel voor werk. Alhoewel ik niet eens meer 1/3 verdien dan een jaar geleden. Slechte tijden.

Review: het gemiddelde

Heel herkenbaar helaas. Het huilen staat me soms nader dan het lachen na een lange dag werken voor -steeds regelmatiger- nog geen uur aan minuten.

Review: het gemiddelde

Ehm... roos... Thuis betaald precies hetzelfde voor cammen als Private hoor. Beide 0,40 cent voor cammen. Dus ik snap niet hoe jij kan zeggen dat Thuis slechter betaald. Het is gewoon net zoveel.

Review: het gemiddelde

Oeps.. ik word oud roos, excuus ;)

Review: Geweldige website!

Gut.. wat fijn voor jou dat jij dan 1 van de weinigen bent. Hopelijk voor jou blijft dat zo. Maar een beetje medeleven met de dames die heel slecht draaien op het moment zou je zeker niet misstaan. Als je tegen je bellers ook zo akelig doet zal je er niet veel over houden. Brrr.

Review: Geweldige website!

Inderdaad Brigitte, het is gewoon echt helemaal bizar! Ik krijg steeds minder telefoontjes en mijn inkomsten zijn bij Zelf om te huilen. Ik verdien zelfs bij Thuis nog meer. Er zou een stop zijn op nieuwe dames. Maar ik zie toch nog steeds heel vaak weer nieuwe profielen opduiken. En dat zijn niet allemaal oude dames die weer eens van naam enzo veranderen. Jammer.

Review: het gemiddelde

Daar maak ik me de laatste maanden ook steeds meer zorgen over Roos. Ik had eerst een best wel goed gemiddelde van rond de 8 tot 10 minuten. Maar nu moet ik me regelmatig zorgen maken. En ik verdien al zo weinig. Mijn verdiensten zijn meer dan gehalveerd. Ik merk er nog niks van dat er een aanname stop is.
En geilding.. ook al gaat het bij iemand goed, zoals bij Roos, dan mag ze toch ook wel iets aangeven wat ze minder goed vindt? Je hoeft toch niet altijd alles te bejubbelen? Juist aan kritiek kan een bedrijf ook wat hebben als ze daarop inspelen.

Review: fijn

Ik ben er ook blij mee. Met die stop. Het had ook niet veel langer meer moeten duren. Want het ging maar slechter en slechter. Fijn te merken dat er geluisterd is naar de zorgen van de dames die al zo lang voor Zelf werken.

Review: fijn

dat slaat helemaal nergens op anoniempje.. Ik ken geen enkele site met 50.000 BELdames. Ook CS heeft er niet zoveel hoor. En Zelf heeft misschien te lang gewacht met die stop op beldames, maar hij is er nu tenminste. Het is alleen jammer dat ze wel een wachtlijst gaan opstellen. Dat houdt dus in dat er helaas nooit minder beldames meer gaan komen. Dat was pas fijn geweest. :)

Review: fijn

Vertel dan eens anoniempje.. wat dat voor sites zijn? Want dat zijn dan geen nederlandse sites. Want die zijn er niet zo groot. En wat Roos zegt klopt. Als je bij CS drie pagina's kijkt kom je heel veel dames ook 3x tegen maar dan vaak met net een andere foto. Zo lijkt het alsof er meer dames online zijn dan er eigenlijk zijn. Maar volgens mij heeft iedereen dat onderhand wel door. Voor die dames in kwestie alleen maar fijn. Hebben ze meer kans om gekozen te worden. Alleen is het zo oneerlijk dat het ALTIJD dezelfde dames zijn die op pagina 1 en 2 staan en ook bijna altijd dezelfde dames die je op meerdere pagina's tegenkomt. En dat is nou het oneerlijke voortrekbeleid bij CS. Die geloven niet in eerlijke kansen maar hebben hun lievelingetjes. En dat is bij Zelf niet zo. Die zijn er volgens mij wel eerlijk in. In elk geval op de Private en Samen sites.

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

Tja, de gouden tijden zijn bij Zelf al zeker een maand of 8 voorbij. Sinds de tijd dat CS instorte, zijn de verdiensten bij Zelf ook ingestort door de toestroom van dames die overkwamen van CS. Dus je hebt gelijk, je moet er nu lang wachten tot je telefoon of cam krijgt. Maar het personeel is inderdaad wel een stuk vriendelijker en behulpzamer dan dat van CS. Ze behandelen je als mens en nog niet als nummer. Hopelijk blijft dat wel zo.

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

In grote lijnen ben ik het met je eens. Maar dat Zelf is ingestort komt toch echt wel doordat CS zijn zaken maanden en maanden lang niet op orde had. Van ellende moesten al die dames toch ergens anders hun geld gaan verdienen. Helaas zijn er toen heel veel naar Zelf gekomen. Daarvoor was het daar namelijk heel goed verdienen. Nu niet meer.

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

Roos... ik vrees dat je daar gelijk in heb. Ik krijg gewoon bijna geen telefoon meer en cammers helemaal zelden. En zo lelijk ben ik nou ook weer niet ;) Maar we hebben toch Niks voor het zeggen. Want dan was het wel anders gelopen. Toch blijf ik het verder wel een sympathiekere site en personeel vinden dan bij Thuis. Dat wel.

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

Ja, die is er.. beter laat dan nooit.. Maar of dat nu nog gaat helpen.. er zijn er gewoon al veel te veel voor het aantal bellers. Maar toch.. ik ben er heel blij om. Het zegt toch iets over Zelf.. dat ze nu toch aan de medewerksters denken die al lang voor ze werken. En dat doet een mens toch goed :)

Review: moet ik me zorgen maken

Je bent niet de enige die bezorgd is. Het is al zoveel slechter gegaan toen CS op zijn gat ging en iedereen "overliep" naar Zelf. En nu zie ik het ook gebeuren dat er straks nog meer beldames naar Zelf komen en het dus nog stiller gaat worden omdat er gewoon niet genoeg bellers zijn bij Zelf voor zoveel dames. Ik ben ontzettend ongerust. Leuk voor de camdames, maar volgens mij een drama voor de beldames.

Review: moet ik me zorgen maken

Ik weet het niet.. of een site met alleen beldames echt verstandig is. Want eerlijk is eerlijk, camdames trekken ook weer mannen die misschien toch eens willen bellen. Dus de combinatie is volgens mij wel goed. En er zijn ook beldames die ook cammen. Hoe dan ook. Ik denk dat we er nog meer op achteruit zullen gaan als beldame.

Review: moet ik me zorgen maken

En dit... vind ik nu weer een goed voorbeeld van de goeie communicatie van Zelf. Ze negeren onze ongerustheid en zorgen niet, maar gaan er ook echt op in, zonder het af te doen als onzin enzovoort. Ook al maak ik me -nog steeds grote- zorgen om mijn inkomsten, toch wil ik daar wel een complimentje voor geven. Alvast bedankt voor je reactie Dennis

Review: moet ik me zorgen maken

Bij veel camdames is bellen vaak niet hun eerste keus, maar als het cammen wat minder bij ze loopt zie je vaak ook bij hen de belkeus aangaan. Logisch ook. Maar ook de camdames zijn dus wel degelijk concurentie voor de beldames. Net als veel beldames in deze zware stille tijden ook hun cam aangooien omdat ze wel moeten, dus nu zijn zij ook concurentie voor de camdames. Zo werkt het nou eenmaal. Ook camdames zullen gaan bellen als ze denken dat ze daardoor hun inkomen kunnen verhogen, ook als ze het misschien minder leuk vinden en het iets minder goed verdient. Geld is geld.. Zo werkt het helaas. En aangezien er al veel te veel beldames zijn nu bij Zelf in verhouding met het aantal mannen dat belt.. kan het dus nooit gunstig zijn.. veel camdames erbij.

Review: moet ik me zorgen maken

Tja, maar als je als camdame echt goed wil verdienen zal je toch wat moeten laten zien. Daar komen de meeste mannen toch voor. Wat uitzonderingen daargelaten. En mijn vriend vindt dat gewoon echt niet leuk.

Review: Wat een @#$%&

Dank je wel voor je waarschuwing San. Want ik zat ook te twijfelen om maar voor Regiotel te beginnen om nog wat inkomsten te krijgen. Bij Zelf en CS zijn mijn inkomsten namelijk sterk teruggelopen. Maar nu begin ik er maar niet aan. 8 euro is al heel erg weinig in vergelijking met de 18 tot 24 euro die je meestal bruto krijgt, maar als het dan ook nog NETTO is in plaats van BRUTO dan hou je gewoon echt niks meer over. Hoe durven ze..

Review: Super

Wat belbabe zegt, als nieuweling heb je het altijd even druk(ker) dan de oude garde. Tot je zelf tot de oude garde gaat behoren;-) Helaas gebeurt dat vaak sneller dan je hoopt en verwacht. Maar als je het alleen als leuke bijverdienste ziet ben je misschien ook sneller tevreden.

Review: jammer

De storing was geloof ik van zaterdagnacht af, tot zondagmiddag uur of 12. En het is gemeld. Het stond op de homepagina bij ons van Zelf. Dus dat had je zo kunnen lezen. Maar goed balen was het wel.

Review: jammer

en hmm hmm.. dat nette mailtje van Cs.. is ook pas sinds kort. Die lieten ons pas echt in ons sop gaarkoken.. voor maanden en maanden vol storingen!

Review: Ik ga de gok wagen

Dank je! Ik laat het hier zeker horen.

Review: Ik ga de gok wagen

Het is nog rustig roos, maarja, het is een erg nieuwe site. De verdiensten bedragen 27 cent voor het bellen op het moment en ik weet het niet zeker voor het cammen uit mijn hoofd, want dat doe ik nog niet.

Review: Ik ga de gok wagen

Ik heb mezelf net weer ingeschakeld Roos, dus we gaan er weer voor ja. Jij bent er nu ook begonnen?

Review: Ik ga de gok wagen

Bij mij is het nogal rustig. Maar ik geef de moed nog niet op. Het is en blijft een beginnende site. En op de andere sites waar ik werk is het qua bellen ook rustig. Zeg maar gerust dramatisch stil.

Review: Ik ga de gok wagen

geilding, is het niet bij je opgekomen dat je dan die andere sites even uitschakeld? Zo simpel is dat namelijk ;)

Review: Ik ga de gok wagen

enne.. als je reageert op wat belBABE zegt.. mag je ook haar nick gebruiken hoor ;) Maar nogmaals, bijna iedereen die dit soort werk als enige inkomen heeft staat bij meerdere lijnen inschakeld en cammed ook voor meerdere lijnen. Zeker de topers.. Ga maar eens kijken op camsites. De meeste dames kom je echt overal tegen. Dat noem je je kansen spreiden ;)

Review: Ik ga de gok wagen

geilding/cindy Fijn dat het voor jou meevalt, helaas doet het dat voor veel anderen niet. Beetje medeleven zou dus niet misstaan. We hebben niet allemaal die mzzl dus. En dat wil niet zeggen dat een ander minder hard werkt of het minder verdient.

Review: Ik ga de gok wagen

Dank je! En dat doe ik inderdaad via de computer. Die staat hier gewoon de hele dag aan. Laten we hopen dat het voor iedereen weer lekker druk wordt.

Review: NEP

camgirl, dank je voor de informatie. Fijn dat je het goed voor hebt met je collega's.
Maar het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit hoe ze het doen. Het is een net opgezet bedrijf, dat voor nu dan samenwerkt met Islive. Geen probleem toch. Dat doen wel meer bedrijven volgens mij. En ik wil om te beginnen eens voor ze gaan bellen, dan heb ik dus niks met Islive te maken maar gewoon met Callmedarling en het contact wat ik tot nog toe met ze heb gehad was heel prettig en heel open. Ik heb dus totaal niet het gevoel dat ze iets bewust "verzwijgen". Ik ga het dus zeker bij ze proberen.

Review: NEP

Dame zonder naam... ik vind het jammer dat je eerst als camgirl je mening geeft en nu weer anoniem. We weten het nu wel. Ze gebruiken de site van Islive voor het camgedeelte. Zo vreemd is dat niet. Meer nieuwe sites draaien eerst hun camgedeelte op een grote site mee. So what? En een standaardtemplate? So what? Is dat een ramp? Ga je daardoor meer of minder verdienen? Nope.. dus wederom, so what? En scriptiefouten? Eh, mij niet opgevallen, maar ik ben dan ook een computerblonTje.. en het zal me ook een worst wezen, als ik maar wat ga verdienen. En daar doen wat scriptiefouten in een site niks aan af hoor.. dus.. ook hier weer.. So what? Waarom ben je er zo op gebrand een nieuwe site af te kraken, heb je zelf aandelen in een andere site ofzo? ;-))))
We weten nu hoe jij erover denkt. Laat andere mensen nu gewoon zelf kijken wat ze willen. En over de verdiensten? Die krijg je direct te horen als je gewoon even contact met ze, Callmedarling, opneemt. Dus ook daar is niks geheims aan. Maak er dus niet iets van wat het niet is. Peace ;)))

Review: NEP

En daar ga je al de fout in camgirl... je verdient dus wel meer dan die 18 cent als je gaat cammen via Callmedarling. Dus.. ik zou eerst maar eens zorgen dat je de echte feiten kent voor je hier gaat schrijven over iets waar je dus duidelijk niet het juiste van weet. Jammer, want nogmaals, ik geloof echt dat je intenties goed zijn.

Review: NEP

Dus.. je kan je belijk niet krijgen over het bel/camgedeelte.. en nu ga je het smsgedeelte, dat op geen enkele website veel voorstelt qua inkomsten, onder de loep nemen? Ik ga een beetje denken dat je zelf een website hebt en bang bent voor concurentie ofzo. Laat mensen toch zelf beslissen en geef een nieuwe website een kans. Als je dat niet wilt, ook goed. Ik oordeel pas als ik een maandje of 2 zelf met eigen ogen heb meegemaakt hoe goed of minder goed deze site is. Ik vind jouw reactie echt zwaar overtrokken.. Alles moet ergens beginnen.. en als het jou niks lijkt, helemaal goed, maar ik snap alleen niet waarom je zo zwaar over de rooie gaat van een site waar je verder niks mee te maken hoeft te hebben.

Review: NEP

en oja.. zodat je daar ook weer van op de hoogte bent.. de smsjes die via die site gaan, beantwoord ik zelf. Net zoals ik dat op elke andere erotische site waar ik werk voor doe. Dus niks mensen die dat voor me doen.. gewoon ikzelf.. En dat zal vast ook voor al de andere beldames gelden.
De foto waar ik op sta op de site van Callme, dat ben ik ook zelf. En verder.. alle profielen op een erotische site zijn nooit helemaal waarheidsgetrouw, dat zal dat van jou waar jij als camgirl onder zit ook niet helemaal zijn. Ook vrouwen die voor een erotische lijn werken hechten aan hun privacy... ;-)

Review: prima !

Je maakt me nieuwsgierig. Ik kan op de site nergens de verdiensten voor bellen en cammen vinden. Kan jij die me vertellen? Klinkt in elk geval goed!

Review: Eerste indruk

waarom je reactie niet gewoon als Diana?

Review: Eerste indruk

Die andere nick geeft op zich niet zo. Maar waarom eerst zeggen als Diana dat je al lang voor ze werkt... en altijd goed verdient. En nu als een ander zeggen dat je er net begonnen bent... en goed verdient. Wat is het nu? Je gaat je inderdaad afvragen hoeveel zo'n recensie oplevert... ;-))))) lol

Review: Eerste indruk

berichten hier worden gewoon direct geplaatst, deze site staat los van CS, Zelf of wat dan ook. Dus natuurlijk kan je alles plaatsen.. Maar inderdaad.. prettig is het zeker. Succes weer dames!

Review: Eerste indruk

Wat ontzettend rot voor je roos. Bij mij loopt het helaas ook niet geweldig. Ik wil je toch even heel veel sterkte wensen en hopelijk snel wat lange bellers

Review: Eerste indruk

Nee, daar ben je niet de enige in Roos.
Ik had al even de zelfde gedachten als ik op het beeld van de freecam weer een hele komkommer bij iemand naar binnen zag gaan.
En toen ik zelf wel eens de freecam aanzette, gelijk vragen kreeg van mannen als: "hoe ver ga jij hier?" "laat jij ook gelijk je tieten eens zien?!?!"

En het waren ook steeds dezelfde mannen die op de freechat kwamen.
Groot gelijk ook, je gratis aftrekken en dan weer wachten op de volgende gratis chat. Slim van ze.
Maar wel verwachten dat de dames dan met hun hele hebben en houden bloot gaan, gratis voor hen, en er liefst ook de hele inhoud van de koelkast instoppen. Maarja, als er zijn die dat doen.. ze hebben het tenslotte Zelf voor het zeggen ;) dan kan je het die mannen niet eens kwalijk nemen dat ze het ook bij een ander proberen. Alleen had ik het idee dat ze daarmee niet alleen zichzelf maar ook alle andere cammende dames het brood uit de mond haalden. Want waarom zouden de mannen nog betalen als ze het ook wel gratis kregen? Ik vind die freecam juist geweldig om een beetje te lokken, ze een beetje warm te laten worden, een klein beetje te laten zien en ze meer te beloven als die 10 minuten voorbij zijn. Dan kan je er goed mee verdienen. Maar dat moet iedereen natuurlijk voor zichzelf weten.

Ook vind ik het jammer dat er zoveel dames een foto hebben staan met hun benen wijd of een leuter in hun mond. Ze moeten het zelf weten, ze hebben het tenslotte zelf voor het zeggen, maar iets aan de verbeelding overlaten trekt toch sneller? Maar misschien ben ik gewoon ouderwets daarin, maar het ziet er inderdaad heel ordinair uit, een site met veel van dat soort foto's.
Toch zal het mannen trekken, want anders zouden ze het niet doen. Zoveel mensen zoveel meningen. En ik geef ze dan ook wel weer gelijk als ze het er drukker door krijgen en ze er zelf niet mee zitten. Beetje dubbel dus.
Maar mijn "ding" is het niet. Ik hou meer van een beetje verleiden. Toch denk ik dat juist die diversiteit aan dames ervoor zorgt dat de site goed blijft lopen. Dus juist die mix van de dames die zich als "de slet" voordoen en dan daartussen de dames die wat meer "hard to get" spelen. Zo is er voor elke man wat wils en helpen we elkaar daarmee weer aan nieuwe cammers of bellers. Laten we dus respect proberen te hebben voor elkaars werkwijze. We hoeven het zelf niet zo te doen om wel te kunnen begrijpen dat een andere dame er op die manier haar geld mee verdient.

Ik vind het een goede zet van Zelfvoorhetzeggen dat ze nu dat freecammen iets veranderd hebben, want het was volgens mij echt niet goed voor de zaken dat mannen alleen nog maar rukten voor de freecam, nu moeten ze er iets meer voor doen, maar het valt me wel op dat je nu niet gelijk 4 mannen tegelijk in je freechat meer krijgt ;) Nou geeft dat niks, want dat waren dan de mannen die gelijk weg waren zogauw de freechat stopte. Nu houden we misschien weer de mannen over die wel wat voor ons over hebben. De echte mannen! hihi

Review: zoek goedbetaalde lijn

Je kan 24,00 euro bruto per uur verdienen door te gaan cammen bij ClubSense. En misschien verdien je dat ook wel bij bedrijven als XModels en Islive. Bellen verdien je gemiddeld, bruto, zo'n 18 euro per uur mee. Maar dat is dan alleen voor de minuten dat je daadwerkelijk in gesprek bent he. Niet voor de minuten dat je geen beller of cammer hebt. Succes!

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Dan ben ik toch heel erg benieuwd nu Tessa.. Want drie lijnen waar je wit voor werkt vinden is niet zo moeilijk. Wit voor een lijn werken houdt namelijk in dat het bedrijf je gegevens doorgeeft aan de belasting en jij dus die belasting moet afdragen..
Jij zegt dat je zelf geen belasting hoeft af te dragen? Wel.. bij bedrijven als Zelf voor het Zeggen en ClubSense en XModels enzovoort, krijg je toch echt BRUTO uitbetaald, dat houdt dus in dat je zelf ongeveer 45% moet achterhouden voor de belastingdienst.. En vakantiegeld enzo, dat zit er niet in.
Ik zou dus echt heel graag weten bij welke bedrijven, behalve Superfoon, dat dan zo is. Want het lijkt me echt ideaal dan. Ik hoop dat je het door wilt geven. Daar zou ik je heel dankbaar voor zijn in elk geval. Want het lijkt me een stuk makkelijker.
Ik werk toch al heel wat jaartjes op de erotische lijnen, maar ik wist niet dat er zoveel lijnen waren die je dus nettto uitbetalen zodat je zelf niet meer bijna de helft hoeft af te dragen aan de belastingdienst.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Nou, een wit bedrijf, dat is gewoon een legaal bedrijf, dat zelf ook belastingen afdraagt. Dus zo'n bedrijf kan zowel netto als bruto uitbetalingen. Maar de meeste erotische lijnen betalen je dus bruto uit. Regiotel en ik geloof ook superfoon zijn daar een uitzondering op. Dan lijkt het wel of je daar minder verdient, maar vergeet niet dat je van de 24 euro die je per (in gesprek zijnde) 60 minuten verdient.. dat je daar wel nog zo'n 43% van moet afdragen aan de belastingdienst. En dan is het ook gelijk een stuk minder wat je overhoudt he ;)

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

die 24 euro per uur verdien je bruto op sommige camlijnen. Dat bedoel ik. En dat lijkt veel. Maar daar moet je dan wel een vol uur voor in gesprek zijn.. en daar doe je dus vaak veel langer over.. En vergeet niet het is een BRUTO bedrag, dus niet het bedrag dat je uiteindelijk, na het afdragen van je belastingen overhoudt..

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Tja, misschien doe ik wel iets "niet goed" Ik hoor niet anders dan dat het bij de meeste dames minder goed gaat. Dus misschien doen we dan allemaal wel iets niet goed. Hoe dan ook.. wees zuinig op die 6 bellers Tessa, want als je er 1 of 2 kwijtraakt verdien je dan gelijk een stuk minder. Ik gun het je hoor. Dat meen ik. Maar ik gun het mezelf ook zo ;)
Zou je willen doorgeven welke lijnen dat zo werken dat je er geen belasting zelf hoeft af te dragen?

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

en toen was tessa stil.. jammer..

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

De belasting voor dit werk is net zo hoog als voor elk ander werk, dus ga eerst eens na waar je over praat voordat je zo'n belachelijke reactie geeft.. stop.. En net wat Belly zegt.. er zal altijd behoefte blijven aan erotische lijnen.
En de dames die daarvoor werken, werken hard voor hun geld en houden tenminste niet hun handje op bij de bijstand of de WW.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Bij mijn weten bestaan er geen bedrijven die dat bedrag NETTO uitbetalen. De meeste bedragen zijn allemaal bruto. En dan moet je er nog zo rond de 43% belasting overbetalen. Alleen bij Regiotel en volgens mij ook Superfoon krijg je volgens mij netto uitbetaald. Maar bij Superfoon is dat in sommige gevallen volgens mij. Dus staar je niet blind op die 18 euro, want die ga je bij lange na niet overhouden.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Chantal, dat zou ik ook wel eens willen weten. Maar dat verklapt Tessa ons blijkbaar niet. Want dat is al vaker gevraagd, er komt alleen nooit antwoord op. Beetje jammer.

Review: volledige willekeur

Voor mij zit het er ook in.. dat ik straks de nachten weer moet gaan werken.. Ik red het niet meer met overdag gemiddeld 12 uur ingeschakeld staan per dag.. gemiddeld 6 a 7 dagen per week.. Damn!

Review: volledige willekeur

Leuk? Nee, natuurlijk niet. Maar ik ben al blij dat ik uberhaupt werk heb. De banen liggen niet voor het oprapen als je ouder wordt en geen hoge opleiding hebt. Dus, ploeter ik gewoon door en hoop ik stiekum op betere tijden.

Review: Bang....

Dan wordt je er maar moe van. Dat jij blijkbaar een van de uitzonderingen bent waarbij het nog wel goed loopt, maakt niet dat je de ellende van anderen hoeft te bagitaliseren. Daar wordt ik namelijk niet goed van.

En ook alsof je doet dat het dan maar de schuld van de dames is die veel minder werk hebben. Bullshit! Hoe kan jij dat weten? Ken je ze, weet jij wat ze over de telefoon of cam doen? Nee? Oordeel dan niet zo over mensen waar je niks vanaf weet.
En kwaliteit, inzet en motivatie? Ook daar kan alleen de man die met ze te maken krijgt iets over zeggen.
Het zal toch altijd iets persoonlijks blijven, de ene man houdt van ordinair, de ander van klasse, de ene van dik, de ander van dun. De ene van grote borsten en de ander van kleine. Verschil in smaak noemen ze dat.
En misschien zijn er inderdaad dames die niet gemotiveerd zijn, misschien zijn er dames die onderhand heel erg moe zijn van het constant ingeschakeld staan, misschien willen ze gewoon wat medeleven? Is dat al in je opgekomen? Vast niet.
Laat een ander gewoon in zijn waarde, net zoals je vast en zeker van andere mensen verwacht dat ze dat jou ook doen.

Review: Bang....

True.. Daar heb je gelijk in. Het is de man die de dame uitzoekt. En misschien was mijn reactie ook wel iets te fel. Maar.. ik denk dat je pas begrijpt waarom iemand "bang" als titel zet als je zelf ook bang bent. Bang dat je je rekeningen niet kan betalen, bang als je ziet hoe weinig je de afgelopen dag weer hebt verdient. En ik ben toch wel zo zelfverzekerd dat ik echt van mezelf vindt dat ik "mijn best doe" aan de telefoon. Zonder mezelf daarbij uit het oog te verliezen.

En ik weet niet of het puur de meiden die het goed doen zijn die het overleven. Het lijkt er onderhand op dat degenen die totaal geen taboes meer hebben en gewoon overal maar in meegaan van animalsex, tot kindersex en incest aantoe degenen zijn die het wel redden. Zover zal ik dus nooit gaan.

Review: free chat

dan ben je 1 van de weinigen die het nog druk heeft. Lucky you ;)
En over die freechat.. als het je zo stoort.. dan doe je het toch niet? Als het zo goed bij je loopt kan je die inkomsten wel missen lijkt me. Ook weer opgelost.

Op zich vindt ik het wel een goed lokkertje van Zelf, maar ik snap dat het voor de dames die het doen vervelend is als mensen onrespectvol zijn en ze daar niks tegen kunnen doen. Misschien eens aankaarten bij Zelf? Wieweet is er een oplossing voor.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Ik ben er ook heel bang voor Brigitte. Maar dat is dan wel pas sinds de val van CS, want daarvoor was het nog wel leuk verdienen met bellen bij Zelf. Pas toen heel veel dames van CS ook naar Zelf zijn gekomen omdat er bij CS teveel storingen waren is het steeds slechter geworden. Ik denk dat het niks te maken heeft met het feit dat de gouden tijden van het bellen voorbij zijn.. Het heeft er gewoon mee te maken dat er teveel dames zijn voor het aantal vaste bellers bij Zelf, dat is volgens mij ongeveer gelijk gebleven.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Ik heb het altijd wel leuk gevonden, goed te doen in elk geval. Maar de laatste tijd is het inderdaad niet leuk meer, dagen en avonden en soms zelfs nachten zitten voor een minimum inkomen.
En CS heeft sinds ze over zijn gegaan op een nieuw systeem zoveel storing gehad dat heel veel van hun vaste bellers/cammers wel op zoek moesten gaan naar andere inkomsten. Want ze krijgen daar amper meer telefoon of cam. Dat begint nu weer bij te trekken. Maar het is nog steeds niet zo als het eerst was.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Ik heb daar inderdaad ook wel eens naar gekeken en zelfs op gesolliciteerd, maar ik geloof ook niet dat daar echt droog brood mee te verdienen is. Je moet inderdaad eerst al heel veel doen en je goed inlezen op het karakter waarvoor je antwoord. Want dat wisselt vaak, je speelt niet jezelf maar antwoord steeds voor een verzonnen persoon. En het kost je dus best veel tijd om dus eerst even alles over die persoon en de antwoorden die daarvoor vaak door andere dames zijn gegeven door te lezen. En dan krijg je meestal maar 12 cent dus per sms, niet eens 15... Dat is pas als je er al ik weet niet veel verzonden hebt die week. En tja, ik vind het ook niet zo'n eerlijke zaak. Wij houden mannen ook graag aan de praat op bellijnen en bij de cam, maar we zijn wel onszelf en geen verzonnen persoon. Ze praten met ons en altijd met dezelfde.. Maar goed, ieder zijn ding. Maar qua tijd die je in het sms gebeuren moet steken verdient het echt ongelooflijk slecht. En ze verplichten je vaak ook nog tot een minimum aantal smsjes in een week. En dat moet je maar net uitkomen. Je kan tenslotte niet gaan zitten tikken als je een beller aan de lijn hebt, dat is ook onbeschoft en kan een beller niet waarderen. Logisch ook.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

dat redt ik helaas niet meer. Fijn dat jij het nog wel redt!

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Wist ik het maar Brigitte, dan zou ik weten wat ik eraan moest doen. Maar ik wil je in elk geval heel veel succes wensen in de toekomst!

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Ik verdien juist in de avonden heel weinig omdat er dan nog meer vrouwen staan in geschakeld dan overdag. Je weet het toch maar nooit. Het is toch maar afwachten of je eruit wordt gepilkt.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Fijn dat jij de problemen van anderen onzin vindt. Geweldig dat het bij jou zo goed gaat, geniet ervan. Ik hoop voor je, en dat meen ik nog ook, dat je binnenkort niet ook net zo in de problemen zit als veel van ons. Want ik ken veel beldames en bij niemand gaat het meer goed. Behalve bij jou dan ;)

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Wel Diana, zo was het dan ook bedoelt. Ik vond jouw reactie namelijk ook heel min. Aktie, reactie. Dat wil niet zeggen dat ik het je niet gun, dat het goed bij je loopt. Zo ben ik dan ook wel weer. Maar ik vind niet dat je dan maar moet gaan oordelen over anderen.
Ik geef je wel gelijk dat mensen er soms wat te makkelijk over denken als ze voor een cam gaan zitten. Dan moet je inderdaad je best doen om er goed uit te zien, dat ben ik zeker met je eens.

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Ik zit niet zo vaak voor de cam. Maar als ik het doe, dan besteed ik inderdaad aandacht aan mijn uiterlijk. Door de telefoon ga ik meer voor de klasse dan voor de platte sextalk. En dat werd altijd gewaardeerd. Maar nu ga ik daar toch aan twijfelen, want ik zie vaker dames in gesprek die wel voor plat gaan dan dames die daar wat minder in mee gaan. Het blijft lastig.
Lachen doe ik altijd door de foon, ik vind het altijd helemaal geweldig.. Ik kan goed toneelspelen ';)

Review: het blijft voorlopig wel zo. de gouden tijden zijn voorbij.

Daar zijn we het dan even niet eens. Want ik krijg juist de mannen die niet zitten te wachten op gelijk gehijg en gekreun. Die blij zijn dat ze een vrouw treffen die wat meer kan dan dat. Sex staat niet gelijk aan alleen ordinair gekreun.. ;-)

Review: Kom op dames

helaas heb ik veel en veel meer dan "een beetje" terugloop. Als het zo doorgaat kan ik het eind van de maand niet eens mijn rekeningen meer betalen. Dus dat positieve kan ik niet meer zo zien. Wat er -eventueel- over een paar maanden misschien kan gebeuren, daar betaal ik nu mijn rekeningen niet van.
Maar ik snap wat je bedoelt.

Review: Kom op dames

Stoeipoes, dank je voor de tip, maar dat gaat mij niet lukken. Om prive redenen.

Review: Kom op dames

Tja, X.. en als iedereen dat dan doet.. is er straks op geen enkele site meer een droge boterham meer te verdienen en zeker niet eentje met beleg.

En eh.. niet om het 1 of ander, maar 25 cent per minuut om te bellen? Dat is toch niet normaal meer wat een afzetterij dan van dat ISLIVE, hoe durven ze die beldames zo zwaar onder te betalen. En zelf 80 cent per minuut vragen zeker? Dat is nog minder dan Superfoon en Crystal betalen en die betalen al slecht met 26 en 27 cent. Ik vind dat echt schandalig en uitbuiting als je weet wat ze dan zelf vangen. Bah!

Review: bellers

Ik denk dat jij niet voor een ander kan praten of iemand wel of niet negatief mag doen. Kan jij in de portemonnee of de loonstrook van een ander kijken? Als jij er niet elke dag bent, dan zal je er dus met grote waarschijnlijkheid niet van moeten leven. Ik en vele dames met mij die wel elke dag inschakelen moeten dan wel. Dus als wij willen vertellen, want klagen kan ik dat niet vinden, dat we er honderden euro's op achteruit zijn gegaan sinds een maand of 2, dan mogen we dat en dan hoef jij dat niet te bagitaliseren.
Heel fijn dat jij het niet erg vindt dat je minder bellers hebt, maar de dames die hun rekeningen hiervan moeten betalen vinden dat dus WEL erg. Jemig zeg.. reacties zoals die van jou maken me zo boos.
Ik vind Zelfvoorhetzeggen verder ook een goed bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat we hoeven te doen alsof de inkomsten niet hard teruglopen. Dat heeft niks met het bedrijf op zich te maken en de inderdaad erg vriendelijke medewerkers. Dat heeft met overleven te maken.

Review: bellers

Natuurlijk denkt Zelf in eerste instantie eerst aan zichzelf.
Hun eigen inkomsten staan voorop. Logisch ook. Dat staan onze inkomsten voor ons tenslotte ook.
Of ze die inkomsten nu binnen krijgen via 30 of via 70 vrouwen die op hun site staan ingeschakeld dat maakt voor hen niks uit.
Daar kunnen we kort of lang over praten, maar zo werkt dat. Het is een bedrijf.

Als de inkomstenstroom voor hen maar hetzelfde blijft of misschien zelfs wat oploopt dan maakt het hen echt niet uit de de dames die voor ze werken er gemiddeld flink op achteruit gaan.
Of misschien maakt het ze wel iets uit, maar dan nog zullen ze er niks aan veranderen, want ze zijn een bedrijf. Een bedrijf dat winst wil maken. Logisch ook weer.
En dat er vriendelijke en behulpzame mensen voor ze werken verandert daar niks aan. Zaken zijn zaken.
Voor de dames die voor ze werken en jaren lang een fijn inkomen hadden is het zwaar, heel zwaar en nogal zuur dat er nu opeens zoveel dames zijn bijgekomen en de bellers nu dus veel meer keus hebben en de kans om gebeld te worden een stuk kleiner is. En misschien vindt Zelf dat ook wel jammer voor ons dames, maar toch, het is een bedrijf. En uiteindelijk gaat het om hun winst, niet om wat een individuele dame nu meer of minder verdient in deze zware tijden. Ook weer logisch. Maar of het leuk is? Nee, natuurlijk niet!

Review: jammer

Jemig.. waar is dat dan Joke? Want ik verdiend de laatste tijd echt veel te weinig bij Zelfvoorhetzeggen. Of ga je dat niet verklappen om ook daar een grote instroom van dames te voorkomen?

Review: jammer

Ja, andere jaren wel, maar nu is het stiller dan stil.

Review: jammer

Ik vind dat je goede punten aandraagt cammie, maar met sommige dingen ben ik het niet eens. Ik vind het geen site met een knullige uitstraling. En zowiezo, smaken zullen altijd verschillen. En ik vind het juist fijn dat Dennis reageert. Dan hoeven "we" het misschien niet perse altijd met hem eens te zijn, maar hij reageert tenminste. Bij CS werd er meer dan een half jaar lang nergens op gereageert en nergens uitleg over gegeven. Dus ik heb juist respect voor het feit dat Dennis hier juist wel open en bloot zijn visie geeft.

Review: Alleen positief?

Dat vind ik ook heel erg jammer ja, dat de cammers nu ook op deze site weer bovenaan staan. Net alsof je als beldame 2e rangs bent. Er zou inderdaad een stop moeten komen op dames, want ik zie mijn inkomsten ook in een rap tempo kelderen sinds er steeds meer nieuwe dames zijn bijgekomen. Goed balen. Eerst rinkelde de telefoon heel vaak, nu veel en veel minder. Zelfs met meer inschakelen haal ik lang niet meer de inkomsten van een paar maanden geleden.

Review: Iemand ervaring mee?

Ik kon deze site nog niet. Jammer dat het alleen cammen is daar. Maar ik zie er, na even snel gekeken te hebben, al weer dezelfde dames als bij heel veel andere camsites. Dus het zal inderdaad een legitieme zijn die uitbetaald. Verder kan ik je helaas niet helpen.

Review: vandaag begonnen

Het is inderdaad een heel, heel stuk rustiger dan een paar maanden eerder. Er zijn zoveel nieuwe dames bijgekomen (en er komen er nog steeds meer bij) dat het een stuk moeilijker is om je geld te verdienen dan eerder. Hoe meer concurentie hoe minder de telefoon bij jezelf gaat .Zo werkt dat gewoon.

Review: vandaag begonnen

Dame, toen was het nog helemaal geen vakantietijd. Dus waar hebben we het over. Feit is gewoon dat des te meer concurentie er op een site is, des te minder je verdient. Dat is niks ten nadele van de site op zich, maar gewoon een logisch resultaat van een grote toestroom van dames.
Het is inderdaad een site met leuke werknemers. Maar daar gaat het hier niet over. Ik kan me voorstellen dat je snel tevreden bent als het een bijverdienste is. Maar als je ervan moet leven, zoals ik, dan ben je minder snel tevreden. Rekeningen betalen zichzelf niet.
Nogmaals het is geen kritiek op Zelf, het is gewoon alleen jammer de inkomsten zo teruglopen nu er veel, heel veel, meer dames zijn. That's all.

Review: 8.35 per uur bruto?

Bijna alle bedrijven betalen rond de 18 tot 24 euro per uur, ClubSense ook. Xmodels ook en ga zo maar door. Het is maar net voor welk bedrijf je wilt werken.

Review: Nu weer top

ik moet ook echt even lachen hoor.. Enkele weken? Dan werk jij echt niet voor CS of je liegt dat je barst. Iedereen, echt iedereen daar klaagt nog steeds over alle storingen en jij zou dan als blijkbaar de enige nergens last van hebben. Grappig.